662 / 803
    Bravčové výpečky,kapusta,knedľa

    • 1kg bravcove pliecko
    • 2 ks väčšia cibuľa
    • 1ČL cesnak korenie
    • soľ
    • rasca mleta
    • korenie čierne mleté
    • paprika červená mletá
    • 1ČL guľášové korenie
    • 1 kocka hovädzieho bojónu
    • 2 dlvoda
    • masť
    • hladká múka
    • olej

    POSTUP:
    Pekáč si potrieme masťou (olejom).
    Mäso(lepšie je mastnejšie) nakrájané na väčšie kúsky,dáme do misy,osolíme a poprášime múkou a na rozpálenom oleji opečieme.
    Nakrájame si cibuľu a opečeme ju na tom oleji,čo sme predtým opekali mäso.
    Dáme do vymasteného pekáča,okoreníme, premiešame a pridáme bujón,cibuľu aj s olejom a zalejeme vodou.
    Dáme prikryté do rozpálenej rúry asi na 45min.-230C.
    Mäso vyberieme z rúry, ak treba,ešte podlejeme trochou vody,necháme ešte asi 30 minút odokryté zapiecť pri teplote 200°C, respektíve vydusiť..(ja som ho občas premiešala)

    12. mar 2015
    12. mar 2015

    @lillypot dakujem ti. nikdy som to nejedla. ale na tom tvojom tanieri to vyzera uzasne. musim vyskusat. 🙂

    12. mar 2015

    @sonetta Je to na sposob segedinu.

    12. mar 2015

    Akoze normalne som hladna no toto vyskusam v nedelu

    13. mar 2015

    Kapusta je kysla ci hlavkova

    13. mar 2015

    @michaela025 kapusta je kysla

    13. mar 2015