Suroviny • 1 kg bravčová pečeň • 2ks cibuľa • 1PL mletá červená paprika • korenie čierne mlete • olej • zahustenie: voda a hladká múka • soľ
Postup Umytú a odblanenú pečienku si pokrájame na kúsky. Na oleji si speníme pokrájanú cibuli do sklovita a naňu pridáme papriku,pečeň a čierné korenie a všetko dobre premiešame. Podlejeme vodou a necháme podusiť cca 30-40 min. Po 30-40min. skontrolujeme,či je pečeň měkká,zahustíme múkou rozhabarkovanou vo vode.Osolíme.
Suroviny
• 1 kg bravčová pečeň
• 2ks cibuľa
• 1PL mletá červená paprika
• korenie čierne mlete
• olej
• zahustenie: voda a hladká múka
• soľ
Postup
Umytú a odblanenú pečienku si pokrájame na kúsky.
Na oleji si speníme pokrájanú cibuli do sklovita a naňu pridáme papriku,pečeň a čierné korenie a všetko dobre premiešame.
Podlejeme vodou a necháme podusiť cca 30-40 min.
Po 30-40min. skontrolujeme,či je pečeň měkká,zahustíme múkou rozhabarkovanou vo vode.Osolíme.