659 / 803
    Slepačie mäsko s Veronskou zmesou so šampiňonmi v smotanovo-kari omáčke, fusilli
    Komentár bol odstránený

    Suroviny:
    pol uvarenej sliepky (maso obrat)
    mrazena zelenina
    maslo
    sol
    zeleninovy bujon
    200ml vody
    1PL zarovnana kari korenie
    1 smotana na varenie
    1-2PL hladka muka
    200ml voda

    Postup: Do wok panvice som dala maslo a vysypala mrazenu zeleninu.Varila som to pod pokrievkou podla navodu na obale cca 8-10min. K zelenine som pridala obrate maso zo sliepky,priadala som kari,bujon a vodu.Nechala som to spolu cca 5min. Kym to zovrie,este raz premiesala.
    Vo vode som si rozmiesala muku a vyliala som to k masku.a nakoniec som vyliala celu smotanu. Dochutit solou.
    Pokial by bola omacka husta,staci doliat vodu a premiesat.

    7. mar 2015
    Komentár bol odstránený