Potrebujeme: 600g kuracich prs 400g visnoveho kompotu griotky 1/2CL mletej skorice 4PL krystal cukru 2Pl solamylu voda grilovacie korenie olej Zemiakove cesto: 400g zemiakov 170g hrubej muky 1 vajce sol Kuracie prsia prekrojime,neklepeme,a posypeme grilovacim korenim.Opekame z oboch stran do zlatista. Visne zbavime kostok a spolu s kompotovou stavou nechame zovriet.Pridame cukor a skoricu.Zahustime solamylom rozmiesanym vo vode a dochutime griotkou. Podavame zo zemiakovymi sulancami,ktore vyprazame v horucom oleji(friteze)
Potrebujeme:
600g kuracich prs
400g visnoveho kompotu
griotky
1/2CL mletej skorice
4PL krystal cukru
2Pl solamylu
voda
grilovacie korenie
olej
Zemiakove cesto:
400g zemiakov
170g hrubej muky
1 vajce
sol
Kuracie prsia prekrojime,neklepeme,a posypeme grilovacim korenim.Opekame z oboch stran do zlatista.
Visne zbavime kostok a spolu s kompotovou stavou nechame zovriet.Pridame cukor a skoricu.Zahustime solamylom rozmiesanym vo vode a dochutime griotkou.
Podavame zo zemiakovymi sulancami,ktore vyprazame v horucom oleji(friteze)