Suroviny • 1200 g bravčová krkovička bez kostí • 2 ks väčšiacibuľa • cesnak korenie • 300-500 ml pivo svetlé • soľ • 1 kocka hovädzieho bujonu • korenie čierne mleté • korenie na bravčové pečené • červená mletá paprika • 3PL kečupu • sáčok na pečenie
Krkovičku si nakrájame na plátky.Cibuľu na kolieska alebo prúžky. V miske si všetko zmiešame okrem piva a dobre premiešame.Naplníme sášok na pečenie,zalejeme pivom a zatvoríme.Všetko v sáčku dôkladne premiešame,dáme na plech,popicháme sáčok a dáme do vyhriatej rúry.200C-cca80min
Suroviny
• 1200 g bravčová krkovička bez kostí
• 2 ks väčšiacibuľa
• cesnak korenie
• 300-500 ml pivo svetlé
• soľ
• 1 kocka hovädzieho bujonu
• korenie čierne mleté
• korenie na bravčové pečené
• červená mletá paprika
• 3PL kečupu
• sáčok na pečenie
Krkovičku si nakrájame na plátky.Cibuľu na kolieska alebo prúžky.
V miske si všetko zmiešame okrem piva a dobre premiešame.Naplníme sášok na pečenie,zalejeme pivom a zatvoríme.Všetko v sáčku dôkladne premiešame,dáme na plech,popicháme sáčok a dáme do vyhriatej rúry.200C-cca80min