Cesto Klasicke piskotove cesto- 5 vajec 6PL polohrubej muky 1 prasok do peciva 5PL krystaloveho cukru 5PL teplej vody jahodovy dzem banany vanilkovy krem ( pozri moj fotoblog-krem v prasku)
Cesto upecieme.Nechame vychladnut. Vychladnuty korpus potrieme dzemom,Navrch dame krem-ja som zvolila kupovany v prasku vanilkovy. Na krem poukladame banany a zalejeme vlaznou zelatinou.
Priprava zelatiny Do 0,5l vody som vysypala jednu sumienku citronovou prichut.Do rozrobenej sumienky som vysypala 1 zlaty klas a varila som, pokial nezacala hustnut.Nesnie vriet.Stale treba miesat. Zeatina musi byt vlazna a naliat na kolac. Stuhnut do chladnicky.
Cesto
Klasicke piskotove cesto-
5 vajec
6PL polohrubej muky
1 prasok do peciva
5PL krystaloveho cukru
5PL teplej vody
jahodovy dzem
banany
vanilkovy krem ( pozri moj fotoblog-krem v prasku)
Cesto upecieme.Nechame vychladnut.
Vychladnuty korpus potrieme dzemom,Navrch dame krem-ja som zvolila kupovany v prasku vanilkovy.
Na krem poukladame banany a zalejeme vlaznou zelatinou.
Priprava zelatiny
Do 0,5l vody som vysypala jednu sumienku citronovou prichut.Do rozrobenej sumienky som vysypala 1 zlaty klas a varila som, pokial nezacala hustnut.Nesnie vriet.Stale treba miesat.
Zeatina musi byt vlazna a naliat na kolac.
Stuhnut do chladnicky.