Potrebujeme: 1 dlhé piškoty 350 ml biely bio jogurt 350 ml smotana na šľahanie 4 lyžice cukru 20 g práškovej želatíny drobné ovocie - maliny, viničky....
Formu na srnčí chrbát vystelieme potravinárskou fóliou. Piškóty prelomime na polovicu a vystelieme nimi formu. Ukladáme ich na výšku. Vyšľaháme si smotanu a pomaly do nej pridávame jogurt zmiešaný s cukrom. V 1 dl vody na slabom ohni roztopíme želatínu a pomaly primiešame do masy. Nakoniec pridáme umyté drobné ovocie podľa chuti. My sme mali maliny. Masu opatrne vlejeme do formy a vrch prekryjeme fóliou. Dáme stuhnúť do chladnčky na 2 - 3 hodiny. Dobrú chuť!!!!
MALINOVÉ OSVIEŽENIE
Potrebujeme:
1 dlhé piškoty
350 ml biely bio jogurt
350 ml smotana na šľahanie
4 lyžice cukru
20 g práškovej želatíny
drobné ovocie - maliny, viničky....
Formu na srnčí chrbát vystelieme potravinárskou fóliou. Piškóty prelomime na polovicu a
vystelieme nimi formu. Ukladáme ich na výšku.
Vyšľaháme si smotanu a pomaly do nej pridávame jogurt zmiešaný s cukrom. V 1 dl vody na
slabom ohni roztopíme želatínu a pomaly primiešame do masy. Nakoniec pridáme umyté drobné
ovocie podľa chuti. My sme mali maliny. Masu opatrne vlejeme do formy a vrch prekryjeme
fóliou. Dáme stuhnúť do chladnčky na 2 - 3 hodiny.
Dobrú chuť!!!!