1 / 1

    @luu3 Na tvoje macronky sa ani zdaleka nechytam, ale niekde zacat musim 😀

    21. nov 2015

    Jeejda, aka nadhera, ale nechapem ako sa ti to tak mohlo krasne preklopit, parada

    21. nov 2015

    Maťa ty si šikula veľká máš môj obdiv

    21. nov 2015

    @kaya60 Ani ja nechapem, som cakala ze sa mi rozpadne a nic... Dala som tam papier na pecenie a uplne sa oddelil. Mohlo to byt preto ze jablka boli velmi stavnate?

    21. nov 2015

    @chisela88 Dakujem srdiecko, ale nie je preco ma obdivovat 🙂

    21. nov 2015

    @levandullka Ale je ta čo obdivovať sikovna,pekná,múdra a este máš aj velke srdiečko 😘

    21. nov 2015

    @levandullka no vidis, ja to robim nie na papieri, ale na tom celofane a tam bude chyba asi🙂 ja som to tak mala v recepte. Krasne sa ti vydaril, naozaj🙂

    21. nov 2015

    @kaya60 Hej? Aha, no to som nevedela. Ja som to ani v recepte nemala myslim, tak som si len vydedukovala. A asi tym ze tie jablka pustili stavu tak sa ani neprilepil 🙂. Inak, aby to nemalo uplne hladky priebeh, skoricovy cukor ktory som dala na jablcka sa roztopil, vytiekol, skaramelizoval a zasmradil cely byt 😀

    21. nov 2015

    @chisela88 Dakujem za krasne slova 😘❤️💞

    21. nov 2015
    21. nov 2015

    @levandullka ale nie, to prave urcite rozvoniavalo😀

    21. nov 2015

    @kaya60 Az tak ze sme chodili po celej kuchyni a cuchali zastrcky a vsetky spotrebice ze ci nehoria 😀

    21. nov 2015

    Fiha, ten je krasny! Veru si sikulka, teraz uz budem aj u vas doma, tesim sa a dakujem 🙂 A dobru chut prajem!

    21. nov 2015

    @pallacinka Dakujem pekne, ale najviac sa tesim tomu ze uz budes aj u nas doma 🙂. Do vasej najblizsej navstevy ho este trosku vyladim 🙂

    21. nov 2015

    Recept je tajný? Ak nie, poprosiiiim 😉

    21. nov 2015

    @dominika86 Vobec nie 🙂. Na spodok pekaca (ja som pouzila tortovu formu) das nastruhane jablka, posypes skoricovym cukrom alebo skoricou a zalejes cestom - (toto je polovicna davka) 2 vajicka vyslahas so 125g krystaloveho cukru do peny, pridas 125g hladkej muky, 1/2 PDP a cca 0,5dcl vody a aj oleja. Piekla som na cca 160°C asi 30 minut, ale odsleduj si, my mame podla vsetkeho pokazenu ruru ☹. Po upeceni som ho iba obratila, dala vychladit, natrela domacim marhulovym dzemom a poliala roztopenou horkou cokoladou s maslom 😉

    21. nov 2015

    @levandullka znie to paradne, ďakujem! zajtra sa chystam prvýkrát na laskonky, ale keby vyšiel baby sitting, pustim sa aj do tohto.

    21. nov 2015

    @levandullka podariiiiil sa! ešte dozdobiť face a môže byt na raňajky 😉 robila som pol na pol s hruskami, a taký fit variant s celozrnnou spaldovou mukou, ďakujem za inspiraciu 👏

    22. nov 2015
    22. nov 2015

    @dominika86 Mas ho naadherny. Chutil? 🙂

    24. nov 2015

    @levandullka finale vyzera lepsie 😀 jasneee, chlapi mi polovicu zjedli 😉

    24. nov 2015

    aj si plechac vymastila a vysypala? alebo netreba

    26. nov 2015

    @levandullka cozee? 😀 ze moje makronky..toto bola akoze ironia ze? 🙂 lebo moje makronky su oproti tomuto ze nič. a dobre vieme, v com je ten fígeľ pri makronkach 😀 krasne sa ti vydaril kolačik 🙂

    15. dec 2015