1 / 1

    Mna skor zaujima recept na tu natierku , ak je domaca 😉 prosim ....a inak rajciny super napad, len moj ich neje 🙄

    8. feb 2022

    Tiež ma zaujíma nátierka 😍

    8. feb 2022

    Aj mna, vyzerá super 😋

    8. feb 2022

    Tiež sa pridávam do radu na recept na nátierku. Vopred ďakujem 🙂

    8. feb 2022
    8. feb 2022
    8. feb 2022
    8. feb 2022
    lenkike
    autor

    Žienky, nátierka nie je práve z tých najzdravších 🙈 aj keď je domáca 😊 je škvarková a aj ste nestratili záujem, tu je recept:
    400g mletých skvariek
    2 vajcia natvrdo
    2ks kapia sterilizovaná
    2ks uhorka sterilizovaná
    3ks sterilizované feferóny
    1 cibuľa
    2PL horčica
    Tuhé suroviny nasekám v sekaciku nadrobno, zmiešam s ostatnými, pridám soľ, čierne korenie podľa chuti a trochu nálevu z uhoriek, kapie alebo feferónov podľa toho, akú hustú nátierku chcem mať. Zvyknem robiť väčšie množstvo naraz a zasterilizovat. Dobrú chuť 😋

    8. feb 2022

    @lenkike to som už sto rokov nejedla, pamätám, že ako malej mi ju robievala starká a veľmi mi chutila 😊

    8. feb 2022

    @lenkike ja som to na nu tipovala, hrozne mi ju pripominala, no a coze sak su fasiangy , oskvarky sa hodia 😁 a zeleninovu oblohu furt mozes dat ☝️👌

    8. feb 2022
    lenkike
    autor

    @livuska124 aj nám veľmi chutí, keď ju otvoríme, kým nepadne za obeť celá, nejdeme nič iné 😁

    8. feb 2022