1 / 1

    Ratatouille, mnam

    11. máj 2022

    U nas to volame baklazanove leco,chyba tam vino.

    11. máj 2022
    lenkike
    autor

    @ichbinich presne tak 😊

    11. máj 2022
    lenkike
    autor

    Pred pečením 😊

    11. máj 2022

    @lenkike
    Wow, ja sa s tym tolko nehram 👍
    Manzel to spravil raz takto pekne, ako vo filme. Ja varime metodou ZAVES (ZAdne VElke Srani 😀)

    11. máj 2022
    lenkike
    autor

    @natalka13 víno nedávam, aké dávaš, biele? Ale chýba tam aj olej 🙈

    11. máj 2022
    11. máj 2022

    @ichbinich tiez neukladam, bAklazan opekam zvlast, ja mam rada velke kusy, muz zas pruzky a baklazan na kasu.
    Kazdy si robime svoje.

    11. máj 2022

    @natalka13
    Áno, opiect všetko extra je super. To ma fakt inú chuť.
    Ale aj z rúry z veľkého plechu je super, keď všetko nakrájať, na aké kúsky chceš, všetko premiešať rukami a sad piecť, sem-tam pomiešas. Ešte menej roboty, ako v hrnci a malliard reakcia, ktorá dodáva chuť, sa spraví sama 😂👍

    11. máj 2022