1 / 1

    Ucelovo upravene polopravdy. Hlavne ze to je niekde, hoci aj na velmi rozporuplnom portali, zverejnene. Ako vsetko pochadzajuce z tvojich zdrojov.
    Pozerala som ceremonial a zeny islamskeho vyznania mali na hlavach satky. Ty si to nepozerala, ale pozrela si si tieto znosky klamstiev, take typicke.
    Predpokladam ze ani nesportujes, len hladas akukolvek zamienku.zaniest na MK islam, pekne ti vymyvaju hlavu🤐 a vies o tom, ze plavkyne islamskeho vyznania mali oblecene uplne NORMALNE PLAVECKE PLAVKY a uplne klasicku PLAVECKU ciapku?
    Ak sa nudis, zober deti von, uc ich laske k prirode, vezmi ich do prirody a nesnaz sa tu sirit tieto ucelove bludy

    29. júl 2024

    @ddaassuullaa Francúzsko zakázalo vlastným, francúzskym muslim reprezentantom nosiť hijab. Muslimky ktorý by chceli reprezentovať v hijabe majú ban. Hijab môžu nosiť len muslimky reprezentujúce ostatné zúčastnené krajiny.

    29. júl 2024

    Hlavné správy? 👍🙈

    29. júl 2024

    @mondolina presne hlavne spravy a sekta uz je v akcii🤐👌

    29. júl 2024

    🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

    29. júl 2024

    @mondolina
    @ddaassuullaa ja som link ani neotvarala. Táto informácia nieje tajná. Každý vie, ze Francúzsko je sekularna krajina a banuje hijaby kde sa dá

    29. júl 2024

    @mondolina
    @ddaassuullaa Túto informáciu si môžete overiť aj v anglických článkoch. Je to tak ako píše @haley7897. To, že o tom naše média okrem HS neinformujú je tak trochu hanba.

    29. júl 2024

    @haley7897 niekam sa pristahujes a budes si diktovat svoje vlastne pravidla, vsetci ti padnu okolo krku. Nulova schopnost sa prisposobit.
    Nevidim ziadny problem, pokial si podmienky dal stat. Chces reprezentovat, prisposob sa. Kazdy ma na vyber

    29. júl 2024

    @ddaassuullaa to je mi jasné, že TY to takto vidíš... Neprišla som ťa presviedčať pozrieť sa na to z iného uhla pohľadu, len konštatujem, že ban tam reálne je a nejedná sa o falošnú vyfabrikovanu správu.

    29. júl 2024

    Este by ma zaujimalo, ked vas tak "mimoriadne" zaujimaju OH 2024, ci vobec viete, ze SR prave ziskalo krasnu bronzovu medailu vdaka Matejovi Benusovi alebo len hladate zamienky metat jedovate sliny na cely svet, lebo nepada na prdel z islamu🤐🤦‍♀️🙈🤨

    29. júl 2024

    @haley7897 ale je to zavádzajúca správa. Pretože je rozdiel diktovať si pravidla vo svojej krajine svojim ľuďom a na strane druhej rešpektovať obyvateľov iných krajín. Je absolútne prirodzene, že si krajina stanovuje svoje pravidla.

    29. júl 2024

    @bubushik niesom úplne stotožnená s tým, ze by malo byt ok ak si krajina zrazu stanovuje pravidlá ktorými diskriminuje časť vlastných občanov. 🤷🏽‍♀️

    29. júl 2024

    Benusova medaila bude satanisticka, ta sa ratat nebude😅🥲

    29. júl 2024

    @haley7897 kazda krajina si urcuje svoje pravidla, zakony platia pre vsetkych.

    29. júl 2024

    @ddaassuullaa na OH v minulosti súťažili iba muži. Ak by sme šli podľa vtedajších pravidiel, tak by tam dnes ženy nemali čo robiť. A tí muži súťažili nahí.
    Pravidlá sa proste menia. Francúzski organizátori OH sa oháňajú tým, že sú za "diverzitu" - ale asi len jednostrannú. Diverzita ako trans oblečky je OK, ale hijab alebo podobizeň Ježiša už nie. Taká kus jednostranná diverzita.

    29. júl 2024

    @haley7897 to nie je diskriminácia, je to niečo čo platí pre všetkých, nie len pre určitú časť obyvateľstva. Je to sekulárny stat a tak sa aj správa. Mimochodom aj my sme, bohužiaľ u nás sa predstavitelia tak nesprávajú.

    29. júl 2024

    @haley7897 ok pride akykolvek krestan do islamskej krajiny, stane sa obcanom a bude ziadat vlastne pravidla. Zhrniem to kratko, odsudil sa na smrt

    29. júl 2024

    @ddaassuullaa pride zena do moslimskej krajiny, musi respektovat ich pravidla aj co sa oblecenia tyka, nikoho nezaujima, ze je krestanka a v jej kulture sa burka nenosi

    29. júl 2024

    @ddaassuullaa nebola reč pred pár komentármi o sekularnych krajinách? 🙂

    29. júl 2024

    @viestta čiže je ok ak krajina zrazu začne prichádzať s novými zákonmi a obmedzeniami zameranými voči špecifickej skupine? Lebo tento ban nieje zďaleka jediný a prvý zákon ktorým diskriminuju muslimov.

    29. júl 2024

    @lenkakravcova netaraj uz piate cez deviate, trosku sa zamysli, co sa tu pise. Pointa je tu uz rozobrata, staci citat a nesnaz sa tu rozostvavat zmaticnymi info. Ako som pisala, stat dal pravidla, mas na vyber

    29. júl 2024

    @viestta Ehm, v Dubaji hole riťky na instagrame našich národných infuenceriek. Úplne v burke 🤣

    29. júl 2024

    @lenkakravcova Dubaj nie je jedina moslimska krajina, to hadam vies. Ci?

    29. júl 2024

    @viestta ale ja viem, ale to sekta nevidi, rovnako ako to co siria, propaguju a vnucuju vsade,.kde sa zjavia

    29. júl 2024

    @viestta v Turecku si bola? Burku si si zabalila? Alebo na balkóne v Bosne? Alebo v Uzbekistane? Vlastne bola si tam niekde?
    Jedine krajiny, ktorá to má takto oficiálne su Saudská a Katar a potom tak Pakistan, Afganistan. Inde je to ako kde, podľa regiónu.

    29. júl 2024

    @lenkakravcova zaujimave, ze si vyberas len tie liberarnejsie muslimske krajiny. Ale vsak vieme preco.

    29. júl 2024

    Ono ženy keď tu obhajujete, že krajina má právo na vlastný zákon, ktorý diskriminuje, tak potom nechápem tie rozhorčenia nad tým že lgbt tu nemajú rovnaké práva. Keď nemajú, tak nemajú, nevadí, nie? Však krajina si stanovuje svoje pravidlá. 🙂 nabudúce si to v diskusii pripomenieme.

    29. júl 2024

    @lenkakravcova ty určite 😂, to by si si neodpustila ani bez tejto debaty 😀

    29. júl 2024

    @ddaassuullaa kto vnucuje komu čo? Nikto ťa neoslovil zato TY si pod každým príspevkom ktorý Lenka pridá. Myslíš ty vôbec na niečo iné, ci len striehnes kedy co pridá aby si jej mohla prísť ponadavat a pourážať?

    29. júl 2024

    @viestta ale z pohodlia a bezpecnosti v SR sem tlaci islam🤐🤨
    @lenkakravcova ty zase utocis na absolutne zlu stranu barikady, co by si samozrejme vedela, keby si aj citala nieco ine ako tie svoje polovravdy, degradaciu vsetkeho okrem tvojho vesmiru, takze niekedy radsej zvaz, co napises

    29. júl 2024

    kristepane, ze hlavne spravy 😁

    29. júl 2024

    Jeziskove huslicky!!!! Z teba sa nakoniec stane ochranca LGBT+ komunity ak sa ti to bude hodit do kontextu

    29. júl 2024

    @viestta nene.😅 Ja ti len pripomeniem ten princíp. Buď diskriminacia áno na oboch stranách, alebo bez diskriminácie na oboch stranách. Musíš si vybrať. Alebo vlastne je ešte tretia možnosť: vyberieš si diskrimináciu jednej skupiny - ale potom sa netreba tváriť ako liberal snažiaci sa o rovnaké práva pre všetkých 🙂 Ja liberál nie som, takže si vyberám 😀

    29. júl 2024

    @haley7897 no jasne, "sestry"😂😂😂😂
    Takze sice zase uplne vedla, pani pridala posledne znosky polopravd z pochybnych zdrojov vtedy, ked som tu a ty "uplnou nahodou" tiez, ale ved ok, pod si kopnut. Mne sa toto vymhvanie mozgov sposobom podsuvania ucelovych polopravd absolutne nepaci a otvorene sa vyjadrim. A ty uz nazyvas urazanim a nadavanim? Sama.vies, ze prehanas, takze to necham tak.
    Nerozumiem,.preco sa jedna unudena zena na MK snazi pretlacat tymto sposobom islam, preco tu uplne primitivne hladala zeny pre prislusnikov toho nabozenstva samozrejme s cielom dostat sa sem.legalne na pobyt a pod. Ved to je vymyvacka, ubohe podhadzovanie cohosi v "zlave", pritom pani ma.moznost ist zit tym krasnym idealnym zivotom v domovine

    29. júl 2024

    @ddaassuullaa ja tu niesom náhodou, Lenkin blog sledujem / mám v obľúbených. Máš ho v obľúbených aj ty, alebo musíš vždy sliedit aby si mohla ísť poprskat síru a vyjadriť sa k veciam ktoré sa ta vlastne ani netýkajú?

    29. júl 2024

    @ddaassuullaa čo? 😅😅😅 To už čo za konšpirácia. Na zoznamke máme voľných Slovákov. Slovákov muslimov. Nie mužov za zahraničia.
    Asi si daj kus oddych od politiky. A mimochodom: liberáli sú za migráciu.. proti sú skôr tebou odsudzovaní konzervatívci na HS. 😀 Sa ti to mieša voľajako.

    29. júl 2024

    ... z clanku: "Keď nám ukážete dlhý stôl, za ktorým sedí spoločnosť s korunovanou osobou uprostred, 99% opýtaných povie, že ide o odkaz na Da Vinciho maľbu."
    Smutné, že len 1% ľudí tuší, že Bakchus na Poslednej večeri proste nebol - a na tom OH stole bol celkom dosť viditeľný (veď si ho niektorí aj pomýlili s tatkom Šmolkom)

    29. júl 2024

    Ja teda vidím rozdiel v tom, či sa zo slušnosti nebudem v moslimskej krajine na dovolenke otŕčať obnažená a či mi nebude umožnené zahaliť sa vo vyspelej krajine na olympiáde, ak je to mojím presvedčením a de facto to nemá žiaden vplyv na súťaž. Podľa mňa je to znevažujúce.

    29. júl 2024

    @lenkakravcova tu je fakt otazka, co sa komu miesa, som.lresvedcena, ze teba a uz dlho. Ty nikdy proste neakceptujes nase videnie spolocnosti, vnucujes to svoje. Ok. Ale motas piate cez deviate rad radom ako tebe vyhovuje. Daj si pauzu od MK, preco sa v tej vasej komunite netesite sami zo seba ale rozduchavas uplne zbytocne, hoci viditelne si skor pritazou?

    29. júl 2024

    @lenkakravcova vies za co si ty zasluzis moj velky obdiv. Ako dokazes v jednom statuse zamontovat obmedzovanie prav krestanov aby si v podstate napisala, ze muslimom su upierane prava. To hocikto nedokaze. To mas sama od seba alebo vas na toto specialne skolia?

    29. júl 2024

    @viestta to mám od seba. Aká som šikovná. 😀

    29. júl 2024

    @lenkakravcova tak tam nabuduce zamontuj aj LGBT+ a budes to mat kompletne

    29. júl 2024

    @lenkakravcova tiez som zmatena, lebo ako praktizujucej katolicke mi vzdy prekazali tvoje utoky na krestansku vieru, oznacovala si katolicku cirkev ako sektu, so vsetkymi pravidlami a bibliou ako takou nesuhlasila a vytrhavala si z kontextu uryvky z biblie Jezis bol pre teba "len" prorok ohlasujuci alaha... Zrazu tu citujes hlavne spravy a obhajujes pochybne zdroje aby si vzydvihla nenavist voci krestanom zo strany MOV? To mi nevychadza...

    29. júl 2024

    @lenkakravcova informáciu ohladne zahalenia na oh informoval napr aj Dennik N , ešte pred začatím ale nie tak jedovato, je známe že francuzsko sa rozhodlo pre určité kroky , maju na to dôvod
    a vidím že ideš svoje zase ... myslela som že krestansky spam je horší ale ty ako vedieš normálne

    29. júl 2024