1 / 1

    Ono by si hlsvne trebalo doštudovať že nešlo o karikatúru poslednej večere, ale bacchanalii. A to bol ich skutocnevtakmer verný obraz a nie zosmiešňovanie.

    29. júl 2024

    @bubushik Organizátori olympijských hier v Paríži sa ospravedlnili Katolíckej cirkvi a všetkým kresťanským skupinám, ktorých sa počas piatkového otváracieho ceremoniálu dotklo stvárnenie obrazu Poslednej večere. Ospravedlnenie organizátorov zároveň vyvrátilo teórie niektorých diskutérov, že nešlo o stvárnenie motívu Kristovej Poslednej večere s dvanástimi apoštolmipred ukrižovaním, ale o zobrazenie starogréckych bakchanálií – veľkej oslavy, ktorej súčasťou bol aj boh vína.

    29. júl 2024

    @rachab
    Citaj napr tu
    https://www.france24.com/en/live-news/20240728-...

    Parafrazujem-inspiracia nebola posledna vecera, chceli znazornit oslavu na olympe.
    Ospravedlnili sa, ak to cele niekto zle pochopil a vnimal ako urazku, lebo to nebolo ich cielom.
    Neospravedlnili sa, ze znazornili poslednu veceru, lebo ju neznazornili (titulky vysli, ze sa ospravedlnili a kazdy si doplnil, ze za co, ale vyjadrenie umeleckeho sefa programu je ine).

    29. júl 2024

    @rachab je nebezpečné poznať z baletu len labutie jazero, zo sôch iba davida a z malieb iba poslednú večeru. potom nám každý balet, každá socha a každý obraz pripomínajú to jediné, ktoré ‘poznáme’. 🧠⚫️

    “…Thomas Jolly, umelecký riaditeľ, ktorý stál za okázalým otváracím ceremoniálom, uviedol, že scéna nebola inšpirovaná „Poslednou večerou“ a zobrazuje pohanský sviatok spojený s bohmi Olympu.“ (link na celý článok Reuters nižšie⬇️)

    olympijské hry majú korene v antike, v starovekom grécku, prvé sa konali ~ od r.776 pnl. pred Kristom. (!)

    ešte si pamätáme pokusy zakázať harryho pottera ako knihu čiernej mágie, však?

    už ani neviem kto a ako by mal vzdelávať širokú verejnosť. vyzerá to akoby sa nám vyšmykli celé generácie⚫️

    https://www.reuters.com/sports/olympics/paris-2....

    alebo tu: https://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/47...

    https://www.rfi.fr/en/olympic-games/20240728-pa...

    29. júl 2024

    @bubushik tak uz mame styri zdroje uvadzajuce veci na pravu mieru, myslis, ze konecne prestanu s tym, ze je to urazka krestanov? Ci asi to treba poslat najprv ficovi🧐

    29. júl 2024

    @michaelkanr podľa mna nie. Lebo to je rodicko nechcú vidieť. Každý vždy vidí len to čo chce a vysvetli si veci ako chce 🤷‍♀️

    29. júl 2024

    *jednoducho

    29. júl 2024

    To vidí každý normálny človek. Oni to obhájili tým, že nešlo o poslednú večeru, ale vieme veľmi dobre že išlo. Rovnako hlava akože Márie Antoinetty bola hlava Jána Krstiteľa a môžeme pokračovať ďalej. Ich ospravedlnenie je bezduché a neúprimné.

    29. júl 2024

    @esterr_ka a to ty ako vieš? 😂

    29. júl 2024

    Vzdy budu existovat ludia, ktori chapu metafory a ktori nie. Ti druhi su casto urazeni, dotknuti, najhlasnejsi…
    Na to si treba zvyknut a s laskou sa nad tym pousmiat.
    Zdroj: IG dejepisinak

    Nie, fakt to nie je zobrazenie “Poslednej vecere” ale tohoto ineho diela. A kto je aspon trochu virtualne zdatny, vyhlada si nazov diela sam 🙂

    29. júl 2024

    Kde by som nasla celé to otvorenie prosim?

    29. júl 2024

    @bubushik to vieš, @esterr_ka je spoluatorka ceremoniálu.

    29. júl 2024

    @letfenixa Alebo nadsenou citatelkou vseliakych cielenych hoaxu.

    29. júl 2024

    @esterr_ka jan krstitel nosil parochnu?🧐

    29. júl 2024

    @bubushik už sme jej to vysvetlovali v inej diskusi ale ona si ide tvrdo svoje vkuse a vysvetlovalo jej to viacero báb že to tak nie je

    29. júl 2024

    @michaelkanr ako inak idú , zachvilu popru že mariu antoinetu stali asi , však to je uplne jasné o aku babu šlo ale aby niekto toto vytiahol, tak to teraz som v šoku totálnom

    29. júl 2024

    príspevok som nahlásila, vidim že v inej diskusii sme ta nepresvedčili, neviem prečo tahate krestanské , moslimské spory na mk, a vkuse si pretlačate na silu cez hádky to svoje presvedčenie vo vieru

    29. júl 2024

    @rachab Vobec sa neospravedlnili vsetkym krestanom, ich ospravedlenie smerovalo tym, co nepochopili, mozno namiesto tychto bludov by si sa mohla naucit francuzsky aby si rozumela originalu a nespoliehala sa inych. Tvoj clanok je manipulativny a klamlivy.

    29. júl 2024

    @michaelkanr Ján krstiteľ je aj pre mna novinkou 😂 akým myšlienkovým pochodom ai ho zam dosadili mi je teda záhadou, ale nevadí. Slnko svieti na všetkých…

    29. júl 2024

    Ty si skutocne zaslepena, ponorena v sekte a neustale sem podsuvas len islamisticke temy, boli aj inzeraty pre arabov hladajucich si zeny. Ty si nedas pokoj. Citaj uplne zdroje a nie len tie upravene v obraz islamu

    29. júl 2024

    Takmer každý človek ktorý vidí tu foto tam vidí slávny obraz poslednej večere. To, že začali hľadať neskôr výhovorky je len preto , že reakcie neboli pozitívne.Ale takéto škaredé napodobnenie poslednej večere nemôže byť náhodné. Takže hnus .

    29. júl 2024

    @esterr_ka Ešteže sú ľudia ktorý vidia a vedia a nemusí im to niekto vysvetľovať a potom sa pokrytecky ospravedlňovať. Je snáď každému jasné o čo tu išlo...teraz je to jednoducho móda.. ŠOKOVAŤ!

    29. júl 2024

    @cecilia29 Samozrejme. Aj toto dielo, ktorym to skutocne bolo inspirovane, je vyhovorka. A hin az zo 17 st. francuzskej historie.

    29. júl 2024

    Boze tieto problemy,tieto "zamyslenia sa",som veriaca,ale tilomuto nerozumiem.Akoby vsetci zabudli aky bol Jezis progresivec svojej doby ktory otvaral srdce vsetkym bez rozdielu a zrazu tu idu pseudoveriaci ukazovat prstom a vynasat sudy.

    29. júl 2024

    No nech sa nepo💩. Toto nám nie je potreba čítať, toto nie je moslimská krajina.

    29. júl 2024

    @cecilia29 lebo sú tam ľudia a stôl?

    29. júl 2024

    To sa dalo cakat, ze za webmi, ktore zacali sirit nenavist a prirovnania k Poslednej veceri, stoja postoje, ktore adoruju Rusko. To je tak krasne, chudoba, bieda a nenavist je viac nez ten hnusny, dekadentny Zapad.

    https://sekularisti.sk/biskupi-sa-urazili-zbyto...

    29. júl 2024

    @veto
    @dominikamacakova ale no. Jasne je vidno na tej jednej foto , že sa snažili napodobniť p. Večeru. Netvrdím ze tam nemali aj iné "pekne" symboliky na "hlboke zamyslenie" ...ale stále v tom bola aj posledná večera.

    29. júl 2024

    @veto Tak je vysvetlene, preco ten humbuk okolo udajneho zosmiesnovania diela... ktore je sice nadherne, ale tiez namalovane len nejakym clovekom- geniom doby, ktory rozhodne nebol prikladom krestanskeho zivota, mal na svoju dobu kacirske myslienky a bola to pre nho zakazka, ako kazda ina. Pre mna - veriacu, je Jezis ten isty vcera, dnes a naveky, bez ohladu na to, ako ho zobrazil v 16. storoci Leonardo, a ci si z toho obrazu robi, alebo nerobi niekto v 21. storoci srandu, ci ho dokonca chce zneuctit... Ak ano, je to jeho zodpovednost, ak nie, nech je to aj odkaz na roznorodost a bakchanalie, moju vieru to neovplyvni.
    Omnoho viac mi vadilo "mierove" saskovanie komunistickej Ciny, s ktorou sa putler v zime 2022 dohodol, ze vyvrazdovat ukrajinu zacne az par dni po olympiade, aby to nepokazilo celkovy dojem oslavy "mieru"... toto by malo ovela viac znepokojvat ako krestanov, tak aj moslimov na celom svete...

    29. júl 2024

    @veto a pritomv rusku je napriklad obrovska miera interupcii a uz dlhsie ich populacia vymiera-keby niekto chcel argumentovat, ze lgbti prispieva k vymieraniu naroda.
    A z propagacie lgbti v rusku nikoho obvinovat nemozno😁

    29. júl 2024

    @cecilia29 Nebola. Pozri sa znova na Bijlertov obraz, ktory som nazdielala. To je ta inspiracia, vyhladaj si tu symboliku a postavy na google. Je to zaujimavy obraz kuska francuzskej historie.
    Prosim ta, never tej ruskej propagande o zkazenom zapadnom svete. Si jeho sucastou, pomahas ho tvorit. Nechceme byt opet sucastou zmaru, biedy a moralnej chudoby.

    29. júl 2024

    @mapa Ano, suhlasim s tym, co pises. A pridam, ze Francuzsko bolo v celych svojich dejinach kontroverznou a okazalou krajinou. Sokovali cele storocia nielen Europu ale aj samotnu cirkev. V historii Francuzska bolo normalne, ze muzi sa obliekali do zenskych siat, licili sa a tak chodili medzi dvoranov. Nic neobykleho aj v najvyssich aristokratickych kruhoch. Dnes tomu hovorime drag queen, querr atd. Homosexualne vztahy v davnej historii tejto krajiny tiez nie je nic nenormalneho. Cirkev to cele storocia tolerovala a nikdy nevystupila proti francuzskej aristokracii. Krajina kabaretov, sexualnej volnosti a mravov. Ich umenie, ich historia odraza tieto skutocnosti.

    29. júl 2024

    @veto co ma s tym ruská propaganda? Nečítam proruske denníky.

    30. júl 2024

    @cecilia29 čím sa snažili napodobniť? Tým, že sú tam ľudia a stôl?

    30. júl 2024

    @dominikamacakova no tak stále sa ro viac podoba ta fotka ako na tu starogrecku hostinu

    30. júl 2024

    @maminkadeticiek Ježiš progresívec? Akože povedal prostitútke: choď a zarabaj si ďalej svojim telom ? 😅 Ježiš sa postil, modlil, vyzýval ku konaniu dobrých skutkov a kázal aby ľudia opustili konanie zla.

    30. júl 2024

    @lenkakravcova nie, ale povedal jej pod za mnou a nehreš viac. Pričom farizeji by ju k sebe ani nepustili. To nie je progresívne podľa teba? Alebo že nocoval u colnika? V tom čase značne odsudzovana profesia. Nikto iný by to neurobil. Ono sa stačí zamyslieť nad významom slova progresívny, čo v skutočnosti znamená.

    30. júl 2024

    Pozrite sa, Francúzi len presne ukázali, co velebia... tranzvestitov, chlapov natiahnutých v modrej silonke, oplzlosti, chlipnosti a k tomu Death Metal...
    Ukazali presne to v akom chlieve ziju...mysleli si, ze ohuria, ale ohurili len presne tu skupinu ľudi, s ktorými zdieľajú spoločne názory.
    Ich vec, ich rozhodnutie, a ich hanba....alebo aj hanba celého sveta a jednotlivca, ktory toto propaguje ako "normalne"

    30. júl 2024

    @derdia tak nejako.

    30. júl 2024

    @derdia Napísala si to perfektne. Ohúrili iba rovnako oplzlých ľudí, akými sami sú.

    30. júl 2024

    Ja sa zas zamyslam, ci taketo hlboke poburenie medzi pospolitym slovenskym ludom vyvolalo napriklad zacatie vojny na ukrajine.
    Myslim si, ze nie.
    Tolko k tej moralke.
    Potlapkali ste sa po pleciach, ake ste cnostne a moralne, podla mna sa cnostami a moralkou zije a nie sa nimi vystatuje na sietach…uz potom nie su cnostami ale pozou a podla mna aj svatuskarstvom.

    30. júl 2024

    @michaelkanr v tomto podľa mna Slovaci vynikajú…

    30. júl 2024

    @michaelkanr ak ty vojnu neodsudzuješ, nemusiš tvrdiť, že tak činí aj niekto iný. To je také oblbovanie rečami. 🙂

    30. júl 2024

    @bubushik aha, čiže progresívec povie ako Ježiš trans človekovi alebo gayovi: choď a viac nehreš? 🤣

    30. júl 2024

    @derdia Presne tak. Francuzi ziju v chlieve, v krajine ekonomicky, kulturne a moralne spustosenej, v biede a chudobe, kde maju priemernu mesacnu mzdu 3300 eur (Slovensko ma 900 eur), kde priemerna dlzka zivota dosahuje 82 rokov, (Slovensko ma 74r), vozovy park Francuzska patri k tym najnovejsim v Europe a priemerne ma rodina dve auta, (na SR to nie je ani jedno auto do rodiny s priemernym vekom 15 rokov), kde maju nesmierne kulturne bohatstvo, najnavstevovanejsie a najhonosnejsie umelecke a kulturne diela, opravene hrady a zamky, svetozname palace z minulych storoci, bohatu kinematografiu a literaturu. Je to krajina s pevnym nazorom a moralkou.
    A keby sa aspon polovica tych moralne cistych a veriacich Slovakov odsudzujucich olympiadu, podunatie, ktore my nikdy pripravovat nebudeme, starala o seba tak, ako sa stara o moralku Francuzov, hned by sa zilo lahsie a slobodnejsie.

    30. júl 2024

    @michaelkanr nemusím podporovať choro zamýšľajúci národ...aj keby som mala zomrieť nebudem tvrdiť, ze chlap ktorý obcuje s chlapom je normálny, ze mame viac pohlaví ako dve atď...
    @veto a k tebe, tak nech sa kazdy uchyl a homosexuál stará sam o seba a nechá sa do každej nechcem povedať co... Prečo my sa musime na to pozerať... A zit ich hriechom a obsesiami...?

    30. júl 2024

    @veto a co ze maju majetky?
    Sú absolútne zvrhli a chorí.. . Česť výnimkám, ktori ostali verní normalnym hodnotam. Ze ty by si zapredala morálku za peniaze a ze toto považuješ za dokonale.
    To je tvoj pohľad na svet a tvoje hodnoty.

    30. júl 2024

    @veto O ich morálku sa nikto nestará, Francúzi nech si žijú ako chcú, bývalí kolonizátori, toto bola celosvetová udalosť, preto to vyvolalo pobúrenie a nie iba na Slovensku. Každý normálny človek to odsúdil. Ale každý máme iné hodnoty, že?

    30. júl 2024

    @veto a netvrd o nás ze sme kresťanské Slovensko. To ze mame plne kostoly (teda už nie až tak plne) neznamená pravú vieru.
    Takze my u urcite nie sme lepší, aj svätejsi....kazdy je tu na zemi sam za seba. Takze aj ten co si mysli, ze ked sa natiahne do modrej silonky sa cíti lepšie, lebo sa ukázal, lebo rebeloval. Je v skutočnosti, poľutovanie hodný a treba s nim mat sucit... Aj z každým ktorý chce "zaujať".... Chyba mu totiž Laska.

    30. júl 2024

    @esterr_ka podľa mňa ani nie ze odsúdil.. Ale chytil sa za hlavu...

    30. júl 2024

    @derdia Alebo skôr s hrôzou v očiach pozerali kam to spejeme.

    30. júl 2024

    @derdia A ty robis to iste. Staras sa do ostatnych, nadavas im do uchylov, nie si o nic lepsia nez oni, podle teba fyzicky aj dusevne chori. Oni sa do tebe nestaraju, ty ano. Takze komu chyba laska, porozumenie, pochopenie a cest? Len tebe v tomto pripade. A tento deficit si potrebujes vybit na inych.

    30. júl 2024

    @veto ty nerozumieš vete, nech si to riešia za svojimi dverami? Nech nám to nepodsuvaju po nos?
    Ja ich neodsudzujem ale nebudem s tym konaním súhlasiť.

    30. júl 2024

    Úchylov treba zastaviť, poukázať na ich zvrátenosť nie je súdenie, zachvíľku tu takto budeme podporovať pedofilov, nekrofilov veď oni sú tiež ľudia , nie? Tak prečo sa do nich starať? Títo ľudia spôsobujú rozklad všetkých krásnych hodnôt, odporujú morálke a cti a ty @veto tento úpadok podporuješ.

    30. júl 2024

    @esterr_ka nuz ked sa niekto bude chcieť natierať hovnom tak to bude tiež v pohode... Chori ľudia..
    Chori, zvrátení, a absolútne nemorálni.
    Vsetky krasne hodnoty, ktore nám tu boli ukázané v Ježišovi, a dane ako príklad zaslapuju a pluju na ne...

    30. júl 2024

    @derdia A tebe niekto drzal noz pod krkom aby si sa na to pozerala? Tebe sa niekto vyhraza aby si si platila poplatky za TV, kde to vysielaju? Teba niekto nuti, aby si otvarala ich dvere a riesila ich veci? Teba niekto nutil aby si isla do Francuzska sa na to osobne pozerat?
    Absolutne nikto, takze si zvolila svojvolne sa na to pozerat a pripafne sa nad tym ukajat, ale uz nikto ti nedal opravnenie vyjadrovat svoje postoje. A je zasadny rozdiel medzi postojom a nazorom. Ty ich odsudzujes, protoze oznacit niekoho ako uchyla, ze odsudenie.

    30. júl 2024

    @veto ekonomický by som tma nedávala.
    Ekonomika je niečo úplne odlišné od morálky. Nemci boli na tom ekonomicky výhodné a čo robili pre ešte väčší zisk počas druhej svetovej vojny?
    Vzdelaní inžinieri vraždili novorodencov v táboroch smrti a vykonávali pokusy na babatkach.
    Ekonomika a vzdelanosť nemá nič spoločné s morálkou.
    Aj národ ekonomický úspešný a vzdelaný môže mať problém so základnými morálnymi hodnotami.
    Ja osobne si myslím, že aj preto je islam v západnom svete na vzostupe. Ľudia, ktorí hľadajú morálku sa pridávajú k muslimom kvôli tomu, ze v islame sa morálka nemení. Je stále rovnaká. Dobre je dobré a zle je zlé. Spravodlivé je spravodlivé a nespravodlivé ostáva vždy pomenuvavane nespravodlivým.

    30. júl 2024

    @veto inak toto vystúpenie odsudzuju daňoví poplatníci Francúzska, z ktorých vreciek to šlo. Myslím, že oni sú tí, ktorí majú najväčšie právo sa k tomu vyjadrovať. A viaceré organizácie zvažujú aj žaloby čo som čítala.

    30. júl 2024

    @esterr_ka Ano, podporim. A pokial pri tom budu najviac kricat ludia ako ty, budem to podporovat este viac. Bez ludi ako som ja, by sme ostali v stredoveku, zena ako ty, by bola davno upalena na hranici alebo rozstvrtena len kvoli tomu, ze si sa pozrela na muza alebo vobec sa narodila.

    30. júl 2024

    @veto máš to jedno. Tak či tak vás bude čoraz menej. Podľa štatistík sa ľuďom z podobným zmýšľaním (ateisti) rodí max 1 dieťa v priemere, takže kľudne kričte. Čím ďalej tým viac budete menej pocuti. Momentálne ešte máte nejakú šancu, za pár rokov, tipujem to tak 20-30r už bude táto epocha za nami a Európa sa len zasmeje nad tým, čo sa tu propagovalo.

    30. júl 2024

    @veto Už preháňaš a píšeš hlúposti len preto, aby si obhájila svoju skazenosť.

    30. júl 2024

    @derdia Vieš ako zo je, “chcú plniť túžby svojho otca”

    30. júl 2024

    @lenkakravcova Aj ja mozem zvazovat zalobu napr. na teba a vobec to o nicom nevypoveda. Vacsina Francuzov je s tym absolutne spokojna. Tych par ukricanych len bliakaju.
    Ja mam deti tri a stale som neskocila. Moje veriace kamaratky, co chodili udajne kazdu nedelu do kostola, maju jedno alebo ziadne. Jedno preto, ze im deti lezi na nervy alebo ziadne preto, ze za mlada vystriadali ohromne mnozstvo sexual. partnerov a akosi viac nez jedno dieta uz mat kvoli zdravotnym problemom mat nemozu. Tak tolko k tomu tvojmu ateismu.
    Aj derdia sa oznacuje za silno veriacu a sama uvadza, ze az tak veriaca krajina nie ste. A ani lepsi a svatejsi, to su jej slova.
    Tak sa najprv dohodnite a potom ateistov urazajte.

    30. júl 2024

    @esterr_ka Ty si skazena a zla. Slusna zena by nic takeho ako ty z pusy nevypustila. To ta ucili, mysli na to.

    30. júl 2024

    @veto Áno si, to máš pravdu. Toto sú tvoje hodnoty, skazenosť a morálny úpadok.

    30. júl 2024

    @esterr_ka presne tak. Aj sa snažia, viac ako my. 😔😔😔

    30. júl 2024

    @derdia Nie, ja nie som a viem to ja, aj ostatni. Skazena a zla si ty. Sama vies, ze pan Boh taketo spravanie netoleruje. Nemala by si to robit.

    30. júl 2024

    @esterr_ka Nemas klamat, to ta ucili. Riad sa tym, inak vies, co sa stane.

    30. júl 2024

    @veto Viem čo sa stane, každý dostane odplatu za svoju skazenosť - máš to blbé, čo ti poviem 😀

    30. júl 2024

    @derdia Jej, tebe sa paci moj prispevok? Tak vidis, ze mam pravdu, som rada ze suhlasis. Prajem krasny den plny porozumenia.

    30. júl 2024

    @derdia Sme skazené a zlé, to píše niekto kto podporuje morálny úpadok. Aká je zlatá 😀

    30. júl 2024

    @veto ano pretože viera je v človeku. A každý človek co patrí k cirkvy, teda ku Kristovmu telu, lebo bol pokrstený, a pácha zlo, škodí aj nam, aj celému Kristovmu telu...
    A celému svetu... Napisala som to presne tak ako to je. Byt v kostole, odriekat modlitby, ale nemať vzťah s Nebeským otcom nie je viera. Bohuzial, mnohí tak celý život boli vedení a učení.... Ale Boh je milosrdní, takze všetko je v jeho rukách a v jeho milosti.
    Základ je láska. Ale hádam nebudem chváliť niekoho za zlé skutky. A ten kto ich schvaľuje ma na nich podiel. Asi tak. Ze si to tu vy ľudia pretvorite, spravíte nemorálne morálnym, uchylne normálnym, z muža ženu,zo ženy mačku, z mrkvy papriku, tak je to stále len vaše konanie na zemi.
    A raz príde na každého... ked bude ležať na smrtelnej posteli a plakať nad svojimi hriechmi a premarnenym životom. Mame len jeden.... Viac šancí nebude.

    30. júl 2024

    @esterr_ka To mas blbe ty, sama to vies, len priznat si to, je tazke.
    To dokaze len silny a mudry clovek. Tak co, si silna a mudra zena? Dufam, ze ano, budem sa za tebe modlit aby si bola v zivote stastna. Raz sa to mozno podari.
    Prajem krasny den plny porozumenia.

    30. júl 2024

    @veto Je mi ťa už teraz ľúto. Pekný deň plný porozumenia.

    30. júl 2024

    @veto ale co konkrétne? By som nemala robiť?

    30. júl 2024

    @veto ja nie som kresťanka a nehovorím za kresťanov. 🙂
    Pozri štatistiky nás a vás. Kresťanov z toho vynechaj.

    30. júl 2024

    @veto inak keď sa modlíš, tak nie si neveriaca. 🙂

    30. júl 2024

    @lenkakravcova Parafrazovanie, prosim o nastudovanie tejte interpretacie. 😉

    30. júl 2024

    @lenkakravcova máš v skutku zaujímavé zmýšľanie 🤔 keď to ale potrebuješ vysvetľovať, tak to asi nemá význam…

    30. júl 2024

    Tak svet sa búri ľudia po celom svete su zdeseni čo Francúzi dokázali na otvoreni hier a tu na našom malom Slovensku koľko kresťanov katolíkov čo už je desivé😡👹 toto podporilo, páčilo sa im to a čo je najhoršie ospravedlňujú tento čin 😲😭 Takže koľko farizejov sedí v prvých laviciach v kostole a čo ešte horšie dokonca knazi...hrôza, Bože zmiluj sa 🙏

    30. júl 2024

    @veto tak z písaného textu sa to úplne tak pochopiť nedá. 😀

    30. júl 2024

    @lenkakravcova Parafrazovanie sa da krasne pochopit aj z pisaneho textu. Staci sa sustredit na text.

    30. júl 2024
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Autor komentár zmazal
    Komentár bol odstránený
    Autor komentár zmazal
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený
    Autor komentár zmazal
    Komentár bol odstránený
    Autor komentár zmazal
    Komentár bol odstránený
    Autor komentár zmazal
    Komentár bol odstránený
    Autor komentár zmazal
    Komentár bol odstránený
    Autor komentár zmazal
    Komentár bol odstránený
    Modrý koník

    Upozorňujeme na možnost smazání krátké zprávy, pokud budou v komentářích urážky, vzájemné napadání a neověřené informace, které mohou být zavádějící. Díky za pochopení.

    30. júl 2024
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený

    @lenkakravcova Kludne vsetko premaz, ale mam screeny toho, co tu siris.

    30. júl 2024

    @veto Zmazala som všetko, čo sa týka Samsungu, dokiaľ to nebude overená informácia 🙂

    Ponechávam tu iba informáciu o zrušení reklamy na OH firmou C-Spire
    Link: https://www.dailywire.com/news/tech-company-dro...

    (skríny si kľudne nechaj - nehcýbajú mi). 🙂

    30. júl 2024

    @veto pozri , nejako divne reagujes. Deň na overenie v tomto je uplne iné ako znasilnovanie. Ak niekto vypustí aj keď falošnú správu trvá, kým príde reakcia na to. To C-Spire skutočne vyzerá ako pravda. Oh začali 4 dni dozadu, nikto nevyvodí dôsledky pár hodín po ukončení ceremonialu.
    Máš svoju pravdu a nechceš počuť ci vidieť nič iné. To tiež nie je prejavom inteligencie.. ani tvoj urážajúci spôsob komunikácie

    30. júl 2024

    @lenkakravcova Zmazala si aj ine veci, nielen to. Neuvedomujes si co robis a teraz sa obavas nasledkov svojich cinov. Sirit hoaxy je uz aj trestne.

    30. júl 2024

    @veto zmazala som všetko od začiatku riešenia "Samsung". To predtým som nemazala.
    Neviem čoho sa mám akože obávať? 😀 Akože toho, že si nie som istá daňou informáciou po diskusii a tak som to pre istotu do overenia zmazala?
    Nebuď smiešna.

    30. júl 2024

    @lenkakravcova A kto ti to ma akoze overit? Nejaka vyssia moc? Niekto povereny? Nie si natolko IT zdatna ani schopna aby si urobila sama?
    Asi to s tou znalostou anglictiny bude take vseliake. Obavat sa mas len sama seba. Nechas sa lahko oklamat, zmanipulovat a podviest. A najhorsie na tom je ze to davas bezhlavo na web.
    Dam ti jednu radu. Nikdy nedoveruj informaciam, pokial nie si schopna overit si zdroj a obsah. Nesir ich bez rozmyslenia, a radsej ich nesir vobec.
    Robis si sama sebe hanbu.
    Som si ista, ze si uz davno zistila, ze to bol fake ale nemas odvahu to priznat a nedajboze sa ospravedlnit.
    To dokazu len silni ludia.

    30. júl 2024

    @veto napísala som to vyššie - oficiálne stanovisko OH alebo Samsungu.

    30. júl 2024

    @lenkakravcova Ano, spolocnost s miliardovym obratom sa bude oficialne vyjadrovat ku kazdej satire alebo hoaxu, ktory sa objavi vo virtualnom svete.
    Nebud smiesna.

    30. júl 2024

    https://www.postoj.sk/159901/posledna-vecera-na...

    Tu je to rozobrané aj s vyjadrením tvorcu a pod. Je to dlhý článok. Skôr ku koncu je vyjadrenie tej ženy v strede , že je to qeyovska posledná večera. Úmysel bol viac podprahovy ako oficiálny (je to tam vysvetlené)

    31. júl 2024