1 / 1

    Moja určite nie 🤣

    20. júl 2024

    @andreakotesova ved píše, ze jedna z "našich", nie vašich. Attention seeking lvl10000

    20. júl 2024

    Inak paradoxne tak ako sa ľudia z krajín ako Bahrajn chcú dostať do Európy, mnohí európsky muslimovia ktorých poznám čím ďalej viac pozerajú po možnostiach relokacie smerom Saudi, Qatar, Oman, Bahrain... Čím ďalej tým viac sa hovorí o tom ako je Európa "v rozklade"

    20. júl 2024

    @haley7897 ja som zase citala,ze moslimovia chcu ovladnut Europu,aby patrila len im,uz vo vacsine europskych statov si podmienuju studium na skolach a mnoho ineho,ako keby europania patrili im a museli sa im prisposobit,pritom oni su pristahovalci,oni by sa mali prisposobit nam a nasej kulture,ak s tym nie su stotozneni nech sa vrátia domov

    20. júl 2024
    20. júl 2024

    @haley7897 beriem to tak, že tam zahrnula všetky ženy na MK vrátane seba 😅 takto to vyznelo...

    20. júl 2024

    Obycajna priehladna islamizacia europy🤐

    20. júl 2024

    @andreakotesova sestru vo viere som myslela. 🙂

    20. júl 2024

    @ddaassuullaa no a je to tak strašné. Úplne ako evanjelizácia Ameriky pred xy rokmi. 😀

    20. júl 2024

    @ddaassuullaa inak baví ma ako tu na koni vykrikujete ako na Slovensku nechcete muslimov a vlastne nikoho... Ehm, nič v zlom ale veď k vám ani nikto nechce. Ešte aj imigranti idú okolo Slovenska so stisnutou ritou aby ich tam náhodou neodchytili a neuviazli na Slovensku...

    20. júl 2024

    @haley7897 a ty si bola kedy naposledy na Slovensku? Príď sa pozrieť do hociktorej automobilky, a uvidíš čo všetko tam pracuje za pásom.....možno nájdeš aj slovaka

    20. júl 2024

    @rikarika čiže oni ti zlí migranti ešte aj pracujú platia dane a zvyšujú HDP? 😶

    20. júl 2024

    Tak väčšinou človek musí pracovať ak chce prežiť....či u vás to tak nefunguje??

    20. júl 2024

    @rikarika môžem ti garantovať, len mizivé percento by zvážilo tam zostať. Všetci sa chcú posunúť ďalej do Európy alebo naspäť do krajiny pôvodu

    20. júl 2024
    20. júl 2024

    @rikarika no práveže u nás to tak funguje, že muž pracuje a živí rodinu. Ale tu na MK keď sa píše niečo o cudzincovi tak sú to len hnidy lenivé čo nikdy nič nerobili a robota im smrdí.. a potom tu taký koment že pracujú vo fabrike a vlastne ich tam robí väčšina. 😶 Tak človek si nevie vybrať čomu potom veriť. 😀 Ale budem veriť radšej tebe keď si ich videla, čo je vlastne dobre lebo pracovať treba. 🙂

    20. júl 2024

    @lenkakravcova kľudne môžeš ísť pracovať aj ty😁

    20. júl 2024

    @rikarika môže. Ale nemusí 😎

    20. júl 2024
    20. júl 2024

    Inak všimli ste si takú vec, že keď sa píše o judaizme, takmer nikto ho nekritizuje ako vieru. Keď sa píše o kresťanstve, tak sa kritizujú kňazi a rehoľné sestry (čo je odveci) a keď o islame tak sa vyťahujú bludy ako všetci ste teroristi, nič nerobíte atď. Proste emócie. Podstata islamu sa obchádza, radšej sa o nej nehovorí,, lebo ten kto si začne študovať podstatu islamu, do pár rokov prejde na islam.

    20. júl 2024

    @rikarika ja pracujem - mám malé deti, starám sa o ne. A popri tom mám živnosť (platím odvody)
    Ty si ako na tom?

    20. júl 2024

    @lenkakravcova pričom v mnohých islamských krajinách máš bežne kostoly hneď vedľa mosque zatiaľ čo v takom Israeli je zakázané co i len viditelne nosiť kríž na krku. 😬 A teda absurdit je tam na porovnanie viac, to len z dlhej chvíle...

    20. júl 2024

    @lenkakravcova pracujem ...ešte nejaká otázka?

    20. júl 2024
    Autor komentár zmazal

    @rikarika v tom prípade sme na tom rovnako (teda ak máš deti). Radšej nabudúce nenavrhuj niekomu koho nepoznáš, čo by mal v živote robiť, ak sám nehľadá nejakú radu v tomto ohľade.
    Možno budem ešte ďalších 20 rokov takto doma, ak budem chcieť, ktovie.

    20. júl 2024

    @lenkakravcova cize v islamskych krajinach panuje legenda, ze v Europe je super, preto sa sem skusaju implementovat? A Bahrajn a ine krajiny maju prisnejsie pravidla na vstup+viza, takze ich vybavovacky odradia a radsej zvolia tu Europu?
    Zaujimave, akurat dcere pride na 10 dni na navstevu kamos povodom z Bahrajnu, byvajuci v Libanone, som zvedava ako sa bude na Slovensku citit.

    20. júl 2024

    @haley7897 ja som niekde spomenula SK?? Pisala som o Europe

    20. júl 2024

    @0silvia0 asi záleží od toho v ktorej islamskej krajine. Budú tam určité rozdiely.
    Kľudne potom napíš. 🙂 také osobné skúsenosti sú najlepšie.

    20. júl 2024

    @bibyke ale veď na teba a tvoje misconcepcie som ani nereagovala 💁🏽‍♀️

    20. júl 2024
    20. júl 2024

    @bibyke inak kde sa máme "vrátiť" my ostatní, tunajší muslimovia? 😀

    20. júl 2024

    @lenkakravcova muslim nie je slovensky vyraz,moslim je po slovensky a ty nie si rodena moslimka,ale predpokladam,ze si konvertovala na islam,si rodena slovenka tak bud ostanes doma a prisposobis sa domacemu prostrediu alevo sa odstahujes do moslimskej krajiny ,kedze si konvertovala na islam

    20. júl 2024

    @lenkakravcova v podstate ani nechapem co vedie europske zeny k tomu aby konvertovali na islam🤔

    20. júl 2024

    Kedy si konvertovala na islam? Mne toto príde už "too much". 😔

    20. júl 2024

    @bibyke otvorena mysel najprv, potom studium islamu a citanie koranu, a ak Boh da, tak ked sa v istom momente otvori aj srdce, tak sa neda nekonvertovat. Pred tou otvorenou myslou asi treba este “zaspinit” mozog, ktory bol mediami vymyty, ze “islam je zly, atd..”

    20. júl 2024

    @freepalestine preco nekonvertuju muzi z islamu na vieru,ktoru uznava ich zena??? Preco vzdy zena musi konvertovat na islam,ked jej muz je moslim?

    20. júl 2024

    @bibyke kde spominam, ze zeny konvertuju kvoli muzom? 🧐
    A inak, v islame si zeny neberu nemoslimov., takze ak sa daky junak nemoslimsky zalubi do moslimky, tak vela sanci nema ak sam nekonvertuje.
    Toto “z lasky konvertovanie” caste nie je. Co poznam moslimky, vratane mna, tak vsetky konvertovali, lebo dali islamu sancu s otvorenou myslou, a su 100% presvedcene, ze islam je ta spravna viera. Ziaden zijuci muz s tym nema nic spolocne.

    20. júl 2024

    @lenkakravcova čo je podstata islamu? Zaujalo ma to.
    Verím, že ak sa v tom orientujes, vieš napísať stručne vysvetlenie..

    20. júl 2024

    @bibyke chudáci všetci kresťania ktorí konvertovali z Pohanskej viery. 😀 Už sú asi v Palestine odsťahovaní.

    21. júl 2024

    @slatinka27 ja? Pred 5-6 rokmi. 🙂

    21. júl 2024

    @bibyke ja som u nás konvertovala prvá. Môj muž nebol muslim. Konvertovala som kvôli viere v Jediného Boha.

    21. júl 2024

    @beronsche podstata islamu je Veriť v Jediného Boha, v Jeho poslov (až po proroka Muhammada, vrátane Mesiáša Ježiša), v anjelov, deň Posledný, v osud - dobrý i zlý, vo vlastnosti Božie (Všemocný, Vševediaci.. atď), v zoslane knihy (Torta, Evanjelium Ježiša, Korán), v konaní dobrých skutkov a podriadení sa Bohu.

    Povedzte: „Uverili sme v Boha a v to, čo nám bolo zoslané a v to, čo bolo zoslané Abrahámovi, Ismailovi, Izákovi, Jakubovi a kmeňovým spoločenstvám a v to, čo bolo dané Mojžišovi a Ježišovi a v to, čo bolo dané prorokom od ich Pána. Nerobíme rozdiel medzi nimi a my sme Mu oddaní“. Ak by uverili v to isté, v čo ste uverili vy, tak sú správne usmernení. (Korán, 2:136)

    21. júl 2024
    21. júl 2024

    @andreakotesova porovnanie s knihou je úplne hlúpe. Snažia sa vyfabrikovat logiku aby pasovala na to co sa im hodí. Nič logické však na tom nieje.
    Prečo sa Ježiš potom napríklad modlil? Akože k sebe samému? V samotnej Biblii sú kontradikcie k tvrdeniam o tom ako Ježiš a Boh sú jedno. Plus nehovorím o mnohých verziách a prekladoch.

    Jesus spoke to a man who had called him ‘good,’ asking him, ‘Why do you call me good? No one is good except God alone.’ (Luke 18:19)

    'By myself I can do nothing; I judge only as I hear, and my judgment is just, for I seek not to please myself but him who sent me.' (John 5:30)

    The logic is not logicking...

    21. júl 2024
    21. júl 2024

    @haley7897 mňa nepresvedčíš 🤣😅

    21. júl 2024

    @andreakotesova to ani nemám za potreby. Ja len hovorím, ze to co si poslala nedava zmysel. Snažíte sa napasovat logiku na presvedčenie. Zatiaľ čo presvedčenie by malo byt podporené logikou bez potreby fabrikovat a naťahovať ju ako gumu v gatiach 🤷🏽‍♀️

    21. júl 2024
    Autor komentár zmazal

    @andreakotesova otázka pomimo z opačného brehu: Prečo Boh v Biblii Starého Zákona spomína proroka z Paranu (Mekky?)

    21. júl 2024

    @lenkakravcova a nebol ten prorok z Paranu spomínaný v Biblii skor ako falošný prorok...?

    21. júl 2024

    @andreakotesova
    Uváž sama či je to o falošných prorokoch. Dám ti tu verš. Ja ťa presviedčať nechcem. Ale zaujíma ma či si o tom myslíš.

    “Boh sa zjaví na Sinaji, jeho svetlo vzíde zo Seiru a zaskvie sa z hory Paranu a s ním myriady svätých.. (Dt, 33:2 - Biblia, Tóra, Starý Zákon)

    Na hore Seir (Šarát) prorok Ježiš určitú dobu prebýval.
    Sinaj je hora, na ktorej dostal zjavenie prorok Mojžiš. Dnes sa táto hora nazýva horou Tuur.
    Paran je pohorie Mekky, kde započalo zjavenie Koránu prorokovi Muhammadovi. V Paranskej stepi sa usadil Izmael, z ktorého rodu prorok Muhammad pochádza (Gn 21:21, Biblia, Tóra, Starý Zákon).

    Mne to príde ako krásny odkaz na najväčších prorokov v histórii zjavenia - prorokov po ktorých máme Zjavenie: Desatoro Tory, Evanjelium Ježiša a Korán.

    21. júl 2024

    @lenkakravcova neviem, čo si mám o tom myslieť. Pozhovaram sa o tom s niekým fundovanejsim a dám ti vedieť.

    21. júl 2024

    @haley7897 ty co splietas? Tiez si utiekla za pohodlnym zivotom, my tu normalne zijeme a tamtych nechcu nikde, nikde sa o ich nepobiju, len su prilis polite.
    Nic ine toto nie je ako prajednoducha priehladna islamizacia Europy a na to argument neexistuje, je to FAKT

    21. júl 2024

    @lenkakravcova zijem tu a teraz, ci pleties pitar cez deviate?.a ak sa ti ludia vedia prisposobit, nikomu by nevadili. Ale nevedia a hlavne NECHCU. Svet by sa mal prebudit a nechat ich zit si doma, kde maju taky dokonaly raj na zemi

    21. júl 2024

    @ddaassuullaa vraj utiekla za pohodlným životom 🤣 toto ťa trápi?
    Byť tebou netrápim sa islamom a radšej oprasujem ruštinu 💁🏽‍♀️

    21. júl 2024

    @ddaassuullaa ja neviem o čom píšeš. Ja odpovedám za seba. Nie za iných. Ak ti to iní vadia, otvor si ústa pred nimi a ozvi sa vtedy kedy je to na mieste. Tu sa rozčuľuješ zbytočne. Takých internetových hrdinov sú mraky.

    21. júl 2024

    Jejda, to je napísané tak pozitívne, človek tomu veriť nemôže….

    23. júl 2024

    @evazhoufova tento “preacher” vytrhol dva verse z kontextu. Taketo “cherry picking” je velmi zavadzajuce.

    23. júl 2024
    23. júl 2024
    23. júl 2024

    Tak prečo neucite svojich spolubratov tej láske o ktorej tu píšete…. Ich edukujte

    23. júl 2024

    Celkovo ktokoľvek kto ide doslovne aplikovat dnes tisícročné knihy zišiel z rozumu

    23. júl 2024

    @evazhoufova “ Celkovo ktokoľvek kto ide doslovne aplikovat dnes tisícročné knihy zišiel z rozumu”
    A vidis.. ked niekto aplikuje doslovne nieco z Koranu, nik o nom netvrdi, ze je mentalne vysinuty jedinec; ale rovno cele nabozenstvo odsudi 🤷🏼‍♀️

    23. júl 2024

    @evazhoufova “ Tak prečo neucite svojich spolubratov tej láske o ktorej tu píšete…. Ich edukujte “
    O ktorych spolubratoch hovoris?
    O Mohamedovi Bzeekovi? (https://www.dailysabah.com/life/2018/04/03/stor...)
    O Abdulovi Hajim?
    (https://www.bbc.com/news/world-africa-24304928)

    alebo o milionoch moslimov, ktori kazdy rok 2.5% zo svojho majetku daruju na charitu? (https://theconversation.com/how-muslim-american...)

    23. júl 2024

    Tých vďaka ktorým je islam vnímaný ako náboženstvo nenávisti. Nech vodcovia v pozadí hamasu z palácov neživia už tu nenávisť ktorou kŕmia chudákov

    24. júl 2024

    @evazhoufova islam je vnímaný ako nabozenstvo nenavisti kvoli zionistom a ich anti-arabskej a anti-islamskej propagande. Toto treba pochopit.. tu je Dunčo zakopany!
    Bola v prvej polovici 20. storocia Nemecko islamska krajina? Nie, bola krestanska.
    Spachali Nemci v prvej polovici 20. storocia miliony vrazd nevinnych romov, zidov, moslimov, postihnutych, homosexualov, atd? Ano, spachali.
    Nemalo by podla tvojej logiky byt krestanstvo vnimane ako nabozenstvo nenavisti?

    24. júl 2024

    Kto vraždí s božím menom na perách?

    24. júl 2024

    Kresťania už dávno nie…

    24. júl 2024

    Genocida v Rwande - 1994
    Masaker v Srebrenici - 1995
    Vela “mass shootings” v USA
    Strelba v Christchurch mesite na Novom Zelande - 2019
    Atd atd..

    24. júl 2024

    A inak, najvatsi nabozensky teroristi su aj tak zionisticki izraelci, ktori “v Bozom mene” zabili desattisice palestinskych deti.. 😠

    24. júl 2024
    24. júl 2024

    Kričia pritom jahve akbar? Keď sa za nich schovávajú teroristi platení vodcami oplyvajucimi neskutočným bohatstvom?

    24. júl 2024

    Pani Eva, “kedy?” Prosim, dostudujte si dejiny izraela.

    24. júl 2024

    @evazhoufova “ Kričia pritom jahve akbar? Keď sa za nich schovávajú teroristi platení vodcami oplyvajucimi neskutočným bohatstvom?” tu mi uz dosiel hrach, ktory som doteraz pri snahe diskutovat s vami na stenu hadzala. 🤦🏼‍♀️

    24. júl 2024