@renka30 jasne, klasicky piskotovy korpus, robila som zo 4 vajec, 170g hl. muka, 160 g prask. cukor , 3/4 pras. do peciva, horuca voda , vanilkovy cukor do bielok ( olej nedavam ) . Zltka s cukrom vyslahat do peny, pridat muku s praskom do peciva, pridavat vodu ja davam od oka, cca 1 dcl aby to bolo tak akurat a nakoniec vyslahanyy sneh s 1 van. cukrom uz neslahat len zmiesat. Plnka je pribinackova, recept je v skupine tortickarky, na plnke mandarinky, a jednu cokoladu roztopit s troskou cery a poliat, Tie stekance som chcela aby tak vyzerali, a ovocie hocijake. poukladat este do cokolady na vrch kym nie je ztuhnuta aby dobre drzalo. 🙂
mňam tá vyzerá fantasticky 🙂
Krasna, nedali by ste sem aj recept, chcem nieco podobne spravit malej na narodky😊