Domáce lupienky so smotanovo-cesnakovým dipom. Budeme potrebovať: 3ks stredne veľké zemiaky soľ čierne korenie červená mletá paprika chilli olej Na dip budeme potrebovať: 2PL kyslej smotany 2 strúčiky cesnaku mleté čierne korenie soľ Postup: 1. Zemiaky aj so šupkou umyjeme a nastrúhame na tenké lupienky. Rozohrejeme olej a vyprážame dozlatista. Lupienky po vypražení osušíme kuchynskou papierovou utierkou. Medzi tým si namiešame soľ, korenie a papriku. Touto zmesou posypeme vypražené lupienky. 2. Do misky pridáme kyslú smotanu, pretlačený cesnak, soľ a korenie. Dobre premiešame a podávame s lupienkami.
Domáce lupienky so smotanovo-cesnakovým dipom.
Budeme potrebovať:
3ks stredne veľké zemiaky
soľ
čierne korenie
červená mletá paprika
chilli
olej
Na dip budeme potrebovať:
2PL kyslej smotany
2 strúčiky cesnaku
mleté čierne korenie
soľ
Postup:
1. Zemiaky aj so šupkou umyjeme a nastrúhame na tenké lupienky. Rozohrejeme olej a vyprážame dozlatista. Lupienky po vypražení osušíme kuchynskou papierovou utierkou. Medzi tým si namiešame soľ, korenie a papriku. Touto zmesou posypeme vypražené lupienky.
2. Do misky pridáme kyslú smotanu, pretlačený cesnak, soľ a korenie. Dobre premiešame a podávame s lupienkami.