Po grilovačke sme si dnes urobili ľahšiu večeru. Šalát zo zelenej fazuľky a bryndze. Ako príloha schwarzwaldská šunka a domáci kváskový chlebík. Budeme potrebovať: 250g zelenej fazule 1/2 žltej papriky 1/2 červenej papriky 1 strúčik cesnaku soľ korenie 1PL olivový olej bryndza Postup: Na olivovom oleji si opražíme nakrájanú zelenú fazuľku cca 5 minút, pridáme žltú a červenú papriku a postrúhaný cesnak. Restujeme ešte cca 2-3 minúty. Odstavíme a pridáme bryndzu. Podávame so schwarzwaldskou šunkou a domácim chlebom. Viac receptov nájdete na: https://www.facebook.com/sevouvkuchyni/
Po grilovačke sme si dnes urobili ľahšiu večeru. Šalát zo zelenej fazuľky a bryndze. Ako príloha schwarzwaldská šunka a domáci kváskový chlebík. Budeme potrebovať:
250g zelenej fazule
1/2 žltej papriky
1/2 červenej papriky
1 strúčik cesnaku
soľ
korenie
1PL olivový olej
bryndza
Postup:
Na olivovom oleji si opražíme nakrájanú zelenú fazuľku cca 5 minút, pridáme žltú a červenú papriku a postrúhaný cesnak. Restujeme ešte cca 2-3 minúty. Odstavíme a pridáme bryndzu. Podávame so schwarzwaldskou šunkou a domácim chlebom. Viac receptov nájdete na: https://www.facebook.com/sevouvkuchyni/