Vyskúšali ste už levanduľový cukor? Slúži ako náhrada vanilínového cukru do koláčov a muffinkov. Budeme potrebovať: 500g fruktózového (alebo iného cukru) 25g čerstvých alebo sušených kvietkov levandule trošku trpezlivosti Postup: Cukor a levanduľu dobre premiešame a necháme postáť. 6 týždňov. Po tejto dobe môžeme konzumovať. 🙂
@lekorica Mam otazocku. Pri konzumacii sa mozzu zjest aj tie kvietky, alebo ich treba z cukru vyosiat. Pripadne inym sposobom (akym?) dostat von? Diky 🙂
Vyskúšali ste už levanduľový cukor? Slúži ako náhrada vanilínového cukru do koláčov a muffinkov.
Budeme potrebovať:
500g fruktózového (alebo iného cukru)
25g čerstvých alebo sušených kvietkov levandule
trošku trpezlivosti
Postup:
Cukor a levanduľu dobre premiešame a necháme postáť. 6 týždňov. Po tejto dobe môžeme konzumovať. 🙂