Ja robim podobne, len pridavam tvaroh 🙂 niekedy pridam aj provensalske bylinky,mix.semiacok a cesto vylejem cele na plech a potom len nakrajam na take tycinky-pasiky 🙂
Dresingujeme aj my. Najradsej maju ked im k telke zeleninky nakrajam. Inac by ju nezjedli. Lenivi su nakrajat si ju. 😀
😂 to doverne poznam!
Budeme potrebovať:
4ks vajcia
soľ
rasca
sóda bikarbóna
ocot
Postup:
Žĺtka vymiešame s troškou sódy a soli do penista. Zvlášť vymiešame bielka s octom a sódou do tuha.Potom zľahka premiešame a na plech s pečiacim papierom dáme 6 kopčekov.Pečieme v rúre vyhriatej na 220C :::25-30 minút a potom vypneme. Žemle ešte necháme nejaký čas v rúre, aby nám nespľaskli.