15 / 82
    Marinované kuracie prsko so šalátom, reďkvičkou a jarnou cibuľkou

    Dnes som bola "nakupovať" v záhradke. 🙂 K šalátu s reďkvičkou som si pripravila marinované kuracie prsko. Na 1kg kuracích pŕs budeme potrebovať:
    5ks slepačie vajcia
    1PL horčica
    1PL kečup
    1PL sójová omáčka
    1PL worcester omáčka
    1ČL soľ
    1/2ČL mleté čierne korenie
    1/2ČL červená mletá paprika
    2ks vetvička rozmarínu
    olivový olej
    Postup:
    Prsia si nakrájame na tenšie rezníky a v mise zmiešame všetky ostatné ingrediencie. Prsia naložíme do marinády a marinujeme 12 hodín (najlepšie cez noc) v chladničke. Na druhý deň opečieme na oleji (ja vždy opekám aj s vetvičkou rozmarínu, eliminuje karcinogény z vyprážania) a podávame so šalátom. Dobrú chuť. 🙂 Viac receptov nájdete na https://www.facebook.com/sevouvkuchyni/

    30. máj 2016

    my sme mali dnes to iste,super recept a na tieto teple dni idealne

    30. máj 2016

    @alexies rada ho mám lebo je rýchly a v chladničke sa mäsko môže aj tri dni marinovať. 🙂

    30. máj 2016

    ja tento recept robím z karé, ale pridám ešte aj cesnak a rascu a voláme to diabolské rezne 🙂 fantastické jedlo 🙂

    25. júl 2017