Tak toto chcem uz dlhsie vyskusat...prosim ta ten 2 a dalsi den sa ta muka tak isto zmiesa s vodou a len sa to do toho vleje? Treba to potom spolu zmiesat?
@kim12345 áno, ja som mala vždy pripravený poldecák 😀 a do neho som si nadávkovala múku, ktorú som pridala do hotovej zmesi a taktiež pol deci vody, ktorú som tiež vliala do tej pripravenej zmesi. Takto by si to mala robiť dookola 10 dní. Ja ho už po 8 dňoch mám dobre vykvasený, tak skúšam dnes piecť chlieb. No hotová alchýmia. Ale našťastie mám priateľku na telefóne a keď niečo neviem, poradí. 🙂 Ak sa vydarí, pridám recept. 😉
A este otazka,či muka musi byt len ta co si napisala.vdaka
Kvasok, baby, si viete zohnat aj od dobrych dusi na kvaskovej mape bud na pecempecen.cz alebo kvasok.sk 😉 ja som tak urobila a uz pomaly pridam aj moju polohu, lebo kvasok som si uz "ochocila" a je moj 😉
https://www.facebook.com/sevouvkuchyni/photos/a...