Granatiersky pochod. Na prípravu potrebujeme: 4 väčšie zemiaky 250g celozrnných bezvaječných cestovín 1 väčšia cibuľa 2čl sladká mletá paprika 1/4čl čierne mleté korenie soľ podľa chuti 2PL slnečnicového oleja Postup: Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme a nakrájame na kocky. Medzitým si uvaríme cestoviny. Cibuľu speníme do sklovita na oleji, pridáme červenú papriku, mleté čierne korenie, soľ a hneď pridáme zemiaky. Trochu orestujeme. Nakoniec pridáme cestoviny a všetko dobre premiešame. Dochutíme jarnou cibuľkou.
Granatiersky pochod.
Na prípravu potrebujeme:
4 väčšie zemiaky
250g celozrnných bezvaječných cestovín
1 väčšia cibuľa
2čl sladká mletá paprika
1/4čl čierne mleté korenie
soľ podľa chuti
2PL slnečnicového oleja
Postup:
Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme a nakrájame na kocky. Medzitým si uvaríme cestoviny. Cibuľu speníme do sklovita na oleji, pridáme červenú papriku, mleté čierne korenie, soľ a hneď pridáme zemiaky. Trochu orestujeme. Nakoniec pridáme cestoviny a všetko dobre premiešame. Dochutíme jarnou cibuľkou.