Na 4 porcie potrebujeme: 1 uvarený karfiol 125g bryndza 3PL kyslej smotany 150g schwarzwaldská šunka pažítka na ozdobu Postup: Karfiol si uvaríme v osolenej vode do mäkka. Kým sa nám karfiol varí, zmiešame si bryndzu s kyslou smotanou. Schwarzwaldskú šunku si nakrájame nadrobno a orestujeme na suchej panvici. Keď sa nám karfiol uvarí, rozoberieme ho na ružičky. Nakoniec zmiešame karfiol s bryndzou s kyslou smotanou a vrch dozdobíme schwarzwaldskou šunkou a pažítkou.
Na 4 porcie potrebujeme:
1 uvarený karfiol
125g bryndza
3PL kyslej smotany
150g schwarzwaldská šunka
pažítka na ozdobu
Postup:
Karfiol si uvaríme v osolenej vode do mäkka. Kým sa nám karfiol varí, zmiešame si bryndzu s kyslou smotanou. Schwarzwaldskú šunku si nakrájame nadrobno a orestujeme na suchej panvici. Keď sa nám karfiol uvarí, rozoberieme ho na ružičky. Nakoniec zmiešame karfiol s bryndzou s kyslou smotanou a vrch dozdobíme schwarzwaldskou šunkou a pažítkou.