Na 4 porcie potrebujeme: 6 stredne veľkých zemiakov uvarených v šupke 3 veľké cibule nakrájané na tenké pásiky olivový olej himalájska soľ na dochutenie Postup: 1.Zemiaky ošúpeme a nakrájame na koliečka. Panvicu si osprejujeme olivovým olejom a zemiačky opekáme dozlatista. Nakoniec ich trochu prisolíme. 2. Druhú panvicu tiež osprejujeme olivovým olejom a cibuľku opekáme, kým nám trochu nezhnedne (vtedy má výbornú nasladlú chuť). Nakoniec zemiaky poukladáme na tanier a dozdobíme opečenou cibuľkou. K jedlu som si pripravila aj mädovkový čaj s citrónom.
Na 4 porcie potrebujeme:
6 stredne veľkých zemiakov uvarených v šupke
3 veľké cibule nakrájané na tenké pásiky
olivový olej
himalájska soľ na dochutenie
Postup:
1.Zemiaky ošúpeme a nakrájame na koliečka. Panvicu si osprejujeme olivovým olejom a zemiačky opekáme dozlatista. Nakoniec ich trochu prisolíme.
2. Druhú panvicu tiež osprejujeme olivovým olejom a cibuľku opekáme, kým nám trochu nezhnedne (vtedy má výbornú nasladlú chuť). Nakoniec zemiaky poukladáme na tanier a dozdobíme opečenou cibuľkou. K jedlu som si pripravila aj mädovkový čaj s citrónom.