Recept: 1/2 väčšieho zeleru 3 ks mrkva 1 väčší batát 1/2 zelenej papriky 1/2 žltej papriky 8 ks cherry paradajok 1 menšia cuketa rozmarín 3 strúčiky cesnaku špenátové lístky 1 PL Ghee alebo obyčajného masla Zeleninu som nakrájala na malé kúsky, pridala Ghee a piekla som to cca 40 minút na 200 stupňov. Po upečení som do pečenej zeleniny primiešala špenát. Pekne zmäkol. Špenát nepridávam do pečenia, lebo zvykne prihorieť, stačí ho pridať nakoniec, pričom sa zachovajú všetky vitamíny.
Recept:
1/2 väčšieho zeleru
3 ks mrkva
1 väčší batát
1/2 zelenej papriky
1/2 žltej papriky
8 ks cherry paradajok
1 menšia cuketa
rozmarín
3 strúčiky cesnaku
špenátové lístky
1 PL Ghee alebo obyčajného masla
Zeleninu som nakrájala na malé kúsky, pridala Ghee a
piekla som to cca 40 minút na 200 stupňov. Po upečení som do pečenej zeleniny primiešala špenát. Pekne zmäkol. Špenát nepridávam do pečenia, lebo zvykne prihorieť, stačí ho pridať nakoniec, pričom sa zachovajú všetky vitamíny.