Mrkva 15 ks Petržlen 10 ks Zeler 1 väčší Kaleráb 2ks Pór 1ks väčší Cibuľa 1ks väčšia 1 zväzok petržlenovej vňate 1 zväzok zelerovej vňate 1 zväzok ligurčeka (magi) 1/2 kg morskej soli alebo himalájskej soli Zeleninu som usušila v sušičke a pomixovala v mixéri, pridala som himalájsku soľ, premiešala a odložila do vákuovej nádoby. Do vegety som pridala 1 bobkový list a pár zrniečok korenia aby sa nepokazila.
Mrkva 15 ks
Petržlen 10 ks
Zeler 1 väčší
Kaleráb 2ks
Pór 1ks väčší
Cibuľa 1ks väčšia
1 zväzok petržlenovej vňate
1 zväzok zelerovej vňate
1 zväzok ligurčeka (magi)
1/2 kg morskej soli alebo himalájskej soli
Zeleninu som usušila v sušičke a pomixovala v mixéri, pridala som himalájsku soľ, premiešala a odložila do vákuovej nádoby. Do vegety som pridala 1 bobkový list a pár zrniečok korenia aby sa nepokazila.