266 / 421
    Ďatlový sirup

    Ďatlový sirup je prírodným sladidlom, ktoré vďaka svojmu zloženiu a nižšiemu glykemickému indexu nezaťažuje slinivku (pankreas). Ďatlový sirup na rozdiel od bežného cukru neprekysľuje žalúdok (má vyššie pH) a neprispieva k vyplavovaniu niektorých minerálov z ľudského organizmu.

    Použitie: Je určený k priamemu užitiu (na lyžičku 3x denne), pre rýchlu prípravu bylinného čaja, pre prípravu chladených osviežujúcich nápojov, prípravu miešaných nápojov, ochutenie ovocných šalátov, na ochutenie sladkých pokrmov. Môžeme ho použiť aj do cukroviniek, na pyré, polevy, do nápojov, vločiek atď. Slúži ako náhrada cukru či medu.

    6. mar 2015

    veľká vďaka aj za informácie, mať pokope obrázok aj text je skvelé!

    10. apr 2015

    @lolittka rado sa stalo moja. Nemám rada foto bez popisu, aspoň viem, čo papám a snažím sa to povedať aj ostatným. 😉

    10. apr 2015