202 / 421
    Morčacia/ Kuracia šunka

    Domaca sunka II. 600g kuracich prs, 400g kuracich vykostenych stehien bez koze, 1dcl vody, 10g rychlosoli, 15g soli, stvrt lyzicky sladidla ZERO, 1cl zelatiny. 700g masa pokrajame na kocky a 300g pomelieme, pridame prisady a miesime 10-15 minut, kym sa neuvolni bielkovina. Potom naplnime mikrotenovy sacok a vlozime do sunkovaru. Odlozime na 48h do chladnicky. Vyberieme a varime 1,5h. Po vychladnuti vlozime este na 6h do chladnicky. Tu je vysledok, tantokrat ovela lepsi ako prvy. Sunkovar a mikrotenove sacky kupite tu. http://www.4home.sk/sunkovary/?gclid=CMb-5P_PyL... Teraz maju akciu.

    10. apr 2014

    luxus 😉

    10. apr 2014

    @bebemaly a aký. 😀

    10. apr 2014
    10. apr 2014

    uplne strasna zavist 😀 😉

    10. apr 2014
    10. apr 2014