lavazzake
26. aug 2020
1234 

Svišti na DIXI "hřišti"

No, takže sme dotestovali DIXI... No, dotestovali ako dotestovali. Keďže Dixi sa u nás používa dlhodobo, tak som skôr prehĺbila a zahlbila sa do nových vedomosti. Napríklad som podľa obalu zistila, že som svišť - dokážem naraz pribrať až 4 kilá 😂.  Čo, mimochodom, určite dokážem aj teraz za pár dní, kedže práve sedím s mužom v aute a smerujeme do Bratislavy na predĺžený víkend... Deti sú u babky, muhahaaaaa... No, ale teda k veci. Keď už sme testovali, rozhodla som sa trochu hlbšie kuknúť na výrobcu, Obchodný register, základné imanie, účtovné závierky a tak 😂. Žartujem, zaujímalo ma, čo je to za firmu. Takže... Budúci rok bude strašná žúrka, lebo firma oslávi 30 rokov existencie, čo je pri našom, občas celkom búrlivom podnikateľskom prostredí, slušná výdrž. Spoločnosť sa volá Herba drug s.r.o. a (ako vám už zrejme docvaklo), je slovenská, sídli v Smižanoch, a teda dáva prácu aj ľuďom z východu a ako vieme, tu nič nie je... 

Toľko k výrobcovi. Poďme k výrobkom. Oceňujem dizajn pikslí, sú fakt pekné, farebné, deti upútajú na prvý pohľad. Keďže deti sú špongie a nasávajú všetky infošky (aj tie, ktoré by nemuseli), je skvelý nápad s bublinami a easy faktami o našej faune a flóre. 

Zloženie je napísané čitateľnými písmenami, nie ako to občas býva, že čítaš blchy pod mikroskopom. Je to chémia, jasné, nebudeme sa tváriť, že sa umývame výluhom zo žihľavy, ale tých zložiek nie je tristo, čo oceňujem, a ako vraví obal (a nemám dôvod mu neveriť), výrobky sú bez syntetických farbív, parabénov či silikónov. Komu na tom záleží (ja práve žujem hot-dog, čiže som jasná), zloženie je vegánske. 

Na to, že výrobcovia sú Slováci a, nerobme si ilúzie o našom eko zmýšľaní, na obale je perforovaný pásik, prostredníctvom ktorého sa oddelí fólia od piksle a šup do recyklačnej nádoby. Týmto pozdravujem všetkých turistov, ktorí po sebe nie sú sposobilí zniesť z kopca prázdnu plastovú fľašu od minerálky (zabite ma za moralisticke okienko, nedalo mi). 

Poďme k vlastnostiam výrobkov. Ja ako matka dzecí, ktoré sa každú chvíľu niekde tralalákajú, veľmi oceňujem, že sa dá kúpiť sprcháč a šampón v jednom. Ženy, nebuďte upejpavé, vieme, že chlap s pikslou sprcháču umyje gule, vlasy, auto a ak máte to šťastie, aj okná, takže deti túto dvojkombináciu dávajú s prehľadom. 

Ja osobne som vysadená na vône, parfumy, aromaterapiu, chlap nech je škaredý, ale nech vonia. Takže ako prvé som všetky výrobky ovoňala. Z niektorých by som sa aj napila (našťastie mám v hlave o to kolečko viac ako kôň, vďaka ktorému nepijem z vedra). Voňajú krásne, čo skonštatovali aj moje tri svišťatá. Dokonca aj pubiška vzala na milosť sprcháče. A to som čakala niečo v zmysle: "Mamaaaa, seriózne, so svištom?" Vzala Dixi na milosť až tak, že čmajzla jeden sprcháč a s vycereným, ešte čiastočne mliečnym chrupom, oznámila sestrám, že kto sa ho dotkne, zomrie strašnou smrťou. 

Konzistencia je veľmi fajn, nie sú natoľko hutné, aby sa ako sopeľ ťahali po pokožke (aj to sme už zažili), ale ani také riedke, že treba pol fľašky na jedno umytie. Čo nie je podstatné pre mňa, ale pre moje krpaté kardinálne, super penia. Kto čítal jednu z recenzií, vie, že to vyskúšali veľkoplošne. 

Je super, že vlásky sú po umytí hebké a pokožka nie je vysušená, čo u nás býva problém, keďže krpaté majú sklony k atopickému ekzému. 

Takže to zhrniem. Som ozaj vďačná, že nám bolo umožnené zúčastniť sa testovania, pretože sme vlastne vedeli, do čoho ideme a že ideme dobre. Ale na druhej strane ma testovanie "donútilo" prizriet sa výrobkom bližšie, a to nie je na škodu. Výrobkom Dixi ostávame v našej domácnosti verní, ak by náhodou niekto nevedel, nepoznal, tak Dixi má skvelé veci aj pre dospelých, aktuálne si napríklad fičím na ich sprcháčoch pre dospelých, čierne hrozno je fakt pecka. 

Takže Dixi, ďakujem za možnosť a odporúčam všetkými desiatimi 😊. 

#test_dixi #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

Ahoj píšu aj o tom že neštípe v očiach?

21. aug 2020

@martina2412 vyslovene nepíšu, ale moje deti nekričia, že by stipalo

21. aug 2020

A teraz to najdolezitejise, kde ich kupim?!
Ci este nie su na trhu? Nahodou som na rodnej hrudi a pozerala som aj Tesco, aj Billu a nevidela som ich... Hadam ich na Vianoce najdem 😀

21. aug 2020

Tvoja recenzia ma tak pobavila 😁😁😁 že som ho napísala na nákupný zoznam a vyskúšame aj my 😁 ďakujem 😊

23. aug 2020

@lavazzake najlepsia recenzia,aku som tu kedy citala🙂👍

25. aug 2020

@ichbinich Tu je zoznam, kde všade sa dajú Svište kúpiť 🙂

Kaufland
Teta
Terno
Tevos
Labaš
Metro

Okrem toho ešte eshop https://www.dixi.sk/kozmetika-pre-deti-dixi-sviste 🙂

25. aug 2020

@mikiella
Dakujem pekne!

26. aug 2020

Perfektná recenzia😀👍 Vyskúšam ich pre krpca.

26. aug 2020

Začni písať komentár...

Odošli