larua
3. júl 2024
125 

Vyrážky

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či by niekto náhodou nevedel, z čoho sa mi môžu tvoriť takéto vyrážky. Zo začiatku som ich mala iba na rukách, vtedy mi bolo povedané, že to je z mlieka a prešla som teda na bezlaktózové produkty. Chvíľku to bolo lepšie, ale teraz sa vyrážky ale začali tvoriť aj na stehnách, najnovšie aj tvár a krk. Mlieko už nepijem, takže si nemyslím, že by to bolo tým. 

Tiez mam take...pripnem sa

4. júl 2024

Bola si na alergologii? Skus si dat vysetrit histamin. Moj drobec ma tie vyrazky na laktoch z vnutornej strany ruky -ako Ty a na kolenach zo zadu - vraj histamin. Prave vcera sme boli na koznom a dostal masticku, ktora je len na predpis.

4. júl 2024

Smer kozne, urobi testy. Kludne to moze byt mlieko - nie len laktoza, ale aj bielkovina. A vtedy treba vysadit vsetko, co mlieko obsahuje a je z mlieka vytvorene. Trva aj pol roka, kym sa telo vycisti, necakaj zazraky napockanie.

4. júl 2024

Môžu to byť aj kvasinky v črevách .Ja som to mala stále sa mi vyhadzovali vyrážky hlavne krk a tvár neskôr aj na tele . Kožná mi to vtedy zistila a nasadila lieky a diétu.

4. júl 2024
larua
autor

Dneska som bola na alergologií, alergia by to vraj žiadna byť nemala. Robil mi testy a poslal aj krv na testovanie, ale vraj to nič také nebude. Pravdepodobne by to mal byť skôr nejaký kožný problém.

4. júl 2024
larua
autor

@katarinaba telo som už mala prečistené, to že by to malo byť mliekom mi bolo povedané asi pred 2 rokmi, chvíľku to zmizlo a teraz asi posledný rok sa to objavilo znova, ale horšie

4. júl 2024

Začni písať komentár...

Odošli