Tie tenké originál rezance z činy sú lepsie
@ludka86 na cibulke som orestovala kur.prsia ochutené solou a korením,mäso som vybrala a do výpeku dala mrkvu,petržlen a chilli papričku,z prudka orestovala,pridala sójovú omáčku,rezance,ktoré som vopred pripravila podla navodu na sáčku,pridala som tam orestované mäso,poriadne premiešala a ešte chvílu restovala spolu aby sa prepojili chute
@maximkoalex tieto som kupovala v Lidli počas azíjského týždňa,tie originál z číny sa dajú niekde u nás kúpiť?
@lalenka33 áno, kúpiš ich v bille. Aj my sme dnes robili. Skús sú omnoho chutnejšie take jemne a elastické 😊 červeno čierny obal majú
@maximkoalex super,určite vyskúšam.A ty ich ako robíš?Ja som ich dnes robila prvý krát a rada by som skúsila aj iný recept 🙂
No ja si najskôr udusím cibuľu, potom ku nej pridam masko, násilím, korenie a dusim. Potom pridám papriku, kapiu, mrkvu nastrúhanú, cukinu, por a co mam doma a dusim este. Rezance robim tak ze uvarim vodu, vypnem, dam ich do tej vody na 5 minut a cedím. Ked mam zmes urobenú tak do nej dam rezance a este chvíľu podusim. V žiadnom prípade nepodlievam. Muž dáva aj huby, červenú cibuľu, chili
@maximkoalex ďakujem určite vyskúšam aj podľa teba
@lalenka33 nie je za čo. Netreba sa báť tam dať ,,hocico”. My ich robíme hodné aj ako prílohu k iným masám. A určite kup tie tenké rezance a uvidis rozdiel.
@maximkoalex ja som mala tieto už dlho v skrini a dnes som sa k nim konečne dostala,ale určite pozriem tie v Bille a vyskúšam
Daj recept😉