Vyliať na plech obalený s papierom na pecenie a piecť vo vyhriatej rúre na 180°C cca 45 min
Potom papier dole a na korpus natrieť dzem jahodovy ci iný pikantný kyslý este kto ma aku xut moze poliat aj mix aperitiv rum svodou na spodny a aj vrchny korpus ak by bolo cesto moc suxe co nemyslim
A potom plnka
1smotana na šľahanie 33% Biocitron 250g mascarpone 250g jemny Tvaroh
Cukor podľa chuti
Zelatina agar-agar
Spolu najprv šľahačku mixnut s cukrom do toho mascarpone a želatínu na zahustenie, ešte som to mixla aby hrudky neboli, pridala tvaroh a citron.. od oka ako mi xutilo som pridavala a navrch natrela a do xladnicky, možno ešte navrch by aj ovocie sa hodilo... ako co komu xuti.. vymyslela som základ bolo piskotove cesto
Cesto:6 žĺtky
200g cukru ja som dala od oka brezoveho
1dcl horúcej vody
Vymiesat spolu pridať a zmiešať s múkou
200g pomletých mandlí
- 170g bezlepkovej muky
3lyzice celeho maku
Za lyžičku sody bicarbonate resp prasok do peciva
Karob 2 resp 3 velke lyzice podla xuti
0,5dcl rozpusteneho masla resp kokos olej Pridať zo 6 bielkov sneh
Vyliať na plech obalený s papierom na pecenie a piecť vo vyhriatej rúre na 180°C cca 45 min
Potom papier dole a na korpus natrieť dzem jahodovy ci iný pikantný kyslý este kto ma aku xut moze poliat aj mix aperitiv rum svodou na spodny a aj vrchny korpus ak by bolo cesto moc suxe co nemyslim
A potom plnka
1smotana na šľahanie 33%
Biocitron
250g mascarpone
250g jemny Tvaroh
Cukor podľa chuti
Zelatina agar-agar
Spolu najprv šľahačku mixnut s cukrom do toho mascarpone a želatínu na zahustenie, ešte som to mixla aby hrudky neboli, pridala tvaroh a citron.. od oka ako mi xutilo som pridavala a navrch natrela a do xladnicky, možno ešte navrch by aj ovocie sa hodilo... ako co komu xuti.. vymyslela som základ bolo piskotove cesto