konik_testuje
14. okt 2024
95 

Skúsenosti s následným mliekom Hami 2

Každá mama sa denne rozhoduje, čo je pre jej dieťatko to najlepšie. Výživa je jedným z najdôležitejších aspektov starostlivosti o dieťa, a keď dojčenie nie je možné alebo nestačí, výber následného mlieka sa stáva veľkou dilemou. Nájsť mlieko, ktoré nielenže naplní výživové potreby vášho dieťatka, ale zároveň mu bude chutiť a je ľahké na prípravu je často hlavným kritériom. Hľadáte také mlieko aj vy? Potom je toto testovanie ako stvorené pre vás!  

Čo budeme testovať

Následné mlieko Hami 2 je určené pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Vďaka špeciálnemu zloženiu OptiNutri je navrhnuté tak, aby spĺňalo výživové potreby vášho bábätka a poskytlo mu všetky potrebné vitamíny a minerály pre šťastný rast a zdravý vývoj**. Okrem toho má vynikajúcu chuť, ktorú si obľúbia aj tí najmenší gurmáni.

Hlavné benefity Hami 2:

  • Vláknina GOS/FOS
  • Omega-3 mastná kyselina alfa-linolénová (ALA): Prispieva k rozvoju mozgu a nervovej sústavy.*
  • Vitamín D a vápnik: Potrebné pre normálny rast a vývin kostí u detí**.
  • Vitamíny A, C a D: Podporujú imunitný systém a prispievajú k jeho správnej funkcii*.
  • Železo a jód: Prispievajú k rozvoju poznávacích funkcií u detí.**
  • Vynikajúca chuť
  • Jednoduchá príprava
  • Recyklovateľný obal

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme 5 mamičiek s deťmi vo veku od ukončeného 6. mesiaca do 12 mesiacov, ktoré nemôžu svoje dieťatko dojčiť alebo kombinujú dojčenie s následným mliekom. Ak pre svoje dieťatko hľadáte chutné, výživné a cenovo dostupné mlieko, ktoré mu zabezpečí všetky potrebné živiny, táto príležitosť je práve pre vás!

Ako sa zapojiť

Ak by ste rady vyskúšali následné mlieko Hami 2 a podelili sa s nami na Modrom koníku o svoje skúsenosti, napíšte nám do komentára, čím vás zaujalo. Zložením, dostupnou cenou? Splnilo veľké nároky malých brušiek? Zaujímalo by nás, na základe akých kritérií sa rozhodujete pri výbere mliečka. Môžete tiež pridať fotku svojho drobčeka (ak chcete) a nezabudnite uviesť jeho vek.

Prihlásiť sa môžete do nedele 20. 10. 2024. Počas týždňa potom vyberieme 5 mamičiek, ktoré budeme kontaktovať prostredníctvom internej pošty.

Držíme palce a tešíme sa na vaše komentáre!

konik_testuje

#test_hami


*Všetky následné mlieka obsahujú vitamíny C a D, DHA a ALA podľa požiadaviek legislatívy. Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. 

** Vitamín D je potrebný pre normálny rast a vývin kostí u detí. Kyselina alfa-linolénová podporuje rozvoj mozgu a nervovej sústavy. Jód prispieva k rozvoju poznávacích funkcií u detí. Železo a jód prispievajúce k rozvoju poznávacích funkcií. 

Dojčenie je najlepším spôsobom výživy detí. Dojčenská výživa sa má používať na odporúčanie lekára. Spôsob použitia a ďalšie informácie sú uvedené na obale. 09/2024.

Zaujala ma skôr cena a to ze v pôrodnici sme dostávali vzorku mliečka. Synček 1r

14. okt 2024

Bohužial ani pri druhom bábätku nám nebolo dopriate riadne dojčenie a museli sme prejsť na umelé mliečko,ale to nevadí vďaka Hami mliečku 🍼môj desať mesačný 🌙synček má všetko čo potrebuje pre jeho zdravý vývin,chutí mu najviac toto mliečko, pekne sa rozpustí vo fľaške, je chutné a hlavne v tejto dobe cenovo dostupné. Boli by sme veľmi radi keby si nás vyberiete a budeme s vami zdieľať naše pocity a skúsenosti s týmto mliečkom.

14. okt 2024

Na mliečku je pre mňa najdôležitejšie, aby malému sedelo, lebo po narodení sme sa stretli s tým že nie každé mu robilo dobre na bruško, pretože sme popri kojení museli aj dokrmovať 🙂 samozrejme dostupna cena je veľké plus 🙂
Náš drobec má 8 mesiacov, veľmi radi by sme toto mliečko vyskúšali ☺️

14. okt 2024

Rada by som sa zapojila do súťaže keďže moja dcérka trpela kolikami vyskúšali sme Sunar,Hipp a následne Kendamil ktorí jej teraz dávame ale keďže to nieje najlacnejšie mlieko a naša princezná ho má cca na týždeň nás o mesačne veľmi stojí preto by sme chceli vymeniť a skúsiť nové mliecko
Dcérka má desať mesiacov

14. okt 2024

Na mliečku hlavne je dolezite aby sadlo a nebolelo bruško . Nebolo mi dopriate dojčiť tak sme museli siahnuť po umelom mlieku . Toto mliečko nepoznáme ale radi by sme skúsili . Zaujala ma hlavne cena a aj vzor krabice má celkom oslovil . Radi sme toto mlieko otestovali a našli to správne mlieko pre malú. 1r.

14. okt 2024

Zaujalo má zložením, veľkým množstvom vitamínov, preto by som ho rada s našou 10 mesačnou slečnou vyskusala 😉

14. okt 2024

Pre mna je najdôležitejšie zloženie, veľké množstvo vitamínov preto by som ho rada vyskúšala s našou 10 mesačnou dcérkou.

14. okt 2024

Dobry den, dcera ma rok aj 8 mesiacoc ale pije este umele mliecko, pretoze klasicke jej nechuti a ja nemam problem s umelym, praveze si skor myslim, ze ma aj viac vitaminov os toho klasickeho. Hami ma zaujalo svojim zlozenim. A pri vybere beriem ohlad na zlozenie ale aj cenu, tak sa snazi. vyberat taku “zlatu strednu cestu”.

14. okt 2024

Mňa určite zaujíma bruško čiže aby splnilo veľké nároky malých brušiek,dcérka ma 6 mesiacov 10.11 bude mať 7 mesiacov je plne kojená ale v prípadoch keď napríklad idem do školy keď chodím na vysokú školu a vtedy nestíham odsávať radi by sme teda vyskúšali mliecko vyberám hlavne aby malička bola spokojná a sadlo jej čiže najviac ma vždy zaujíma zloženie,veľmi by sme radi vyskúšali toto mliečko

Včera o 07:55

Ahojte, mliecko ma zaujalo preto, ze Hami znacku si prevazne spajam s tuhym prikrmom, mliecko Hami znacky zatial nepoznam. Tak by sme ho radi s malym 2r. otestovali. Pekny den

Včera o 08:26

Dobrý deň, naša malá, má od narodenia "reflux" pri každom kojeni či mlieku z fľašky musela byt hodinu až dve na rukách. Od zaciatku sme dokazovali mliekom následne už iba mliekom, ja som nemala potom žiadne. Pre mňa je dôležité zloženie, často vidím rôzne upozornenia, ktoré mliečka sú není úplne vhodné alebo aj iné výrobky pre bábätko a veľmi si dávame záležať na tom co bábätku dávame papať. Hlavne, keď pre ten reflux je aj náročné ho kŕmiť. Hami výživy a príkrmi, mame doma, doslova pol špajze. Takže keď som videla túto možnosť, zaujalo ma to aj kvôli tomu. Neznámu značku by som sa možno bála, vyskusat, zvlášť na zdravotný stav. Toto mliečko zatiaľ doma nemáme, ale určite rada vyskúšam. Pekný deň

Dnes o 05:09

@karl4567 * pripájam ešte vek našej Kikus, 7 mesiacov.

Dnes o 05:15

Začni písať komentár...

Odošli