konik_testuje
16. mar 2018
6800 

Jarné upratovanie s dm

Jarné upratovanie zobrali ženy z koníka do vlastných rúk. A ako im pomohli čistiace prostriedky Denkmit? Dočítate sa v recenziách v Diskusiách

---

Žienky, jar je tu čo nevidieť, všetko pomaličky ožíva, aj vaša nálada je akási pozitívnejšia, no nie? No, čo vaše domovy? Lesknú sa okná, tak ako majú? Prach je poutieraný? Vypraná bielizeň prevoniava celý byt?

Ak nie, tak tu máme skvelé testovanie, pri ktorom sa síce trošku zapotíte, ale vďaka značky Denkmit z dm drogerie markt bude váš domov vyčistený tip-top.

Čo testujeme

Aby bola bielizeň čistá a voňavá:

Denkmit Oxi Power sprej pred praním, 750 ml – vysoko účinnou silou aktívneho kyslíka odstraňuje fľaky od ovocia, zeleniny, kávy, červeného vína, mastnoty, oleja a zmrzliny. Aktívna pena efektívne čistí všetky textílie, čalúnenia aj koberce. Mamičky na koníku už písali, že na detské oblečenie je výborný, predvedčí aj vás?

Denkmit univerzálne pracie kapsuly, 16 ks  - vďaka prídavku veľmi horkej látky Bitex môže predísť náhodnému ochutnávaniu výrobkov. Samozrejme, kapsuly nezabudnite umiestniť mimo dosahu detí.

Denkmit utierky na zachytávanie farieb a nečistôt, 50 ks – vhodné pre všetky druhy textílií a práčok, ideálne, aby sa vám nezafarbila bielizeň.

Denkmit vonné perličky, 275 g – zažite s vonnými perličkami jedinečnú a intenzívnu sviežosť. Každá perlička obsahuje vzácny parfum, ktorý prenikne hlboko do vlákien a dodá bielizni fascinujúcu a dlhotrvajúcu vôňu.

Denkmit aviváž, 1,5 l – chráni vlákna a farby bielizne, ktorá je nadýchaná, mäkká a s dlhotrvajúcim zážitkom sviežosti mandľových kvetov.

Aby vám návštevy závideli obývačku:

Denkmit čistiaci prostriedok na okná, 1 l – čistí okná, zrkadlá, sklenené povrchy, autosklá a iné hladké povrchy od mastnoty nikotínu, prachu a odtlačkov prstov. Špeciálne zloženie redukuje zachytávanie nečistôt a stará sa o brilantný lesk bez šmúh.

Denkmit vlhčené utierky na ošetrovanie nábytku, 24 ks – vďaka jemnej emulzii jednoducho a pohodlne čistia a ošetrujú povrchy vášho nábytku. Antistatické zloženie pôsobí proti opätovnému ukladaniu prachu. Zároveň pohlcujú alergény a peľ a teda odstránia aj nečistoty spôsobujúce alergie.

Denkmit dezinfekčný sprej, 250 ml – odstraňuje 99,99 % baktérií, húb a špeciálnych vírusov. Rýchlo a spoľahlivo dezinfikuje všetky umývateľné povrchy ako textílie, povrchy a objekty.

Pre lesknúcu sa kúpeľňu:

Denkmit Multi-Power univerzálny čistiaci prostriedok, 750 ml – bez problémov odstráni vodný kameň, zvyšky mydla a hrdzu. Vysoko účinné zloženie odstráni aj tú najtvrdšiu špinu pre žiarivú čistotu v celej domácnosti. Používajte na čistenie sprchovacích kútov a kabínok zo skla a umelej hmoty, vaní, umývadiel, toaliet, armatúr, keramiky, chrómu a obkladačiek.

Denkmit WC vonné bloky s vôňou lotosových kvetov, 3 ks

Denkmit čistiaci prostriedok, 1 l – účinne čistí všetky umývateľné povrchy. Multi-Aktiv zloženie odstraňuje odolné nečistoty a stará sa o žiarivú čistotu a brilantný lesk bez dočisťovania.

A čo kuchyňa?

Denkmit čistiaci prostriedok na rúry a gril, 600 ml – vďaka svojej aktívnej pene spoľahlivo čistí rúry, plechy a rošty grilu, hrnce i panvice. Silné účinné zložky rozpúšťajú zvlášť odolné zasušené zvyšky ako i stopy po pripálení.

Denkmit univerzálne vlhčené utierky, 50 ks – sú ideálne pre rýchle a jednoduché čistenie. Vďaka účinnému zloženiu budú čistené plochy jedným ťahom vyčistené – pre hygienickú čistotu a sviežosť.

Koho hľadáme

Hľadáme 10 žien, ktoré na poriadok v byte nedajú dopustiť, no nechcú sa pri upratovaní natrápiť, a preto siahajú po osvedčených čistiacich produktoch, akými sú aj tie značky Denkmit. Hľadáme ženy, ktoré by chceli otestovať balík čistiacich prostriedkov u seba doma, zapojiť do upratovania celú rodinu a pripraviť tak svoj príbytok na prichádzajúcu jar.

Ako sa zapojiť

Zapojiť sa môžete veľmi jednoducho, stačí, ak napíšete komentár pod tento článok. Napíšte nám niečo o sebe, o svojom postoji k poriadku a čistote, ale tiež nám napíšte, čo z domácich prác robíte najmenej rady.

Čas na napísanie komentára máte do nedele 18. 3. a už v pondelok 19. 3. prebehne výber žien na testovanie tohto balíka. Vybraté ženy budeme informovať cez IP.

Držíme palce a pripravte sa na poriadne jarné upratovanie.

konik_testuje

#test_dm14

Tak ja všeobecne nerada upratujem, ale zároveň je mojou závislosťou . Lebo mám rada poriadok a čistotu. Najmenej mam rada umývať okná (asi preto že ich máme veľa ) :D. ale čo mam najradšej je vyčistiť kúpeľňu aby sa to tam ligotalo aby všetko bolo TIP TOP 🙂 nevynechám nič. A kedže som silná alergička dbám všade aj na prach ( tak že u mňa také byť nemôže) . Rada by som vyskúšala tieto výrobky 🙂

12. mar 2018

Ja milujem čisto , práve ideme prerábať dcérke izbu z detskej na študentskú tak by som ich s radosťou vyskúšala 😊

12. mar 2018

Dobrý deň
Ako by som mohla zapojiť do testovania ??
Ďakujem

12. mar 2018

Joooj toto testovanie by ma velmi potesilo,pri mojich dvoch sidlach je prach v dome asi stale a kedze mame aj tretie mini sidielko upratujem asi nonstop a vsetko co mi to trosku ulahci ma velmi potesi.celkovo memam rada neporiadok a aj pri troch dietkach sa snazim mat vsetko na poriadku...a strasne neznasam utierat prach,radsej by som cely den dlazky umyvala...idem si drzat palce aby sa mi konecne testovanie uslo 😎

12. mar 2018

U mna doma sa to musi lesknu mam rada ke prideme domou a citi tu vonu cistoty ale mam dve deti tak mam dost prace aby sa leskla podlaha aby bola kupelna cistucka a vonava a ked pride jar tak hned sa pustam na okna aby sa pekne blistali.ale ja mam rste aj upratovanie u mojho tatina lebo chodievam aj k nemu mu pomahat upratovat je velmi rad ked mu pomozem stim.velmi rada by som bola medzi timi co to budu moc vyskusat.😊🌹🌸🌺

12. mar 2018

Vždy sledujem dm testovacky,tie sa mi zo všetkých páčia najviac. Rada chodievam aj do dm nakupovať,no vacsinou chodim kupovat uz overene a známe značky lebo v týchto dm vyrobkoch sa nevyznam. Ak by som mala príleŽitosť testovať určite by to mne a aj mojim známym pomohlo sa zorientovat v produktoch na upratovanie. Moj manžel ma volá zo srandy medvedik čistotny lebo som maniak na poriadok,tak budem tajne dúfať že ma vyberiete 🙂

12. mar 2018
Komentár bol odstránený

@jankatehulka je to v clanku uvedene

ja poriadok a cistota, mhm, kazdy ma rad cisto u nas to tak zial nie vzdy vyzera, mojou prioritou je mat stastne deti a preto je casto neporiadok ale snazim sa aj ich viest k poriadku a cistote a podielaju sa nanej. moje deti miluju umyvanie okien, sporaku a riadu, cokolvek s vodou 🙂 radi vyberaju cistiace pripravky v obchode, takze sa budeme tesit na nove zasoby a ich testovanie

12. mar 2018

Ahojte , volám sa Radka a mám doma 2 krásne no veľmi živé detičky 😂
U nás je poriadok na 1. Mieste . Aj keď pri deťoch je to asi snáď nemožné 😂 upratujeme každý deň , a samozrejme do všetkého zapájam aj svoje deti. Držím sa toho že čo za mala naučíš v dospelosti akoby našli. Testovať výrobky od dm by bola veľká česť pre nás ...s DM moje deti vyrastajú... Od plienok , vlhčené obrúsky, kozmetika atď. Čistiace prostriedky a prostriedky na pranie od vašej značky sme ešte neskúšali ... Tak snáď sa usmeje šťastie na nás a budeme mať možnosť zoznámiť sa s nimi 👍🔝

12. mar 2018

Tak ja upratujem kazdy den,neznesiem docapane podlahy a prach na nich kazdy den ich umyvam a tym,ze mam male dieta tak niekedy je do aj dvakrat za den.Nerada zehlim niektore produkty z dm mam vyskusane a zaroven by som rada otesovala dalsie.

12. mar 2018

Joj, to je ako pre mňa :D poriadok musím mať všade a predovšetkým v kuchyni, tú aj každý deň popracem. Celkovo mám pocit, že som až príliš poriadkumilovná, hoci vysávanie z duše neznášam, na to mám našťastie manžela 🙂 a teraz na jar keď každý robí predsa len väčšie, jarné, upratovanie tak by sa hodilo asi všetko čo sa bude testovať 🙂

12. mar 2018

Tak pripájam sa do testovania ;) najmenej rada mam kúpeľnú , ale milujem keď je úplne lesklucka a čistučká
Mám rada pocit keď sk všetko popratam, poprezliekam a vyvetram
Taký pocit jari a čistoty s už to ne konečne cítiť vo vzduchu
A rada skúšam nové veci
Chodím do dmky na veľa veci a stále skúšam niečo nové
Tak by som bola veľmi rada za takýto super balíček
Fakuj

12. mar 2018

Milujem upratovanie... viem je to asi divne moja rodina to už považuje ako chorobu ale pri malom dietati si myslim že poriadok je základ... ta vôna a sviežosť v byte to mam najradšej a bola by som rada keby som mohla otestovať vašu drogeriu... ďakujem s pozdravom upratovací maniak 😎👍👍🤣

12. mar 2018

Dobry mna upratovanie velmi nebavi bohuzial je to potrebne takze vzdy hladam novych pomocnikov s ktorymi mi to pojde lahsie pretoze aj ked ma to nebavi poriadok u nas musi byt 🙂 a najviac zo vsetkeho nemam rada umyvanie okien a zehlenie bohuzial aj to su veci ktore treba robit 🙂 tieto vyrobky by ma velmi potesili kedze rada skusam nove veci a ak by sa mi osvedcili urcite by som pri nich ostala 🙂

12. mar 2018

Ja rada upratujem keďže ja musím mat poriadok všade ..zo všetkého neznášam umývať okna..keďže nás mamina učila od mala upratovať tam upratujem pedantne nikde nemôže byt ani špinka..vôňa čistého domova je najuzastnejsia ;)

12. mar 2018

@zuzka38 ďakujem krásne
Dnes malo spánku tak preto som to prehliadla

12. mar 2018

rada by som sa zapojila do testovania nakolko som na materskej , upratujem denne a stale za mnou chodí malý škriatok a dvaja vačšíí ktorí robia stale neporiadok...mám rada poriadok v kuchyni aby sa tam všetko lesklo čo neznášam je čistenie sporaka ,rada mám tiež vonu kupelne ked je čisto vyumývaná ,a neznášam leštiť sklá v byte ...rada by som teda vyskúšala nove prostriedky a hlavne by som do toho testovania zapojila aj deti bola by to možno pre nich konečne motivácia ako udržať poriadok čo najdlhšie

12. mar 2018

Pekny den.. ja upratujem skoro stale kedze mame doma babatko. Takze aa snazim aby doma bolo co najmenej prachu.. a to je aj moja cinnost ktoru najviac neznasam... utierat prach... najviac ai potrpim na cistu a vonavu kuchynu a podlahy... preto by som sa rada zapojila do tohto testu a otestovala nieco nove... budem velmi stastna ak si ma vyberiete kedze som este nic nidy netestovala... dakujem krasne

12. mar 2018

tak keby ste sa opytali ako ma volaju v robote, tak vam odpovedia "Monika" z Priatelov...tiez ma vsetko rada na poriadku, na svojom mieste, upratane a ciste...ja som asi zavislacka na upratovani, neznesiem cmuhy, prach spinu, upratujem kazdy den...nic ma neuspokoji tak, ako ked je doma cisto a vonavo ....muz sa na mna hneva ale vie ze hoccikedy hocikto moze prist a je u nas cisto....uz ma tento vikend lakalo aj na okna, ale bola este zima...takze ja a upratovanie a cistota sme najlepsi kmarati, preto rada vyskusam dane produkty a ked sa osvedcia, budem len rada....do upratovania 🙂

12. mar 2018

mám rada poriadok, kto by nemal, že? upratujem priebežne a hlavne milujem vôňu čistoty, rada by som sa zapojila do testovania aby mi prostriedky z DM uľahčili upratovanie, a čo nerada robím - umývam okná...

12. mar 2018

Ahojte, momentalne si uzivam moj novy bytik, ktorý vonia novotou a vona z DM nesmie chybat samozrejme .. najneradsej? hmmm asi nemam taku aktivitu popravde ... mozno zehlenie

12. mar 2018

No môj muž by ma vedel opísať jedným slovom Monk 😁 ďalej už asi písať nemusím, to vypovedá aká som kamarátka s čistiacimi prostriedkami...ja proste upratovanie milujem a hlavne tú vôňu čistoty, keď je všetko poriadne poupratované 😍 a čo nemám rada? Keď zakaždým čistím môj špeciálny vysávač a vidím koľko prachu som povysávala v našom naoko čistom dome 😏 alebo filtre od sušičky 😶 proste neporiadok u mňa nemá šancu! 😀

12. mar 2018

Juj, potesilo by toto testovanie. Kedze zaciatkom leta cakame druhe babo, upratovanie bude samozrejme potrebne viac. Tak isto skvrn bude viac 😀 Planujem pre seba otestovat aj DM plienky a vseobecne detsku kosmetiku, tak ak by sa osvedcili aj tieto vyrobky aj na cistotu, moj nakup by sa oplatil uz v DM viac 🙂

12. mar 2018

Ahoj, chcela by som sa zúčastniť testovania 😊
Upratovanie a k tomu hlasna hudba je môj reset( 😁nie vždy) a tak celkovo mam rada voňavu čistú domácnosť a prostriedky ktoré mi čo najviac uľahčia prácu.
👩

12. mar 2018

Dobry den .tiez mam rada cisty prevonany dom.samozrejme aj pradlo .volam sa miroslava mam 2 dospelych synov .ktory su niekedy horsi ako päťročný 🙂 pri upratovani sa striedame .podla dni kto ma volno z prace 🙂

12. mar 2018

Ja pouzivam zatial jednu vec od denk mit a som spokojna rada by som vyskusala aj ostatne produkty ..cistotu mam rada ako asi kazdy ... 🌞

12. mar 2018

ja upratovanie neznasam, patri to ale k zivotu.este som netestovala, chcela by som to vyskusat. moja smrt je umyvanie okien.

12. mar 2018

Ja si až prehnane potrpim na čistotu, vedia to o mne aj moji kolegovia v praci, aj známi🙂

12. mar 2018

Ja milujem čisto ako každá žena ale z domácich prác nemám rada žehlenie ostatné práce robím vždy v piatok poobede a cez víkend sa venujem rodinke a mám vždy dobrý pocit ak mám všade čisto 😊 určite by ma veľmi potešilo vyskúšať vaše produkty a napísať recenziu , pekný deň prajem

12. mar 2018

Ahojte, ja mam rada poriadok, upratujem často, nerobí mi problém asi ani nič, najneradsej prášim koberce☹️

12. mar 2018

Upratovanie mám rada, je to pre mňa relax a chvíľka pre seba. Teraz, keď sa mi dcérka začala plaziť, upratujem o to viac, kedže mi “vymetá” celý byt 😃 z domácich prác s najväčším odporom žehlím 🙈😃

12. mar 2018

Ked ma chyti upratovacia mania,tak upratujem vsetko rad radom a s velkou radostou. Ked sa mi nechce upratovat,tak si poviem,ze par dni to este vydrzi 😉 mam 5rocneho synceka ktory zase velmi rad upratuje,dokonca sa uz stalo ze ma on sam motivoval na upratovanie. Keby som mohla otestovat tieto skvele vyrobky,urcite by som upratovala s este vacsou radostou...pretoze DM je moja zavislost 😍

12. mar 2018

mňa by táto výhra určite potešia, keďže najviac míňam práve v DM na čistiace prostriedky, upratovanie je pre mňa každodenná rutina , upratovanie mám rada je to môj oddych, najmenej rada mám ale umývanie riadu :D

12. mar 2018

pripravky tejto znacky zvyknem kupovat s niektorymi mam uz skusenosti.. rada by som vyskusala aj ostatne.. a kedze sa blizi jar, tak tie na okna by ma potesili o to viac.. milujem ciste a vonave pradlo.. najradsej vysavam a asi najmenej rada zmyvam podlahy 🙂

12. mar 2018

v nasej rodine je postoj k upratovaniu charakteristicky anankastickou poruchou. no ale ja sa snazim udrzat to nejako pod kontrolou a zo vsetkeho najviac neznasam umyvat okna.

12. mar 2018

mám rada, keď sa doma všetko leskne čistotou. Čisté podlahy, vyčistená kúpeľňa a WC sú vždy vizitkou čistotnosti poriadnej gazdinej, takisto pekne vypraté prádlo. Teraz na jar robím vždy veľké upratovanie s tepovaním a umývaním okien a praním záclon. Veľmi rada by som sa zúčastnila testovania produktov DM drogerie - Denk mit 😉😉🙏

12. mar 2018

jarné slniečko je tu treba umyť okná až si ho užijeme naplno, rada sa zapojím do testovania, jarné upratovanie ma čaká po veľkej návšteve svokrovci a švagrinky budem variť, piec kuchyňa musí byť tip-top, upratujem rada ale tie okná a rámy daju zabrať po zime

12. mar 2018

Dobrý deň, rada by som sa zapojila do testovania týchto výrobkov. Keďže mám malého synčeka, tak je pre mňa prvoradé, aby sa svojimi zvedavými ručičkami a jazykom nedotýkal prachu. Celkovo upratujem rada, pretože mám rada poriadok. Samozrejme mi pomáha aj malý, tak že pooblizuje okná a sporák, ktorý môžem stále dookola čistiť. Rád mi pridáva prácu. A čo robím najmenej rada? Nedá sa povedať, že by som to nerobila rada, ale mám niekedy nervy na prach, ktorý stále všade sadá pár minút potom ako ho utriem. 🙂

12. mar 2018

To je stvorene ako pre mna😊 Milujem vyvlancovay dom a vonavucky 😍😍 Denkmit vyrobky su ako zistujem postupne ze velmi dobre 💗 Jedine co neznasam je zehlenie 😂😂 Rada by som otestovala vase produkty 🙂

12. mar 2018

Dobrý deň, nakoľko nás čaká začiatkom apríla výmena izieb v byte a stým spojené veľké upratovanie (čakáme prírastok), tak by nás potešilo, ak by sme pri tomto veľkom upratovaní mohli vyskúšať vaše výrobky zmerané práve na to. Denk mit značku zatiaľ poznáme len vo forme kapsul na pranie. Veľmi by ma potešilo pri tom mega upratovaní vyskúšať celú radu týchto produktov. Na oplátku, by som Vám zaslala fotografie z upratovania a fotografie pred a po výmene izieb. Ďakujem.

12. mar 2018

Ja strááášne nerada umyvam okna! byvame v byte a mame ich 5 velkych dvojokien a jedny velke balkone dvere tiež dvojokno. Inak mam upratovanie celkom rada a prostriedky by som urcite s radostou otestovala , uz som raz robila test DM a bola to vyborna skusenost milujem pisat recenzie 🙂

12. mar 2018

Ja milujem poriadok a keď sa všetko leskne a vonia čistotou. Neznášam pranie ale to hlavne kvôli malému,ktorý má 15 mesiacov a je niekedy obtiažne po ňom vyprať jeho oblečenie, dokáže spraviť také fľaky na oblečený že niekedy nejdú dole. Aj upratovanie po ňom je niekedy boj, preto by som uvítala keby sme mohli aj my testovať tieto čistiace prostriedky 😉

12. mar 2018

Dobrý deň, upratovanie nieje moja najobľúbenejšia činnosť, ale poriadok musí byť. Mám pred operáciou, tak by sa mi celkom zišli pomocníci, aby som ešte urobila generálku v byte,kým začnem nútene oddychovať. 😅Rada by som sa zúčastnila testovania.

12. mar 2018

Som punktičkárka, potrebujem mať všetko čisté, ale nedá sa mi to dodržiavať. Deti, a pes v domácnosti - to sa jednoducho nedá. Pravidelne si kupujem výrobky v DM Drogerie, pretože sú nielen ekologické, ale cenovo prístupné. Pre mňa sú TOP hlavne čistiace utierky Denkmit, ktoré využijte skoro všade. Mávam ich aj v aute. DM Drogerie vždy prekvapí aj nejakou tou novinkou, čo vždy rada vyskúšam. 😉

12. mar 2018

Co mám doma dvoutýdenní holčičku,tak uklízím každý den vždy když mi zaspinka a mam čas ať tu mám pořádně čisto.Na úklid si protrpim a sem ráda, že mi hodně i pomáhá tatínek ;) bez něho bych to vše asi nezvládala...:* A jediný co nerada robim je luxování a žehlení ale díky Verunce sem si pomalu žehlení oblíbila, té žehlím věci ráda 🙂

12. mar 2018

Ja by som tiez velmi rada vyskuslala trosku mi domactnsot
Postala porod a
Potom sme sa venovaIi dcerke 2,5 mesac nej takze musime urobit den volna a su do upratovania

12. mar 2018

Je to zvláštne, ale milujem upratovanie. Je to pre mňa doslova relax. 🙂 Rada skúšam nové čistiace prostriedky, to je moja vášeň. 😀 Niekedy je zo mňa manžel mierne na nervy, keď vidí, koľko čistiacich prostriedkov doma máme.
Čo mňa osobne však nebaví je umývanie riadu. A čo mám najradšej je leštenie vodovodných kohútikov, to je snáď moja úchylka. Rada tiež umývam podlahy. A vôbec, keď mám svoju chvíľku tak ma baví upratovať všetko. Nie je nad vôňu čistej domácnosti. Keď sa všetko pekne leskne... 😉 Rada by som vyskúšala Denkmit čistiaci prostriedok na rúry a gril, lebo s rúrou je to vždy boj. 😀

12. mar 2018

mňa vie na upratovanie najviac naštartovať, keď sa doma trošku "posekáme", vtedy upratujem ako deti zaspia až pokiaľ nie je všetko vyglancované, inak tak bežne 😀 pranie ešte len teraz začne, keď už malý chodí, bude blato, tráva, takže bude treba dobrých pomocníkov aj ku praniu 🙂 zbožňujem, keď je všetko umyté (vydrží to síce tak max do večera) a vonia to po celom byte čistotou 🙂

12. mar 2018

Ahojte,tak ja môže povedat ze som este nic nikdy nevyhrala,ale jednu vyhru veru mam musim povedat moje dve krasne deti a hlavne zdrave tak preto mam rada aj poriadok a cisto,ale to ma asi kazda zena rada.A bola by to premna nova vyzva nieco testovat.🙂🙂🙂

12. mar 2018

Ja velmi rada upratujem a vyrobky DenkMit zboznujem,zatial som nevyskusala vsetky produkty ale rada by som...poriadok v domacnosti udrziavam vdaka terapii domova ale neznasam vykladat cisty riad z umyvacky a neznasam zehlenie,cakame druhy prirastok takze na jarne upratovanie sa tesim 😉

12. mar 2018

Pre mňa je upratovanie stereotypom, ale akonáhle mám nejaký nový čistiaci prostriedok hneď sa pustím do upratovania, aby som ho mohla odskúšať.

12. mar 2018

Ahojte, som mamina dvoch atómových bombičiek, ktoré akonáhle upracem zacítia možnosť urobiť ešte väčší neporiadok ako bol predtým 🙂 O neporiadnom manželovi nehovoriac. Už 8 rokov ho učím upratať si po sebe - mamička ho totiž naučila, že neporiadok predsa sám zmizne ... Ja ale poriadok potrebujem, milujem vôňu čerstvo opraných záclon, vytepovaného koberca a prádla vonku vysušeného a prevoňaného vôňou jari. Čo neznášam je umývanie kuchyne, na to by sa mi zišiel nejaký pomocník 🙂

12. mar 2018

Ja upratujem veľmi rada je to môj koníček pustiť si obľúbenú hudbu a ide to samé 😀 pár výrobkov mám aj s dm a sú super..

12. mar 2018

Tak toto by boli super pomocníci pri jarnom upratovaní. A možno by ma nakopli, pustiť sa do toho upratovania čo najskôr, aby som si to nenechávala na poslednú chvíľu, ako mám vo zvyku 🙂

12. mar 2018

Pekný deň prajem...no JA a poriadok😉👌proste som už asi “chorá”😂😂😂, ale poriadok musí byť. No ja pri upratovaní relaxujem...viem, niekto sa zasmeje...ale áno pre mňa je upratovanie relax a varenie horor😂😂😂 čo čistím nerada je rúra na pečenie a obklad nad ňou😬aj keď už mám zlepšovák...všetko šúcham dentkmit utierkami (také červené balenie - mňamkovo voňia🤪) rada vyskúšam a potestujem Vaše vecičky👍

12. mar 2018

Milujem upratovanie, asi som tak trošku aj závislá 😀 Nie je nič čo by som vyslovene nerada upratovala ale tak možno menej rada mám umývanie okien 😉

12. mar 2018

Ja milujem upratovanie a hlavne teraz to jarné upratovanie. Keď otvorím okno a ten čerstvý voňavý vzduch.. Juj už sa teším. Pri mojich dvoch detičkách je to síce trošku náročnejšie, ale ten výsledok určite stojí zato, keď použijem super vychytávky z dm drogérie, určite to budem mať raz dva hotové. A umývanie dlážky je pre mňa trošku uff 😨

12. mar 2018

kazdeho z nas co tu piseme koment by testovacia sada potesila.... za mna je upratovanie nutne zlo, ale treba ho urobit.... castokrat je to len upratanie "na oko" inokedy ked ma chyti upratovacia mania upracem naozaj poriadne a dokladne a potom pooomoooc vyhadzem vsetko co je nepotrebne, vydrhnem aj vydrhnute....

12. mar 2018

upratujem rada lebo s výrobkami DM sa potom dobre dýcha. Mám doma snáď všetko od DM. Dokonca si niekedy a zakazujem chodiť do DM. Milujem DM. Tak isto aj baleu!!!! Sú u v top! Ako tak pozerám ešte aj jar som kúpila v DM. Ďakujem Vám za ceny výrobkov!!!!
I❤️Dm

12. mar 2018

Mame maly byt, rocne dieta a dvoch psov, tak si viete predstavit 🙈 vacsinou je tu vsetko hore nohami ale ten pocit cerstvo uprataneho vonaveho bytu je na nezaplatenie (aj ked nikdy netrva dlhsie nez par hodin 😣😆) najneoblubenejsia cinnost v domacnosti je pre mna vykladanie susicky 😆 balicek by potesil, urcite by som skusila aj malemu aspon utierku do ruky strcit, nech poutiera capanice po sebe 🙂

12. mar 2018

ja neznasam upratovanie, svokra a svagrina ma pravidelne kritizuju ze to nezvladam, preto som si dala zavazok ze na Velku NOc ich prekvapim 🙂 Výrobky z DM pouzivam a rada ich vyskusam co najviac 👍

12. mar 2018

Dve deti, dom a moja posadnutost upratovanim. Sup sem s nimi ! Cistota pol zivota 🙂

12. mar 2018

Môj postoj k upratovaniu vystihuje obrázok 😂🙈⬇️ Každý deň je pre mna výzva dať dokopy byt po 4.deťoch 🤦‍♀️Z toho jedna v puberte,čiže návšteva jej izby je ako nákup v obchodnom dome 😫Upratovanie si ale užívam,každá vec musí mať u nás svoje miesto.Rada sa zapojím do testovania,nech sa nám býva voňavo 🌸

12. mar 2018

Dobry den. Ja upratovanie moc nemusim ale upratovat treba.. Vela sa sice nenarobim lebo mame len 1izbovy byt ale mam rada cisto takze rada otestujem tieto vyrobky a tychto pomocnikov pri upratovani.. Nemam rada umyvanie okien a vysavanie...ale to sme vyriesili parketami a podlahou...hlavne kvoli psikovi....chlpy idu z koberca velmi tazko........takze u nas skor zmyvanie ... Rada periem a mam rada ak pradlo je prevonane a vonia v celom byte🙂 vopred dakujem za moznost testovat... 🙂😘

12. mar 2018

Upratovanie ma celkom bavi..ked vidim potom výsledok vsetko krasne ciste upratane som velmi spokojna a v tom pride nase zihadlo (syncek ktory pred nedavnom oslavil 1rok) a je zasa vsetko rozhadzane ucapkane tak ako predtym 😂
Asi nieje robota ktoru by som vyslovene ze nemala rada... som znamenie Blizenci takze stiham strašne vela veci urobit v jeden den. Ale tak ako som aj aktivna tak dokazem byt aj velmi leniva 😊 kedy nepohnem ani prstom.
Testovanie by ma velmi potesilo vyskusala by som vyrobky z mojej najoblubenejsej drogerie.
😉

12. mar 2018

upratovanie je pre mna relax a uplne vypnutie...bohuzial pri dvoch malych detoch je to skor nikdy nekonciace nahananie sa za vidinou dokonale upratanej domacnosti ( este mame aj psa a macku :D aby toho nebolo malo :D ) ... nenavidm utieranie prachu 🙂) a milujem Dmku :D

12. mar 2018

neznasam upratovanie, ale kedze cakame prirastok do rodiny a od 22.3 nastupim na matersku, bude kopec casu na upratovanie a urcite stoji za to vyskusat nove vyrobky.

12. mar 2018

Ahojte 🙂 veľmi rada by som bola práve JA tá, ktorá by mohla testovať výrobky. Moju domácnosť sa snažíme s manželom udržiavať čistú. Ja milujem vôňu čistoty a manžel tiež 🙂) Môžem ale povedať, že netrávime pri upratovaní zas hodiny 😝 Najneradšej asi umývam okná 🌞🌞🌞

12. mar 2018

No moja úchylka je čistá vôňa mám rada čistý vzduch všade keď sa leskne všetko a žiari (nabytok mame biely takze všetko biele musí byt 😂) Teraz mám malu pól ročnú dcérku 👨‍👩‍👧takze keď spinka hurá do 🤦‍♀️poriadku aj keď som dosť vyčerpaná musím každý deň utriet prach a to ešte prerábame domček roboty je veľa ešte a po robotníkoch..... hrnce taniere prach montérky... 👷 . Ale keď som sama ...Milujem ked vesiam prádlo a vôňa sa šíri po celom dome , milujem vôňu v kupelke prášok avivaz a dezinfekciu 😂 POuzivam dm prostriedky veľmi rada či už na pranie dezinfekcia na prádlo je podľa mna úplne top som nadmieru spokojná 🙂, prostriedky na čistenie domácnosti som spokojná a rada skúšam a testujem ...novinky potešili by a uľahčili by kopec prace

12. mar 2018

Ahojte, ja osobne mám poriadok veľmi rada. Bývam v rodinnom dome, kde mám psa a mačku. Mačka chodí aj vonku. Takže sa u nás upratuje každý deň. Najradšej mám ten pocit keď si môžem vypiť kávu a všade je čisto a vôňa. Samozrejme, že niekedy sa mi vôbec nechce upratovať a aj vzhľadom k tomu, že upratujem často hľadám tie najlepšie čistiace prostriedky. Nerada čistím mastné veci, napr. rúra alebo obklad, ak mi na neho frkne olej. Nevyskúšala som ešte všetky výrobky značky DM-Denk Mit, ale tie ktoré som už vyskúšala som už nevymenila za iné a odporúčala ich aj známym.

12. mar 2018

Nemám rada neporiadok, no moja dcérka s manželom ho dokážu spraviť za pár sekúnd, najviac mi vadia rozhádzané veci, neumyté a nevyleštené vodovodné batérie a toaleta. To musí byť vždy tip-top, ostatné ma až tak netrápi, veď aj žiť treba, ale som rada ak je to spravené, vtedy sa mi aj lepšie pracuje a oddychuje.
Najneradšej zo všetkého mám vysávanie a umývanie podlahy.
Rada by som otestovala tieto výrobky, pretože som ich ešte neobjavila a chcem vedieť ako by pôsobili najma na zazraty vodny kamen na vodovodnej baterii, kedze mame veli tvrdu vodu a preto ma najviac oslovil Denk-mit multipower, som na neho velmi zvedava. 🙂 A tiez na wc blok, ako by rozvonal tento priestor, pretoze to mam najradsej, ak v kupelni a zachode rozvoniava prijemna vona :D

12. mar 2018

Ako kazda zienka aj matka na rodicaku musi byt/dom upratovat lebo pri detoch to jednoducho inak nejde. Mne vzdy dviha tlak, ked mi manzelik povie, ze sak ty to chces robit. No nechcem drahy, jednoducho musim lebo by to vyzeralo ako po vybuchu a navyse uz po dni je vsade prach, ak nahodou nepovysavam. Nemam konkretne vec ktoru nerada robim ide skor o to, ktora trva najdlhsie a namiesto toho, aby som sa mohla venovat prijemnejsim cinnostiam upratujem... preferujem kvalitu za dobru cenu.

12. mar 2018

Keďže máme doma dcérku s cystickou fibrózou, upratovanie, čistenie a dezinfikovanie celého domu robím denno denne od 5:30hod. Zvláštnu pozornosť musím dávať na odtoky, wc a kúpeľňu. Možno si povie niekto, táto žena je otrokom vlastnej domácnosti, ale pravdu povediac robím to už viac ako 8 rokov a baví ma to.
Tak dobre, občas mám obdobie, že by som sa na všetko vyprdla a utiekla od všetkého, ale nejde to.

A hlavne milujem výrobky z DM a každý mesiac tam nakupujem zásobu čistiacich a dezinfekčných prostriedkov. Ešte som nikdy nič netestovala, tak skúsim dnes šťastie. 😊

12. mar 2018

Veľmi rada by som sa zapojila do testovania. Ešte mi to nebolo umožnené ani raz. Dm je moja najobľúbenejšia drogeria. Teraz sa naupratujem až až, keď starý byt ideme maľovať a nový byt zas prerabame, takže tam sa naupratujem ešte viac. Potešilo by testovanie 🙂

12. mar 2018

Nakolko som mamina 1 rocnej dievcinky upratujem priebezne kazdy den ale vacsie upratovanie si nechavam na vikend ked pride mamina a ja si v klude mozem upratat a najradsej s takymi prostriedkami ktore rychlo zaucinkuju co by som rada vyskusala pretoze od DM pouzivam len telovu kozmetiku.... najmenej rada upratujem kuchyňu a najradsej kupelnu pretoze tam to cistenie najviac vidiet 😂😂😂

12. mar 2018

Ahojte, kedysi ked som nemala deti som strasne casto upratovala vadila mi kazda smet na zemi ale mala som to ako chorobu z povolania, nakolko som robila chyznu, teraz ked mam deti som polavila, a uz ma to tak nebavi ako kedysi no niekedy ma to chyti a za den upracem vserko to co som zanedbala, takze svojim sposobom ma to stale drzi, rada by som otestovala tieto vyrobky nakolko aj ja si rada ulahcim pracu😊 a co najmenej rada robim - zehlenie to je nieco co ma vobec nebavi ale ked uz je velka kopa tak sa prinutim a za jeden vecer vsetko pozehlim😊

12. mar 2018

No tak tento rok musí prebehnúť nielen JARNÉ upratovanie, ale aj generálny poriadok pred letným príchodom nového člena rodiny. 🙂 :-* Čistiace prostriedky sa nikdy u nás nestratia 🙂

12. mar 2018

mám rada poriadok, i keď niekedy sa musím do upratovania nakopnúť, ale výsledok stojí za to - všade voňavo a čisto 🙂 najmenej rada žehlím, ale keď treba, tak aj do toho sa pustím. DM výrobky sú moji obľúbený pomocníci a tak by nebolo na škodu vyskúšať aj ďalšie 😘

12. mar 2018

vseobecne nerada upratujem, ale vzdy ked mam nejaky produkt novy, vzdy ho rada vyskusam, a vzdy sa potesim, ked funguje tak ako ma byt a nas dom je potom cisty a vonavy. Milujem to. miluje to aj dcerka, a vzdy ma za to pochvali, co ma najviac tesi, a pomaly mi aj pomaha s upratovanim. a na DM produkty nedam dopustit, tie ktore mam, sa usvedcili na 100 percent a budem rada, ked budem moct vyskusat dalsie a dalsie.

12. mar 2018

Ahojte, poriadok u nás doma udržujem veľmi rada, upratujem priebežne ale samozrejme raz za čas treba spraviť aj také väčšie upratovanie. Kedže sme necelé dva roky v domčeku tak stále je to pre mňa nezvyk, keďže predtým som upratovala byt. Niekedy bojujem aj sama so sebou a nechce sa mi, ale keď sa už premôžem tak je príjemné mať doma čisto a hlavne voňavo 🙂 a na vôňu doma si teda fest potrpím, či už vôňou v zásuvkách alebo vonnými sviečkami značky Yankee Candle, ktoré krásne prevoňajú priestor. Testovanie by ma určite potešilo, aspoň by som mala motiváciu upratať/čiže vyskúšať nové produkty 🙂

12. mar 2018

Kedysi som upratovala aj keď som nemusela, po narodení syna mi už na to neostávalo veľa času, no ako sa naučil pohybovať musím..čas, nečas, chce sa mi či nechce, proste MUSÍM 🙂 najradšej žehlim a najviac nemám rada vysávanie a zmývanie podlahy. Preto stále hľadám pomocníkov v podobe čiatiacich prostriedkov, ktorý mi pomôžu uľahčit prácu a skrátiť čas upratovania. Často siaham po produktoch DM preto by nás toto testovanie veľmi potešilo. 🙂

12. mar 2018

Moja mamina s babickou su upratovacie maniacky. Cele moje detstvo sme museli vzdy v sobotu upratovat. Ale nie tak hala-bala povysavat a hotovo. My sme lestili lustre a klucky, vyberali zo skrin krystal a porcelan, ktory sa aj tak nikdy nepouzival lebo ho bola skoda 🙂 Vtedy som to nenavidela a hovorila si, ze ja taka nikdy nebudem. Dnes o 25 rokov neskor, mam vlastnu rodinu a robim to iste (s vynimkou tych porcelanov 🙂 Ale zrazu ma to bavi a celkom si pri tom oddychnem. A moje deti (1 a 4 roky) sa uz teraz biju o vysavac a o to kto mi viac pomoze 🙂

12. mar 2018

Som zvyknuta na cistotu v domove. Uz sa tesim kedy budeme byvat vo svojom a budem mat vsetko krasne, ciste, vonave. Uz ma ubija ked vidim bordel, spinu a prach okolo seba. Velmi rada by som otestovala tieto produkty 😊

12. mar 2018

Ja by som sa rada zapojila preto, lebo rada mam, keď moje prádlo a domov vonia čistotou.. Keďže mam dve malé detičky. Bolo by to super vyhrať. Čistiacich prostriedkov nikdy nie je dosť

12. mar 2018

Ja upratujem denne keďže sme alergickí na roztoče a prach aj dva krát denne utieram prach rada by som vyskúšala vase prípravky ďakujem a budem rada ak budem mať tú možnosť🙂

12. mar 2018

Ahojte. Ja veľmi rada upratujem, musím mať všetko na svojom mieste a domácnosť voni čistotou ..Velmi sa mi osvedčili aj výrobky Denk mit a som s nimi spokojná.

12. mar 2018

Rada by som sa zapojila aj ja.Prvy krat ma zaujalo vase testovanie a upratovat musi kazdy.Vyrobky tejto znacky nepouzivam tak by som ich rada vyskusala 😊

12. mar 2018

Ja upratujem kazdy den nieco, aby toho nebolo naraz vela 😬😂 samozrejme kazdu sobotu upratujem cely dom.Podlahu umyvam tiez kazdy den, nakolko mam malu dceru a vzdy sa nieco zaspini.
A nemam rada zehlenie,
Niektore prostriedky z dm som uz vyskusala a su super, takze by som rada vyskusala aj dalsie

12. mar 2018

Momentalne sme na tom tak,ze nebyt mojho draheho ,tak tu zijem asi zasypana prachom,spinou a podobne.,a to by som dlho nevydrzala lebo mne staci smietko a cely dom treba vyluxovat. 🙂
Mozno si poviete: "ach co je to za zensku,ze za nu upratuje chlap??!!"
Tak ta zenska je v 7 mesiaci s nariadenym kludovym rezimom. 😞 Uz nech je to za nami(najkrajsia cast zivota zeny...uzivajte si ju...hahaha)..
Som vdacna Bohu,ze mam manzela,ktory mi takto pomaha a fakt ,ze vyupratuje cely dom aj ked pride unavany z prace fyzicky aj psychicky a tieto super Denkmit vyrobky by mu to trpitelske upratovsnie sprijemnili 🙂
Aj ked musim povedat,ze ma jednu nerest to je nakladanie riadu do drezu,kym z neho radsej nevyskoci a neumyje sa sam😀a samozrejme typicke pre chlapov,pohodit spodne pradlo a ponozky na miesta,kde by Vas ani najmenej nenapadlo ich hladat😎 a nie prazdne rolky od toaletaku sa tiez sami neexportuju do kosa😂
A jedna pikoska,este ked mu to s pradlom ,az tak neslo...chcel mi pomoct,tak nahadzal pradlo do pracky ,nastavil,zapol a stastny sa prisiel pochvalit,ze ako mi pomohol.Tak moje vyprate pradlo cakajuce na zehlanie znovu v pracke a spinave cakajuce na pranie krasne vyvesane na snure😅ALE! Snaha sa ceni 👏
Kradny den prajem! 🌷🌷🌷

12. mar 2018

Tak to s maminou sme určite pre Vás najvhodnejšie adeptky. Mamina má 3 poschodový dom obrovský. Je to Adrian Monk v ženskom prevedení s keďže jablko nepadá ďalekonosným stromu som taká istá. Keďže mame všetko tmavé vidno každú šmuhu fľak tak cistim ako sa dá. Keďže milujem jar a rada si vyčistiť cely dom a mamina tiež bolo by super vyskúšať vaše produkty. Takze ak niekoho. HLadate tak už máte 😊 tešíme sa na skúšanie a radostne voňavé rýchle upratovanie 😊

12. mar 2018

Ahoj, som Iva a rada sa zapojím do tohto testovania. Nenávidím umývať okná či kúpeľňu. Na druhej strane, ako sa hovorí, u mňa sa aj z podlahy môže jesť. Pretože ak aj nerada upratujem, tak upratujem priebežne celý týždeň, pretože zbožňujem poriadok a vôňu čistoty. Napriek tomu že drogériu nakupujem výlučne v DM, s jej výrobkami na pranie nemám skúsenosti vôbec, že čistiacich používam obrúsky na drevo a citrónový čistič na toalety. Vyskúšať ostatné kúsky z ponuky by bolo skvelé a isto aj voňavé.

12. mar 2018

už teraz sa trasiem, ked si predstavím koľko okien musím na jar poumývať 🤒 nemám rada upratovanie, ale mám rada pocit čistého a uprataného domu a najviac zbožnujem vôňu čerstvo vypratej bielizne a pohľad na vyleštenu a vydezinfikovanú kúpelňu a wc, lebo toto je priestor, ktorý používame denno-denne..rada by som sa zapojila, aspon by som nemusela utekať do drogerky na nákup čistiacich prostriedkov 😎

12. mar 2018

Čistota pol života! Milujem vôňu čistoty, všetko musí byť na svojom mieste, všetko sa musí lesknúť..som taký "punťo" po mame 😀 Avšak odkedy sa mi narodila dcérka, mám doma už dve deti (keď rátam aj muža) a upratovanie som dala na druhé miesto.
Bola by som rada keby mi polievky nevykypeli, keby olej nepŕskal a nešikovné ruky pri každej príležitosti nezakydali sporák. Ten za deň umývam snáď 10x 😀 Takže tam nie sme moc kamaráti.
Inak som veľmi milá mamička na MD 🙂
Blíži sa Veľká noc, bola by som rada, keby mi pri upratovaní pomáha Denkmit 👍

12. mar 2018

Rada upratujem ak mam čas - toho ma však každý malo a ani ja niesom výnimka 🙈. Prečo chcem testovať ? Budem rada ak nájdem na upratovanie tie správne produkty kedže sme sa pred mesiacom presťahovali do novuckeho domu. Voňavý a čistý ostal pri nich dvoch krpcoch tak maximálnej 3 dni 🙄. Takze pomocníkov ma upratovanie mam už len vyhrať a upratujeme celé dni 😉

12. mar 2018

Môj sen mať raz uprataný celý dom. Možno keď sa dve ratolesti naučia jesť bez rozsýpania alebo aspoň bez mazania jedla na okná. dnes sa chystám na tie okná a postupne ďalej. Keby sa dali ešte zastaviť pavúky a ich pavučiny tak som šťastná. To nerada robím lebo mám strach z pavúkov, je to úloha pre manžela. Už dosť vypisovania idem upratovať :D snáď čoskoro aj s Denkmit čistiacimi prostriedkami.

12. mar 2018

Rada sa zapojím do testovania DM výrobkov. "Čistota po života!", je heslo, ktoré vystihuje môj postoj k upratovaniu. Teším sa testovanie. 😎💃

12. mar 2018

Dobry den 🙂 rada by som sa zapojila do testovania s dm, kedze prichadza jar a s nou spojene “luxovanie” domacnosti 🙂 moja dcera prave nastupila do skolky a ja mam moznost sa konecne vyblaznit :P

12. mar 2018

ja priznávam bez mučenia, že upratovanie nie je moje obľúbená činnosť, ALE zase ked je všetko tip-top, tak ten výsledok si veľmi užívam 😎 Mne pomáha veľa aj manžel, tomu keď ukážem nejaký nový produkt a spravím naň "reklamu", že aký je dobrý, s tým to pôjde, tak sa toho veľmi rád chytí už zo zvedavosti, čiže taký celý nový balík pre neho nových produktov by mi pomohol ani neviete ako 😝
A čo mám najneradšej.. jednoznačne umývanie okien a skiel všeobecne 😇

12. mar 2018

niet nad pocit, keď je v sobotu poobede všetko vyupratované, voňavé, prádlo sa suší 🙂 milujem to🙂, najviac príchod jari a jarné upratovanie... to je to, na čo sa každý rok neskutočne teším... navyše tuto jar dokončujeme domček, takže sa budem môcť realizovať vo veľkom 🙂 už postupne robím prieskup trhu na čistiace prostriedky, ktorými vygruntujem náš nový domček... preto by sa výrobky od DM veeeeľmi hodili 🙂 snáď sa konečne šťastie obráti aj na mňa 🙂

12. mar 2018
Komentár bol odstránený

Ja upratujem veľmi rada,je to taká moja terapia.Pustím si dobru hudbu a šup sa do práce.Veľmi rada používam,aj nejake výrobky od denkmit a preto by som sa veľmi rada zapojila do testovania.

12. mar 2018

Pozdravujem všetky ženy-gazdinky,myslím že každá jedna z nás má už do vienka dané aby sa vedela postarať o domácnosť,ja ako dievča ked mama po mne chcela aby som niečo doma upratala mala som tisíc výhovoriek. Ale dospela som a je pre mňa úplne samozrejmosťou mať poriadok,veď komu by sa páčilo mať zaprášené nábytky,podlahu,kopy riadu...asi nikomu najlepšie udržiavať poriadok stále aby sa nič nenakopilo. Pekne sa to síce píše ale opraná bielizeň vždy trochu počká lebo žehlenie naozaj neznášam. Keď majú moje dve dcéry výhovorky a nechce sa im pomáhať spomeniem si na seba a viem že ich čas ešte len príde keď budú dospelé😉😉😉

12. mar 2018

No,takze ja a upratovanie....Mám veľmi rada čistý a voňavý domov.Je skvelý pocit sadnúť si a rozhliadnuť sa okolo seba,keď je čerstvo upratané.Realita?Tri malé deti (3r.a 2x1,5r) znamenaju nekonečný kolotoč upratovania,prania,žehlenia,upratovania,prania... ale ja neznesiem aby sme žili v “chlieviku” takze sa nevzdávam a robím v tomto upratovacom smere čo môžem.Najviac však odkladám vždy umývanie okien ( najmä 4 obrovských francúzskych) to je pre mna strašiak aj tuto jar 😬

12. mar 2018

Som mama dvoch super chlapcov. Prváka a skolkara. Nerada upratujem ale musím,čo už.

12. mar 2018

Ja to mám do najbližšej DMky až 30 km, ale vždy sa tam teperím, nech si dobre nakúpim.

12. mar 2018

Ja som sa k upratovaniu stavala ako asi každá žena na materskej... Mám deti, takže si neporiadok môžem dovoliť 😀
Lenže môj manžel je veľký pedant! Takže ma naučil poriadku. U nás doma tede nesmie byť nakrivo ani obraz... Je ako Monk... Ešte sa aj volá Adrián 🙂 ...
Takže upratovanie pre mňa už nie je otrocina ale príjemný oddych. Mám rada, keď sa nám to doma pekne leskne, všetko má svoje miesto a všetko vonia čistotou a sviežosťou 🙂

12. mar 2018

upratujem precízne 1x do týždňa - v sobotu 🙂 komplet celý dom, cez týždeň len vzniknuté katastrofy ( zotriem vlhčenou utierkou, resp. pozbieram prah z podláh.) Najneradšej upratujem kúpelňu, pretože sa vždy snažím vyleštiť aj zaschnuté kvapky od vody 🙂a to trvá... Rada umývam a leštím okná 🙂, nepotrebujem na ne rebrík 🙂 tak to ide šup- šup - ak mám všetky správne leštiče a handry 🙂

12. mar 2018

Mam rada poriadok, ale pri troch malych detoch je tazke ho udrzat. A je super, ked sa da upratovanie ulahcit - DM ma urcite take produkty, ktore rada vyskusam. Vacsinou upratujem priebezne, obcas treba urobit generalne upratovanie (teraz zacina ten spravny -jarny- cas).
A co robim najneradsej? Najneradsej asi utieram prach z polic.

12. mar 2018

Dobrý deň, rada by som sa zapojila do testovania výrobkov, aj keď sa musím priznať, že dosť z nich aktívne používam. Na váš čistič na okná som už nahovorila polovicu kamarátok, lebo lepší nepoznám, dezinfekčný prostriedok je úplne top, ešte aj krásne vonia a keď bol na čas nedostupný v obchode, nebolo mi všetko jedno :D :D :D Ja a upratovanie - to je diagnóza, ako tvrdí o mne rodina, ale keď je všade čisto, tak sa tešia. Najradšej umývam okná a nemám až tak rada čistenie sprcháča, lebo tvrdá voda je veľký nepriateľ :D

12. mar 2018

Tak tuto kozmetiku by som darovala mojmu synovi ten rad upratuje 😁a nakolko cakaju babetko s ptriatelkou tak musia vyupratovat ..a ja nahodou rada upratujem hlavne to jarne upratovanie zboznujem po tej dlhej zime 😉tak snad sa podari 😀

12. mar 2018

Ja upratovanie moc nemusim ale zaroven rada upratujem 🙂 milujem cistotu a tu vonu 🙂 a milujem ked po opratovani si konecne lahnem a hram sa zo svojou dcerkou s vsetko je tip top 🙂 jarne upratovanie jednoznacne musi takze rada by som vyskusala tieto produkty 👍

12. mar 2018

Nenávidim žehlenie. Rada upratujem, pre mna je to relax. ČI už vysávanie, zmyvanie alebo utieranie prachu. Obcas mi hovoria že je to až nezdravé ako upratujem 😂preto som bola rada,keby som sa mohla práva ja zapojiť do testovania výrobkov DM 😉

12. mar 2018

Upratujem veľmi rada, upratovanie si doslova užívam. Neviem prečo, ale deti ma volajú "Monk - ová" 🙂 ale zároveň sa priznávam, že nerada žehlím.

12. mar 2018

Upratovanie nebola moja silná stránka ale od kedy som doma na materskej všade musí byť čisto, voňavo. A keďže ešte stále prerábame a prachu je všade rada by som sa zapojila do testovania 🙂

12. mar 2018

Ahoj volám sa Ivana a takmer ako každá žienka domáca aj ja milujem poriadok....je pravda, že nie stále sa mi chce upratovať a hlavne vtedy ak niečo urobím ako napr. umyjem okná, poutieram prach a moja 16 mes. dcérka ich príde umyť a utrieť ešte raz za mnou so svojimi ručičkami...🙂 ale aj napriek tomu mám veľmi rada vôňu, čistotu a poriadok v celom byte.

12. mar 2018

Poriadok mám rada, veľmi rada sa teším z čistoty. Občas ma chytí obdobie lenivosti a vtedy sa sa do upratovania musím nútiť :D. Najviac však nemám rada umývanie okien, vzhľadom na to, že v byte ich je aj dosť :D Poznám čistiacie prostriedky z DM drogerie, používam ich veľmi rada a tak by ma potešilo zapojiť sa do testovania 🙂

12. mar 2018

Pekny den prajem. Volam sa Zuzana a byvam v 3-izbovom byte s manzelom a 20mesacnym synom, takze priestor na upratovanie sa stale najde. Tym, ze syn je dost zivy a prekutrava cely byt, snazim sa ho udrziavat v akom-takom poriadku, no nie vzdy je to pri nom jednoduche. Ale musim sa priznat, ze upratovanie ma celkom bavi, az na vysavanie 🙂. Ale kedze mam alergiu na prach, musim robit aj to 😁. Co si ale uzivam, je upratovanie kupelne, pretoze sa mi velmi paci potom ten vysledok -vsetko krasne ciste, vonave a leskle. Velmi rada by som sa zucastnila tohto testovania, kde mozem skusit nove vyrobky a zistit ci vysledok mojho upratovania moze byt este lepsi 🙂.

12. mar 2018

Dobrý deň prajem. Testovanie výrobkov by ma veľmi potešilo,nakoľko milujem upratovanie a vôňu po ňom 😊

12. mar 2018

dobry den rada by som otestovala vase produkty kedze tam kde byvam dm,nemame tak nemam moznost si ich kupit.aj ked chodime na nakup do ineho mesta kde dm je tak radsej kupim overene produkty lebo z vasimi nemam skusenost,a ked by som otestovala a vedela ake su urcite by som v buducnosti zavitala do predajne a nakupila si rada drogeriu u vas v predajni.a co sa upratovania tyka upratujem skoro stale lebo mam dva male deti🙂

12. mar 2018

Ani neviem co napisat aby som sa presne konkretizovala, moj manzel by asi o tomto vedel povedat viac. Patrim k zienkam ktore povedia dnes nerobim nic a o 15 min sa prichytim ako utieram prach, umyvam zrkadla a podobne :D mam rada poriadok a preto sa snazim aby vzdy bolo u nas dokonale cisto 🙂 rada vyskusam vase vyrobky 🙂 lebo stale skusam nove a nove aby som nasla tie.najlepsie 🙂 najneradsej umyvam okna a zrkadla :( a ked mam poriadne vycistenu kupelnu som tiez rada ze.je to uz za mnou :D akurat si robime kuchynu takze aj tam sa urcite vsetky vyrobky využíju 🙂

12. mar 2018

Ja upratujem najradšej zo všetkého 😂 Čoskoro je tu Veľká noc, tak opať sa budem precízne venovať mojej obľúbenej činnosti 😁 mám rada poruadok + okolo bábatka treba chodiť stále s prachovkou, obrúskami, aj preto by som sa rada zapojila do testovania. A čo nemám rada? jedine umývanie riadu 😁

12. mar 2018

Ahojte, volám sa Nikoleta a môžem povedať, že upratujem každý deň, milujem poriadok. Mám vyskúšané už veľmi veľa prípravkov, akurát z dm som ešte nekúpila nijaké. Počula som už dobré recenzie na tie prípravky ale nejako som zostala verná tým svojím odskúšaným 🙂 veľmi rada by som ich vyskúšala a podelila sa s Vami o skúsenosti. 😉

12. mar 2018

Do testovania by som sa i ja veľmi rada zapojila.neznasam neporiadok.hlavne v období vykurovania(teda ešte stále) mi najviac lezie na nervy prach(nakoľko kurime krbom),preto by som rada otestovala výrobky proti prachu.
A na čo by som bola naozaj veľmi zvedavá,je čistic na rúry (nakoľko máme antikorovy sporák,by som tento čistič otestovala i na ňom),rada vypekam a rúre dávam niekedy dosť zabrať 😉

12. mar 2018

Ahoj volám sa Denisa a upravovanie je moje hobby 😀 odkedy mám dieťa a psa tak je to na dennom poriadku 🤦🏼‍♀️ A ešte dupľom, že bývame v domčeku tu je práce trosku viac ako na byte ...najviac milujem pranie 🤣 ale nemám rada žehlenie , aj umývanie wecka a kúpeľný nepatrí medzi moje obľúbené ...ale zato každodenne vysávanie je taký rituál už ...návšteva Dmky je teda u nás pravidelná 🤗 rada by som sa zapojila do testovačky môžem aspoň vyskúšať vecičky ktoré bežne nekupujem a možno prídem nato, že s nimi je to ešte lepšie a voňavejšie 😋 ďakujem pekný deň 😇

12. mar 2018
Komentár bol odstránený

Asi ako každá žienka domáca mám doma rada čistučko, aj keď pri 2 detičkách poriadok nikdy dlho nevydrží. Ešte nikdy som nič netestovala a dokonca ani tieto konkrétne DM výrobky som ešte neskúšala. A najneradšej umývam okná...šťastie, že ich netreba umývať každý týždeň 🙂

12. mar 2018

Ahojte. Ja upratujem každý jeden deň. Mám doma troch chlapov ,takže udržať čistý dom je niekedy nad moje sily.Ale snežím sa 😀. Celkom ma to baví, hlavne utierať prach, umývať zrkadla a vešať prádlo. Do toho sa vždy zapojí aj môj najmenší (1,5r) pomocník. Čo ma najviac nebavý z upratovania je umývanie dlážky. Ale beriem to tak,že keď chcem mať čisto,tak jednoducho musím 🙂 Celkovo mám rada poriadok v dome a vôňu čistoty, preto by ma toto testovanie veľmi potešilo😘

12. mar 2018

Tak toto testovanie je "vyrobene" ako pre mna. Som Monk v zenskom prevedeni. Poriadok milujem, upratovanie je moja vasen a denna rutina zaroven. Kedysi som sa tym zivila a preto to je moja diagnoza na cely zivot.Zboznujem vonu cisteho bytu a pocit, ze je vsetko tip top. V kuchyni travim najviac casu a ta mi teda zoberie aj najviac casu z upratovania, kedze po kazdom vareni ju musim dat do povodneho stavu a nerezove materialy su na nezaplatenie 🤣Velmi rada kupujem a testujem nove cistiace prostriedky a nemozem sa dockat, ked sa mi.minie jeden a mozem ist kupit opat nejaky novy. Uchylka? Diagnoza? Pre mna hobby a niet nad pocit, ked sa mi police prehybaju vonavymi prostriedkami a ked sa okolo mna vsetko leskne, aj ked, musim priznat, tym terorizujem chlapa, ale postupne sa "naockoval" aj on a tiez mu vadia povestne hororove kvapky na zrkadle 😂 Balicek by sa nam teda skvele hodil najma teraz, ked sa chystame robit jarnu ocistu od stropu az po podlahu. Kedze pomaly ale isto treba odlozit osatenie na zimu, aj cast testovacich produktov na pranie mi skvele zapasuje a obzvlast papieriky na zachytavanie farieb, kedze saly a ciapky hyria farbami a aspon by som usetrila ako prirodu, tak aj korunky, ak by som ich neprala zvlast. Kapsule a avivaz by boli novinkou, kedze tie som este neskusala, ale znacka denkmit ma u nas v upratovani cestne miesto. Tak hor sa do upratovania 😁

12. mar 2018

Nejdem sa chváliť ,
budem si len priať,
práve ja testovanie s DM -vyhrať 😊
Prečo práve u nás by bolo toto všetko potrebné ?
Lebo máme radi poriadok,
a keď je dopoludnie sobotné
vedia doma všetci,že pri upratovaní nieje výnimok 😉
Pekne všetko podelené,
s DM výrobkami
všetko bude upratané
zažijeme veľa srandy 😃

12. mar 2018

Ani neviem ako začať pri 4 detoch je vždy čo upratovať. Take bežne upratovanie praktizujem denne ... vysavanie a tak .. prach 1-2 do tyzdna ... a na take velke upratovanie ako su okna a detailnejsie to musim mať jednoducho chuť .. takže ked ma to chyti neviem prestať :D
Velmi rada by som testovala tieto vyrobky ....

12. mar 2018

tak ako kazda aj ja musim upratovat-ved poriadok a cisto treba mat. vysavam a umyvam podlahy kazdy den,periem kazdy druhy den.. ved to kazda gazdinka dobre pozna.

12. mar 2018
Komentár bol odstránený

Ja som od prirody dost pohodlny clovek 😀 To sa ale bije s tym ze nemam rada okolo seba spinu. Takze uprednostnujem rychle a jednoduche sposoby upratovania, aby som nan neminula privela casu. Pri malom dietati toho casu aj tak nie je vela 😀 a aj ked sa clovek snazi ako sa najviac da, spina a neporiadok sa stale zjavi velmi rychlo. Nedavno som tu zahliadla obrazok ako slimacik dokolecka umyva svoju vlastnu slizovu stopu 😀 velmi vystizne 😊.
Do tohto testovania by som sa rada zapojila z dvoch dovodov - uz nejaku dobu rozmyslam ze vyskusam tie nove pracie kapsule a to vase oxi vedierko ma u nas stale miesto, tak ma zaujala forma v spreji (prave sme odzimovali zahradu a na zelene kolena od travy mi to pride ako fajn riesenie). A za druhe - nerada umyvam riad a paci sa mi ze sa netestuje ziaden saponat 😁

12. mar 2018

dobry den som mamicka maleho zbojnika a čoskoro druheho a pri malych detoch je obzvlast doležita čistota prostredia a k tomu k nam chodia nastevy ako na bežiacom pase a ako moj manžel hovorí všetko musí byť na vysokozdvižnej urovni a ja si upratovanie uživam viem sa dobre pri nom dobre odreagovat ale moje utrpenie je umyvat schody zo naozaj nemam rada. Bola by som velmi rada keby ste ma vybrali.Dakujem

12. mar 2018

Konečne som na materskej a mam čas sa venovať aj domácnosti, kedže este donedávna som bola studentkou vysokej skoly a zároveň som aj pracovala na plny úväzok 🙂 vždy som sa však snažila aby to u nás bolo tip top, kedže manžel je puntičkar 😂 Toto testovanie by som si veľmi užila pretože už si teraz brúsim zuby na jarné a veľkonočne upratovanie a kedže mam babatko spachtoško, tak mám, chvalabohu, na upratovanie dostatok času 🙂Z upratovania mám najradšej asi umývanie okien ale čo naozaj nemam rada je umývanie kuchynskej linky, pretože niekedy to je fakt taka "joga" pokym sa dostanem do kazdeho kutika :D

12. mar 2018

Ja rada upratujem a s výrobkami DM som spokojná rada by som vyskúšala i tieto a potom vám porobila fotecky zmega upratovania :D a samozrejme zapojila aj manžela aj ten rád upratuje ;)

12. mar 2018

Waw, tak takyto testovaci balicek by ma veruze potesil. Postupne rekonstruujeme kupelnu a caka nas este wc. A ja nie a nie vyjst z toho stavebneho neporiadku :-/ prach mame snad vsade a aj ked upratujem, po kazdom manzelovom zasahu ho je opat cely byt 🙂 ale ja sa nevzdavam a verim v dobre konce 🙂 a ked bude po vsetkom, snad sa dostanem aj k cisteniu zaluzii, ktore teda fakt, ze nemusi a chystam sa na ne, no ani nepoviem kolko, lebo to je hanba na 100 rokov :D

12. mar 2018

Dobry den, od malicka som bola vedena k poriadku a cistote a tak to robim dodnes a ucim tomu aj mojich troch synov ve veku 10,8,2. Najviac sa mi nechce upratovat ich detsku izbu, kde je plno polic a v nich plno hraciek a kniziek... a kedze som pedant, tak vseeetky hracky povytahujem, vratane kniziek a vsetko detailne utriem od prachu a poukladam naspat... Chlapci sa vzdy tesia z cistej vonavej izbicky aj celeho bytu 🙂 Starsi synovia mi zacinaju uz aj pomahat, ako napr. utierat riad a utierat ten spominany prach v detskej a bavi ich to pretoze taktiez maju vzor u ich ocka, mojho manzela, ktory mi s upratovanim rad pomaha 🙂
Preto vase produkty velmi radi vyskusame 🙂

12. mar 2018

Musím priznať že u nás sa upratuje hrozne veľa. Takmer každé ráno začíname vysávaním,ktoré samozrejme treba ešte do večera minimálne raz zopakovať pretože tie naše dva hurikány 10m a 3roky dokážu spraviť bordel takmer hneď. O capkách na oknách ani nevravím. 😀 Tým že bývame v dome máme ozaj okien požehnane a oni nájdu každé kde dočiahnu tak isto zrkadlá 😀 A úplne top nová zábavka je vylievanie čaju z fľašiek všade,po skriniach, podlahách, stenách každý dobre vie že čaj sa potom fajne lepí takže upratovanie u nás do nikdy nekončí 😀 Už sa teším keď sa nám čoskoro narodí tretia žabka to sa už ozaj nezastavíme 😀

12. mar 2018

Ahojte, rada by som otestovala vaše výrobky, ešte nikdy som nič netestovala, tak sa nechám prekvapiť. Poriadok mám samozrejme rada, no ťažšie sa mi dosahuje pri troch chlapoch v dome a jednom dieťati. Upratujem tak často, ako sa len dá, je to aj môj spôsob relaxácie a oddychu, teším sa na jarné dôkladnejšie upratovanie, kedy sa bude všetko lesknúť od čistoty, teda aspoň dúfam 🙂 . Bola by som veľmi rada, keby ste vybrali mňa. Ďakujem veľmi vopred.

12. mar 2018

Dobry den. Rada by som sa zapojila do testovania. Vzdy sa snazim udrziavat doma cistotu a poriadok a rada skusam nove prostriedky....Mam rada prehlad o moznostiach a ako dane prostriedky funguju. Kedze sa blizia Velkonocne sviatky, caka ma upratovanie celeho bytu a budem ho musiet vycistit najlepsie, ako budem moct ;) Dakujem.

12. mar 2018

Tak toto by sme otestovali😉 syncek ma skoro dva roky ale staci ze najde nejaku spinku,hned ju dviha a uz ju nese do kosa..volaju ho maly hygienik tak si vuete predstavit ze po upratani mam este kontrolu za sebou😂😂

12. mar 2018

Mam doma 10 mesacnu dcerku ktora sa plazi a beha vsade kde sa da a kde nemoze zaroven aj psika ktory plzne takze u nas pratanie celeho byt je na dennom poriadku je to moja zavislost tak ako aj pranie zehlenie 😊 chcela by som otestovat dm pripravky pretoze som z tej znacky este nic neskusala a pratanie ma bavi 😊 ale jedine co mi asi vadi pratat je kuchyna to je rajon mojho muza 😁

12. mar 2018

Ja a poriadok. Môj postoj k poriadku viacerí hodnotia ako diagnózu. Áno priznávam co i len smietka ma vie poriadne rozcertit a automaticky vo mne vyvoláva pocit ze treba všetko zase upratať. Mam presne danny postup to nie len tak to treba všetko pekne postupne, najskôr vytrepať koberce pripraviť všetko na vysávanie, potom všetko krásne vysat, utrieť prach, kúpeľňu, WC, balkóny, práčovňa, kuchyňa, potom všetko pekne vyleštit zrkadlá, spotrebiče, a nakoniec dlážku pekne vytriet no a potom vypiť studenú kávu, haha. Toto je len také bežné takmer denne upratovanie. No mame veľký dom, manžela považujem tiež za jedno jedno veľké neporiadne dieta, ktoré ma síce poriadok rado, ale to je asi všetko. Okrem toho mam 3 deti a to už určite chápete prečo stále upratujem. Mam rada veci tip top aj keď niekedy mi ľúto ze toľko času trávim upratovaním no pokiaľ nieje poriadok neviem si len tak sadnúť. Rada by som vyskúšala vaše výrobky nakoľko tiež mam svoje už obľúbené produkty ktoré teda vo veľkom využívam, no možno prave teraz je čas na zmenu. Žeby?

12. mar 2018

Priznam sa, ze upratovanie nenavidim! 😁 ale same sa to nespravi, takze upratovat proste musim. O to viac, ze mam doma maleho lezuna. Okrem toho som paradoxne strasna perfekcionistka co sa upratovania tyka. Nenavidim ked nieco upracem, sadnem si a zbadam nejaku malu smietku 🙃 ale na druhu stranu zboznujem pocit, ked mam doma krasne cisto, vonavo a mozem si spravit pohodlie.. no od kedy je na svete nasa Daska, mam pocit, ze upratovanie nikdy nekonci a preto, by som si pracu rada ulahcila vyrobkami denkmit 😊 najviac sa musim nutit do umyvania kupelne, podlahy a zehlenia 😊 predpokladam, ze sa ocakava aj nejaka recenzia, dva clanky najdete v mojom profile, ako ukazku toho, ako pisem 😊

12. mar 2018

upratovanie nepatri medzi moje oblubene prace. a tuto jar nas to bude cakat dovjnasobne, 2 rodinne domy, bo mamina ma nohu v sadre. Takze by sa nam taketo vecicky zisli a by sme ich otestovali v dvoch domacnostiach, v dvoch velkych rodinnych domoch.

12. mar 2018

Wau, ideálna testovačka pre rodinku ako sme my 🙂 naša práčka a sušička si u nás neoddýchne ani jeden deň- nepreháňam. Moje dve malé deti a muž jej dávajú zabrať a ja musím udržať tempo. Takisto aj podlahy sa umývajú u nás skoro každý deň,lebo inak by sme boli ako prasiatka v chlieviku. Nie som žiaden maniak na poriadok, to skôr manžel má veľmi rád čisto, škoda len,že to všetko ostáva na mne 😀 rada by som preto všetky produkty vyskúšala, na handričkách frčím už asi rok a veru šetria mi čas a nervy, nemusím riešiť či biele,farebné alebo čierne, proste to periem všetko spolu.

12. mar 2018

Ja teda upratovanie nemusím a preto urobím čokoľvek aby som si ho čo i len trošku uľahčila a toto je testovanie presne pre mňa. Už x-krát som sa presvedčila, že vaše výrobky sú skvelé, je tu veľa výrobkov, ktoré ešte nepoznám ale rada ich vyskúšam, snáď sa podarí. 🙂 Mám doma malého bordelára, ktorého izbu keď niekomu ukážem, tak neverí, že tam býva dievča, takže určite by som s radosťou zapojila do testovania aj ju, len neviem či za trest, alebo za odmenu 😀 .
Každopádne mňa by testovanie veľmi potešilo.

12. mar 2018

Pekný upršaný den,
DM najlepšia značka,výrobky super....kvalitné..vonavé....vaěmi rada ich budem testovat..ďakujem😘

12. mar 2018

Na jar ma vždy chytá "schizofrénia". Vonku je príjemne a deti by chceli ísť na výlety, ale ja chcem mať upratany byt... Ak by sa starším chcelo pomôcť, bolo by to rýchlejšie a stihli by sme aj výlet. 😉 Verím, ze by ich oslovili niektoré výrobky z testovania a pomohli by s upratovanim jarným, predvelkonocnym aj pred prvým svätým prijímaním 😊 a na tie výrobky do kúpeľne ... hmmm ..... to by bolo niečo pre mňa 😉

12. mar 2018

Máme malý byt s veľkou koncentráciou ľudí a niekedy žasnem koľko neporiadku denne sa dokáže narobiť. Komplet čistý byt som asi zažila naposledy vtedy, keď sme ešte nemali deti 😀 Najneradšej upratujem kuchyňu, lebo tá väčšinou vyzerá stále ako po bojisku, stačí aby sa tam naraňajkovali muž a tri deti a o zábavu mám postarané 😀 Umývanie dlážky beriem ako nutné zlo, ale zato milujem prať, vešať prádlo a žehliť, to je môj relax 🙂 Myslím, že toto testovanie by som si vedela užiť 😀

12. mar 2018

bolo by super vyskúšať vašich pomocníkov 🙂 som na materskej s dcérkou a upratovanie ja na dennom poriadku, nerada žehlím ale inak upratujem rada, hoci dcérka má na to celkom iný názor, stačí sa len otočiť na sekundu a môžem to robiť znova 😀 takže by som určite všetko využila a niektorých pomocníkov možno aj viac ako raz za deň 😀

12. mar 2018

Jeeee,velmi rada sa zapojim a budem rada ak ma vyberiete 😍... ide jar,takze na velkonocne upratovanie by vyhra padla akurat vhod 😊

12. mar 2018

Pre mňa je upratovanie určitou formou relaxu :D je to divné, ale je to tak :D najradšej mám, ked sa vyprázdni celý byt, pustím naplno hudbu a ja si môžem upratovať :D toto sa mi podarí tak raz do týždna...samozrejme, poriadok nevydrží dlho , ale na také mini upratanie počas týždna si idem na vlhčených utierkach, ktoré domácnosť vyčistia, prevoňajú a povedzme si , sú uplne bez starostí , zotrieš, zahodíš :D rada skúšam nové produkty a hľadám, čo mi najviac vyhovuje. Výhre na testovanie by som sa veľmi potešila :D

12. mar 2018

Pani na upratovanie nahodou neposielate? 😂😂😂😂😂To by som asi vela chcela vsak?😜Ja totiz NENAVIDIM upratovanie😤😤😤😤Upratovanie je smrrrrrrrt!!!!!!!! Moja smrt😭😭😭Nemam vsak na vyber.Som maminou 3 velmi akcnych opiciek a neporiadok u nas je uz 5minut po mojom doupratovani🤦‍♀️Vsade same omrvinky, odtlacky ruciciek, zvyreny prach z ich neustaleho pobehovania, Mont Everest zo spinaveho pradla, riady ako v zavodnej jedalni, proste roboty ako na kostole kazdy jeden den.Kedze tu pani mi zabezpecit neviete, tak by potesil aj tento skvely testovaci balicek od mojej naj drogerie.
DM mam ta rada, tak si vyber mna😘😘😘😘😘😘😘🙏🙏🙏🙏🙏
Pomoooc, teraz som umyla stol😭😭😭😭😭

12. mar 2018

poriadok musí byť, aj keď upratovanie zrovna moja záľuba nie je :D. najradšej periem, lebo to sa robí samo 🙂. vysávam každý deň, ale umývanie dlazok už až taká zábava pre mňa nie je, a utieranie prachu doslova nenávidím. Preto uvítam pomocníkov, ktorí mi to uľahčia. Pri mojom drobcovi sa mi veľmi zídu🙂

12. mar 2018

Jeej ..ved vy hladate mna!🙂
Velmi by ma potesilo toto testovanie a prave hladam tie spravne pripravky do domceka ..nech mi to tu krasne vonia ..mam dve deticky a psika ..o to viac dbam o cistotu a da to zabrat najst ten spravny pripravok!dakujem Lenka

12. mar 2018

U nas v domacnosti sa upratuje stale. Raz treba to, raz ono. Kedze zboznujem vonu vypratej bielizne, perieme casto. Vacsiou pouzivame rakuske vyrobky, no bolo skvele ich porovnat kvalitou. Skoro vsetky vyrobky ma zaujali, kedze ich poznam pod inou znackou. Vyuzivali by sme ich denne. Zaujima ma ich kvalita, vone, ako su tolerovane s pokozkou, ci su vhodne aj pre alergikov. Budem sa tesit, ked ich budem moct vyskusat. Zdenka

12. mar 2018

Mam rada cistotu,ale pri malych detoch je to makacka. Rada pouzivam pripravky,ktory su vysoko ucinne,rychlo aplikovatelne a dlho trvace a najma take,ktore ulahcia pracu,aby mi ostal cas na deticky.

12. mar 2018

Milujem cistotu,som maniacka,preto mam velké očakávanie 😂

12. mar 2018

Milujem jarné upratovanie....a teraz ešte o niečo viac, keď čakáme v máji bábätko. Toaletu a kúpeľňu luxujem každé dva dni, kuchyňu chodbu každé štyri dni, ostatné izby raz do týždňa, to znamená že postieram podlahu a poličky od prachu. Vaše čistiace prostriedky mi veľmi vyhovujú, pretože sú vhodné aj pre alergikov.

12. mar 2018

Jedna zena a doma traja "chlapi", tak viac asi netreba dodat....:D Nemam vobec rada umyvanie riadu, lebo toho je niekolkokrat denne cela kopa a umyvacka nikde...:D

12. mar 2018

Som mama dvoch detí, pri ktorých je upratovanie na dennom poriadku ... ale časovo je to dosť náročné, venovať sa deťom a pritom mať doma dokonalý poriadok ... no pocit čistoty je úžasný (aj keď len na chvíľku 😀 ). Vždy sa snažím nájsť niečo čo naozaj funguje a zároveň mi uľahčí upratovanie ... preto by som ocenila vyskúšať ďalšie veci ... želám všetkým krásny deň 😉

12. mar 2018

Dobrý deň, veľmi rada sa zapojím do testovania, ako každá žena mám rada poriadok, ale ten sa neurobí sám. Na upratovanie mám čoraz menej času, lebo chceme s rodinou žiť aktívne. Ja s dcérou máme problém s dutinami, snažíme sa upratovať a vetrať pravidelne. U nás je ,,malý" problém pri upratovaní manžel, je alergický na vône výrobkov, do drogérie ani nevojde, musím ísť sama. Niektoré čistiace výrobky mu sadnú, iné nie, preto skúšame a skúšame. Verím, že výrobky DM po vyskúšaní a testovaní zoberie na milosť 😃 Do upratovania sa snažím zapojiť celú rodinu, občas s úspechom. A pranie: no odkedy máme automatické pračky, tak pranie milujem 😀 Niet lepšieho pocitu, ako uprataná domácnosť a vôňa čerstvo vypraného prádla.

12. mar 2018

Ahojte, čo sa týka upratovania som riadny pedant, všetko musím mať čisté, upratané, voňavé. Neznášam neporiadok a bordel. Mám malého syna, čiže v mojom byte a okolí musí byť 100% čisto. Od malička ma mama viedla k poriadku a čistote, keďže som najstaršia a mám dvoch mladších bratov, musela som žehliť, prať, utierať prach, vysávať, umývať zem a ostatné domáce práce, ktoré mama kvôli bratom nestíhala. Vždy ma učila že poriadok v domácnosti je základ. Treba byť poriadkumilovný a starať sa o svoje zdravie aj tak, že máme v našom okolí čisto. Teraz som ja žena a matka v domácnosti a mám doma dvoch chlapov, pre ktorých musím robiť maximum. Môj muž má tiež rád poriadok, aj keď občas je neporiadny, ako asi každý chlap :D, prádlo tu na zemi, tam na zemi, chlpy od holenia po umývadle, riad neumytý :D, no čo už, to je asi údel nás žien, aby sme sa o to postarali čo najlepšie vieme :D...okrem môjho muža mám ešte skoro dvojročného syna, ktorý tiež rád rozhadzuje, najmä hračky, jedenie tiež nie je žiadna sláva, čiže chrumka sem-chrumka tam, tam lepkavá dlážka od vyliateho džúsu, tam odtlačky dlaní a prstov na každom zrkadle :D...u nás sa proste upratuje nonstop, dokola dokola. Ale nie, nesťažujem sa. Ja milujem upratovanie. Rada sa starám o svoju domácnosť. Najradšej asi žehlím, pri žehlení sa vždy odreagujem, zapnem film, telenovelu a idem jak drak. Periem nonstop, každý deň, keďže zvlášť periem mne a mužovi a zvlášť malému. Práčka u nás frčí na 110%. Kúpeľňa musí byť tiež čistá, hlavne toaleta, umývadlo a sprchový kút. Nedovolím si nechať ani na chvíľu niečo špinavé. Čo sa týka prachu tak ten nesmie byť nikde. Dlážku vysávam každý deň a umývam ju každý druhý deň, podľa potreby. Okná umývam tak raz za 3 mesiace, ale ide veľká noc, už treba jarnú očistu 🙂. Celá moja domácnosť musí byť čistá, nerobím to len pre seba, ale aj pre muža a syna a samozrejme pre naše zdravie. Každý by sa mal starať o to, kde žije a býva. Nemám rada ľudí, ktorí sú nečistotný a neporiadny. Rada by som sa zapojila do tejto testovačky, lebo by sa mi naozaj zišli nejaké nové veci na odskúšanie. Čo sa týka značky Denk mit s DM drogérie, mám ju rada ale zatiaľ mám odskúšaných len pár produktov na pranie a škvrny-tie sú u mňa bezkonkurenčné. Uvidíme či sa nám pošťastí zúčastniť tejto jarnej testovačky a budeme môcť skúsiť a otestovať pre nás nové a voňavé produkty 🙂...držím palce 🙂

12. mar 2018

Ako každá správna žena (si myslím) aj ja mám rada poriadok.... takže upratujem vždy keď mám čas - či je to ráno o 9.00 alebo večer 18.00 ... okrem domu máme s manželom aj prevádzku pizzerie kde takisto upratujeme stále a stále 🙂 takže takéto testovanie sa hodí 🙂

12. mar 2018

Ahoj, ja mam doma troch chlapov a tak upratujem stale od rana do večera nonstop lebo mam rada všetko na svojom mieste a čisto. Snažim sa mojich milačikov viesť k upratovaniu avšak ide to len stažka a len niekedy po sebe upracu. Najviac však zo všetkeho neznašam umyvať šporak to je katastrofa a ladničku to vždy čakam kym spravi manžel 🙂

12. mar 2018

Normálne sa až bojím komentovať, lebo to si tu len bič sama na seba upletiem 🙈 Jasné že mám rada čistotu a poriadok, no nie za cenu, že budem otrok 😝 ...mám aj zaujímavejšie hobby 😀 Ale tuto chlapci by sa možno potešili 😅

12. mar 2018

Ahojte. Patrím k ľudom čo vo všeobecnosti radi upratujú. Ale nakoľko prerábame dom a máme 3 nezbedníkov. Mám pocit že upratovania nikdy nieje dosť. Každú chvíľu treba utierať prach, umývať podlahu, leštiť okná, prať a .. Čiže sa u nás minie kvantum čistiacich prostriedkov. Preto by som chcela skúsiť toto testovanie aby som našla lepšie čistiace prostriedky a moja záľuba v upratovaní sa nezmenila na nočnú moru.

12. mar 2018

som matka troch deti konkrétne chalanov 🙂 upratovanie beriem už ako samozrejmosť a občas ani nevnímam,že upratujem 🙂 upratovanie pri deťoch je ako čistenie zubov počas jedenia makovníka

12. mar 2018

Ja a upratovanie sme velki kamarati. Neviem zaspat,ak viem,ze v dreze je neumyty riad alebo je niekde bordel. Aj svoje deti vychovavam k poriadkumilovnosti a kazdy den mi pomahaju mi pri vysavani, umyvani a utoerani riadu, umyvani podlahy (kazdy ma svoj mop), ci umyvani zrkadiel. Naozaj,co nemusim je zehlenie. Mam pocit,ze pri tom by som stravila polku zivota.Vase vyrobky by sme skusali jedna radost, pretoze sa zidu v kazdej domacnosti, ved kazda zena ma rada pomocnikov, ktori jej pomozu pri upratovani.

12. mar 2018

Ja napriklad upratujem rada. Mam rada poriadok, vsade, v dome, v skriniach, v zahrade, v kabelke.....Ale upratovanie kupelne ma vobec nebavi!🙂

12. mar 2018

Rada by som sa aj ja zapojila.

12. mar 2018

mam rada poriadok, ale vyrobky z DM som na to este neskusala, pri tejto prilezitosti by som ich rada otestovala...

12. mar 2018

Tak tieto výrobky by som rada vyskúšala 🙂 práve som rozmýšľala nad tým, že stále používam roky rokúce rovnaké produkty. A vždy, keď idem na nákup do DM, všímam si aj prostriedky na upratovanie, ale nemám odvahu ich vyskúšať. Tak by som urobila rozsiahlu recenziu a keďže mám nový fotoaparát, nechýbali by ani fotografie ,,pred a po,, 🙂 Budem sa tešiť, ak ma vyberiete 🙂

Doma dve deti malé mám.
Teda tri, ak aj muža počítam...
Neviem kto z nich väčší neporiadok robí.
Niečo nové pomohlo by !

Preto opäť DM žiadam:
Vyberte si túto ,,madam,, 😀
Nech sa v rámci testovania,
vrhnem do jarného upratovania.

12. mar 2018

Konecne testovanie,ktore ma smrnc a glanc 😀 Velmi rada upratujem. Ukludnuje ma to,bavi a je to aj povinnost. Ked zacnem rano upratovat,idem niekolko hodin ako strela 😀 Od izby k izbe,od dlazky k dlazke. Milujem vonu oprateho pradla,no neznasam ho zvesiavat a ukladat a co najviac nemam rada,je zehlenie kosiel. Je to za trest,pretoze aj ja a aj manzel nosime takmer denne do prace kosele a ja aj bluzky. Akurat dnes mam upratovaci den,pracka ide,dlazky ciste,povysavane,riad ulozeny,prach utrety,novy obrus na stole a tak daleeeeej. Este ma caka skladanie pradla,ale to az po kavicke 🙂 No a dalsia moja oblubena cast je nakupovanie cistiacich prostriedkov. Vzdy si na to vyhradim cas a zoznam pisem uz tyzden dopredu 😀 Mam niekolko druhov avivaze,pracieho gelu,cistiace obrusky - tie su dolezite. Mam ich na nabytok, na chladnicku, na wc a univerzalne na vsetko 🙂 Uz som si presla ozaj vsetkymi moznymi druhmi prostriedkov ci uz na pranie,alebo na upratovnie 🙂 Ak sa mi postasti a budem vybrata,budem to brat ako vyzvu a darcek zaroven 🙂 Upratovaniu zdar 😉

12. mar 2018

som matka troch deti a upratovanie beriem už ako samozrejmosť 🙂 ... najradšej upratujem v noci keď sú všetci v posteli a v dome zavládne ticho 🙂 .... vtedy viem , ze mi nik nebude behať po mokrej podlahe , nerozhádže vankúše na sedačke a nebudem počuť milión krát " mamiiiií " 😅 ... áno milujem nočné upratovanie a ten pocit keď sa ráno zobudím a dom je čistý 😍😝

12. mar 2018

Ja velmi rada upratujem nemam rada ked nie cistota doma.kazdy upratujem kuchynu a dvakrat tyzden cely byt.rada by som vyskusala aj tie produkty 🙂.niektorych uz poznam aj mam doma ale nie vsetko 🙂.tak ze na zaroven tolko ze rada budem upratovat a vyskusat vsetko a pisem vam potom ze ako som bola spokojna 🙂

12. mar 2018

Dobrý mám doma 18 mesačnú sibalku pri ktorej treba upratovať vysávať lestit každý deň.... veľmi rada sa zapojím do testovania ten odstraňovač škvŕn by som na sto pro rada vyskúšala keďže som už skúsila skoro všetko ale bez výsledku....čo nerada robím?...lestim po malej sklá zrkadlá toto najviac nemusím.... kuchyňa sa bez každodenného upratovania tak isto nezaobíde ...periem dva až tri krát týždenne takže proste všetko by som rada vyskúšala pekný deň prajem 😊

12. mar 2018

Dobrý deň. Upratovanie nie je moje veľké hobby, aj keď niekedy mám mam chuť a najlepšie sa upratuje, keď som sama doma, čo nie je prakticky nikdy. Veľmi pomáhajú aj vychytávky, ktoré vždy rada vyskúšam. Najviac neznášam žehliť košele. Milujem svoju umývačku, je to môj veľký pomocník a práčku by som tiež nevymenila 😉

12. mar 2018

Dobry den, ja upratujem v podstate velmi rada, hlavne ked chalani idu von a zapnem hudbu. To si po pri upratovani aj spievam a tancujem 🙂 vsetko robim asi rovnako rada- vysavam, umyvam okna, dlazky, utieram prach - toho mam vzdy dost 😎 balickek by som rada otestovala. Prajem pekny den.

12. mar 2018

Pekny dnik zelam, som mamicka na materskej a upratovanie je viac menej moja zaluba. A hlavne kvoli detickam chcem mat doma cisto. Syncek ma 8 mes.zacina stvornozkovat, vsetko chyta tak potrebujem aby bola hlavne zem a koberce ciste kvoli nemu😊 a dcerka 3r ta vie vsetko okolo ocapkat tak casto lietam s handrou v ruke. Rada by som vyskusala Dm vyrobky na cistenie a mozno si medzi nimi najdem mojho cistiaceho favorita😁👍

12. mar 2018

Mám rada poriadok a veľmi rada upratujem. Je to pre mňa relax. Najradšej upratujem keď som doma sama, no to je málokedy, tak upratujem za pochodu pri deťoch, ktoré mi ochotne "pomáhajú" 🙂 vysávač, práčka a sušička u nás bežia každý deň. Výrobky značky Denk mit používam, no rada by som vyskúšala aj ďalšie 🙂

12. mar 2018

Dobrý deň,, s niektorými výrobkami z DM mám skvelé skúsenosti žiaľ s niektorými ešte žiadnu skúsenosť nemám.A rada by som to napravila.Samozrejme že by som bola veeelmi rada ak by sa mi to podarilo vďaka testovaniu na MK.Mame rodinný dom a dve deti takže doma upratujem stále dookola takže verím že tieto výrobky by mi pomohli pri mojom každom dennodennom upratovani.Tak si držím palce nech si ma vyberiete 😉😘😁

12. mar 2018

Ahojte, ja teda fakt nemám upratovanie ako koníček, ale na druhej strane mám rada upratané. Chodí k nám dosť návštev, tak chcem mať doma všetko tip top. Tie výrobky z testovania vyzerajú všetky úplne super a veľmi rada by som ich všetky otestovala 🍀 najmenej rada asi umývam okná, ale to asi väčšina. Keď už mám upratovať, najradšej mám úplne prázdny dom - len ja a hudba na plné a vtedy mi to ide najlepšie 😝

12. mar 2018

Ach to by mi prišlo uplne vhod,celú chalupu mam hore nohami,konečne všetko prerabame a konečne budu mať deti svoju izbu,každý večer všetko poumyvam,povysavam lebo zaroveň vnej aj byvame,prostriedky mi vydržia tak uplne že maximalne 2 týždne.A to,ešte keď upratovanie nepatrí moc k mojim zalubam a zaroven bez toho žiadna žena nemôže byť,tak si to každá vieme predstaviť.Veľmi by mi to pomohlo a zaroveň ako tak aj čosi vydržalo.🙂👍

12. mar 2018

Tak som zienkou domácou vo vlastnom len pár mesiacov a upratovanie ma zatiaľ baví teším sa aj na to kedy už bude pekne teplucko a umyjem konečne okná lebo hroza sa na necelých pozerať a podľa mňa s prostriedkami od DM to pôjde šup šup a bude všetko pekne a voňavé 😍

12. mar 2018

Ahojte☺Sme trojčlenná rodinka bývajúca pol roka v našom vysnívanom,novom domčeku spolu s našimi dvoma psími kamošmi.
Ja osobne neznášam upratovanie ako také😂🙈Preto som zástanca názoru,že poriadok treba udržiavať a tým pádom potom pri upratovaní strávim menej času.
To ale nieje vôbec jednoduché,nakolko dom nieje 100% dokončený a žiaľ špina a prach sa stále nosí z nedončeného dvora,no a samozrejme k tomu dopomáhajú naši psy a samozrejme,dvojročný syn tiež dopomáha.
Prefo si potrpím na kvalitné čistiace prostriedky.DM výrobky kupujem pravidelne a nedám dopustiť ako na och kvalitu,tak aj na bezkonkurenčnú cenu.
Veľmi by ma potešil tento testovací balík,pretože mnohé z výrobkov som ešte neskúšala,ďakujem☺

12. mar 2018

Upratujem rada ale potrebujem na to vlastny priestor, najidealnejsie ak su vsetci mimo domu 🙂 mam svojich oblubenych pomocnikov ale rada vyskusam nieco nove, najmenej rada mam asi umyvanie riadu ale na to su tu uz vymozenosti..najviac mozem asi kupelnu 🙂

12. mar 2018

Všeobecne nemám rada upratovanie ale poriadok áno a rada ho dosahujem čo možno najjednoduchšie a preto rada používam všemožných pomocníkov pri mojom upratovaní. Myslím že teraz je najlepší čas ma ich vyskúšanie, keďže sa budeme sťahovať do bytu po prerábke a tento treba kompletne vyupratovať, zbaviť prachu a šmúh, ale i otestovať nové výrobky.

12. mar 2018

Nasa rodinka je veľká máme 4 detičky takže upratujeme denne mám 3 chlapcov a dievčatko ráno chlapci do školí najmladší do škôlky a ja s mojou princeznou sa púšťame do upratovania najprv detská pozbierať veci na pranie vysávanie umývanie podlahy v celom dome potom kúpeľňa komplet obývačka okolo 12 kuchyňa varíme obed princezná ide spinkať mamka vypije kávu a poobede sa hrajeme a čakáme na bracekov a to je náš každodenný režim dňa :-P

12. mar 2018

Upratovanie nebolamoja najobľúbenejšia činnosť, a ako sa hovorí prišiel na psa mráz. Svokra je po operácii srdca a tak mi prischlo upratovanie aj ich časti domu, pokým upracem u nich, môj 3 ročný syn rozhádže u nás, a tak môžem začať odznova doma. Neskôr sa pridá aj 7 mesačný syn, ktorému nie vždy chutia moje kulinárske výtvory a občas ochutnáme chtiac nechtiac všetci, aj ja, aj on aj naše oblečenie, podlaha a v neposlednom rade aj náš pes. Ale keďže mam svoju rodinku rada, áno aj svokru, a nemyslím to ironický, tak upratujem s láskou a aj radosťou, práve pre nich, pre ten krásny pocit čistého domova. A keď si už myslím, že je kľud a môžem si vyložiť nohy, dovalí sa z prace moja polovička a ráno môžem začať od znova. Pozbierať špinavé prádlo dat prať, zobrať metlu do ruky a odletieť do teplých krajín... 😂

12. mar 2018

Ja teda upratovanie nemam moc rada, ale zase mam rada poriadok a cistotu v dome, ked nam cely dom vonia vypranymi zaclonami, umytymi dlazkami... u nas sa zapajame cela rodina, manzel najcestejsie umyva dlazky a zameta. Dcerka zase zboznuje utierat prach obruskami od vas. Ja mam na starosti cistu kupelku a kuchynu. Kazdy mame svoju "funkciu" . Jarne upratovanie mam obzvlast rada, ked prichadza nova energia, umyte okna, slnko a vsade mam vo vazach cerstve tulipany 🙂

12. mar 2018

Veľmi rada by som sa zapojila do tohto testovania 🙂 u nás doma sa musí všetko lesknúť, veľmi nerada upratujem, ale keď to na mňa príde, tak by som poupratovala ešte aj u susedy. Milujem ten pocit, keď je všetko čisté a keď vojdete do bytu a cítite tú vôňu čistoty. Takisto aj prádlo mi musí voňať, ten super pocit, keď ho vyberáte z práčky a prevonia celý byt. Mám 7 ročnú dcéru, ktorá tiež veľmi rada pomáha s upratovaním, tak by sme sa veľmi potešili, keby ste nás vybrali do testovania 🙂

12. mar 2018

Veľmi rada upratujem, mám rada čistovu, a vôňu všetkého čistého, sviežeho  a keďže ide jar a jarné upratovanie veľmi by ma potešila testovacia sada  aspoň by som vyskúšala nasledovné u nás v domácnosti:
Denkmit Oxi Power sprej pred praním, 750 ml tak toto by som ihned vyskusala na synove flakaté trička od kakavka 
Denkmit univerzálne pracie kapsuly, 16 ks - kapsuly tohto druhu by som taktiež rada vyskúšala v našej novej práčke 
Denkmit utierky na zachytávanie farieb a nečistôt, 50 ks – taktiež by aj toto bodlo vhod 
Denkmit vonné perličky, 275 g – fascinujúcu vôňu zbožňujem a isto by som sa do nej zamilovala 
Denkmit aviváž, 1,5 l – sviežosť mandlí mám taktiež rada a používam tiež avivaáž tak rada by som vyskusala aj tento tip...
Denkmit čistiaci prostriedok na okná, 1 l – keďže okná rada veľmi umývam tak by som vyskúšala  a hlavne by som konečne nemali čmuhy  ktoré vždy po iných prostriedkoch mám...
Denkmit vlhčené utierky na ošetrovanie nábytku, 24 ks – pri utieraní prachu, by som určite vyskúšala aj tieto utierocky 
Denkmit dezinfekčný sprej, 250 ml – vyskúšame aj toto 

Pre lesknúcu sa kúpeľňu:

Denkmit Multi-Power univerzálny čistiaci prostriedok, 750 ml – bez problémov odstráni vodný kameň, zvyšky mydla a hrdzu. Tak na takúto silu ktorá odstráni to čo píšete by som sa veľmi potešíla .
Denkmit WC vonné bloky s vôňou lotosových kvetov, 3 ks juj voňal by aj záchodík 
Denkmit čistiaci prostriedok, 1 l – tak toto môže byť taktíež pecka 
A čo kuchyňa?
Denkmit čistiaci prostriedok na rúry a gril, 600 ml – rúru používam denno denne a v sezone ktorá prichádza aj gril každý víkend je zapnuty na záhrade takže určite by sme vyskúšali 
Denkmit univerzálne vlhčené utierky, 50 ks – na pracovnú dosku ako stvorené...už len vyskúšať

12. mar 2018

Upratujem veľmi rada, aj niekoľko krát do dňa 🙂 pri mojom nezbedníkovy mi ani nič iné neostáva 🙂 ale nerada umývam okná, hlavne balkónové dvere, pretože tie ostanú čisté max 2 minúty a už sú zapackané :D

12. mar 2018

Niečo mám už aj doma, ostatné rada vyskúšam. Na tie voňavé peričky sa už chystám dlhšie, ale neaku na ne stále zabudnem! Ten dezinfekčný som vela použivale a potom som ho už u nás nenašla tak sa dnes aj popozerám či nenajdem. Ďakujem za prečitanie a ako vźdy dúfam že si ma vyberiete!

12. mar 2018

Ak mam cas uoratujem rada...miluje. Pocit cisteho domkva..skoda ze mi to slho nevydrzi kedze mam doma 4chlapov

12. mar 2018

Momentálne som na MD takže mám toho času zatiaľ dosť..
Keďže sa riadim heslom :Čistota pol života.Tak upratovanie je u asi každodenný rituál..Ráno to začíname zapatim práčky,potom sušička , umývačka. Po raňajkách a rannej hygiene pretriem umývadlo a ak treba aj kúpeľňu..Potom idem varit a zas sa upratuje kuchyňa a obývačka..následne spálňa a detske izby ..Pri tomto krásnom slnečnom počasí sme veľa vonku..
Keďže sa blíži Veľká noc a už by mohlo začať aj sezónne upratovanie tak vaše prípravky by by mi padli veľmi vhod..
Urobili by ste mi tým veľkú radosť lebo veľmi rada skúšam vaše produkty..A manželovi by ste urobili najväčšiu radosť že nám zostanú peniažky v rodinnom rozpočte..😉😇🐣🐝🍀🌸🥀

12. mar 2018

Dobrý deň. Moje meno je Soňa a mám (takmer) ročného synčeka. Bývame v domčeku, zatiaľ obývame iba prvé podlažie, no o čistotu sa starám aj v podkroví. Milujem mať uprataný dom a milujem upratovať. A nikdy to nebolo tak dôležité ako teraz, keď sa náš Mišulko učí chodiť. Zatiaľ chodí po štyroch takže zametá celú podlahu a obchytkáva nábytok, tzn. že nikde nemôže byť ani smietko. Ak sa nejaké vyskytne, ihneď ho ochutná...V dome bývame ešte len krátko, tak prachu je veľa, takže upratujem často. Samozrejme dôležité je aj pranie, keďže sa učí samostatne papať a vidno to na každom jeho oblečení. Rada by som sa zapojila do testovania, zjednoduší mi to každodenné upratovanie, ale najmä to jarné, do ktorého sa už pomaly púšťam.

12. mar 2018

Kedze sa blizi jar chystam sa na velke jarne upratovanie, od okien az po podlahu 🙂 Od produktov na upratovanie ocakavam, ze budu efektivne, budu robit co maju, a nebudu mat neprijemny zapach, este lepsie ak budu vonat. Produkty DM drogierie su skvele, tak dufam a predpokadam ze budu aj skvelo fungovat 🙂.

12. mar 2018

Ja osobne upratovanie nemusím, ale snažím sa, si ho čo najviac zľahčiť a spríjemniť. Práve v DM som si našla čistiace prostriedky, ktoré mi to zľahčujú. S najväčším sebazáporom musím čistiť sociálne zariadenia (kúpelňa, WC - vlhko, často mokro, vodný kameň ...) Hoci mám DM dosť od ruky, vždy keď mám cestu do mesta, tak si zájdem doplniť sortiment, a vždy keď niečo nové objavím, tak s väčšou radosťou a očakávaním sa pustím do toho upratovania 🙂
Sme rodinka s 3 malými deťmi, aj preto hľadám prípravky bez chlóru. A moja 5 ročná dcérka, ktorá mi veľmi chce pomáhať pri upratovaní, má zase požiadavku na krásne vône 🙂
Budeme veľmi radi, ak sa budeme môcť zapojiť do testovania tejto značky a prípravkov pre nás neodskúšaných.
PS: akurát, čo sa týka priania prádla, tam zatiaľ neexperimentujem, nepoužívam ani aviváž, mám jeden prací gél, ktorý mi vyhovuje. Raz možno keď deti podrastú, tak začnem aj tu experimentovať ....

12. mar 2018

Kedysi by som sa “bila” v sutaziach o kozmetiku,oblecenie,dovolenky,len pribudajucimi rokmi sa akosi mením.
Dokym som bola slobodna a bezdetná,upratovala som kazdy den,batérie na vani a umývadlách samuseli lesknút,kuchyňa žiariť,odkedy mám však malú dcérku sa mi priority troška zmenili,upratujem síce každý deň,ale vždy inú miestnosť,aby som sa jej stíhala venovať.
Nikdy som nemala rada umývanie okien,hlavne žalúzií a to mi ostalo dodnes 😃 zatiaľ som vsak nenasla sposob,ako by sa umyli samé,bohuzial.
Ak by som nahodou vyhrala testovačku,konečne by muž nefrflal,že častokrát upratujem aj po večeroch miesto oddychu a mala by som preňho argument, že veď ja vlastne neupratujem,ale testujem 😊

12. mar 2018

ja milujem cistiace prostriedky rada ich nakupujem a potom skusam 😊ked je vsetko ciste a vonave tak i spokojne sadnem a kocham sa poriadkom jedine co mi trosku vadi je vysavanie to naozaj nemusim.Tak sme si to s manzelom podelili a vysava on.Takisto aj rada periem kedze mam maleho synceka je to aj velmi potrebne.

12. mar 2018

Práve dnes som v jednom týždenníku zazrela univerzálny čistič z rady DenkMit a hovorim si,, musím ho vyskúšať. Zajtra pôjdem do DMky,,. A po hodinke čítam na MK tento článok. Je to znamenie?😊
Dúfam,že ÁNO a preto skúsim šťastie.
Som Petra. Mama dvoch detí. Spolumajiteľka nového domu a udrziavatelka čistoty celej domácnosti!!!
Už pol roka pred nasťahovanim sa som škrečkovala rôzne prostriedky do domácnosti,no až teraz zisťujem,že nie všetko ospevovane je aj dobré. Zo všetkého mi vyhovuje len jeden výrobok,a tak by som rada vyskúšala a otestovala vaše produkty.
Najradšej zo všetkého mám vysávanie. To ma skutočne baví...No kúpeľňa 🙈🙈🙈
Ten vodny kameň, obklad a všetko okolo toho kým dam do poriadku,tak mám dosť.
No a celkovo upratujem každý den. Po prvé chcem mať čisto a po druhé mám deti. Mastná podlaha, docapkane spotrebiče, stôl, popisane parkety. Aj s tým sem tam bojujem. Testovanie by ma potešilo.
Pekny deň🍀

12. mar 2018

Som staly zakaznik DM, aj ked sa snazim nakupovat najma ekologicke cistiace prostriedky DM nature, ktore su vyborne. Rada vsak vyskusam akekolvek ine prostriedky, kedze v byte mame 2 macicky a pripravujeme sa na prichod dietatka.

12. mar 2018

Ahojte, pri dvoch malých deťoch upratujem nonstop, ale robím to rada keďže poriadok je základ a učím to aj deti, starší syn upravuje so mnou a keď dorastie aj dcérka budeme upratovať už traja 😀 nemám neoblubene upratovanie, ved treba urobiť všetko tak to vždy robím s úsmevom a dobrou náladou 😉

12. mar 2018

Ahoj volam sa andrea mam dve deti 15rocneho syna a rocnu dcerku😍. Pri oboch je co upratovat, hlavne po malej kedze vsetko zacapka, ale vobec mi to nevadi kedze milujem poriadok. Moja oblubena cinnost je zehlenie krasne vonaveho cistunkeho pradla, ale v podstate rada si spracem cokolvek😊Jedine co nelubim moc pratat je umyvanie okien. 😘 Takze by ma velmi potesilo testovat vase vyrobky nakolko ich minam dost😊

12. mar 2018

jarné upratovanie vstupka po zime 🙂 treba očistiť na brllohy 🙂 a rada nakupujem nové produkty a skúšam samozrejme patrí tu i čistenie okien ktoré nemám rada , ale už to robia dcéry ja už len pomáham 🙂 ale veľmi rada umývam dlážky a voňavý prostriedok super. 🙂

12. mar 2018

Ahojkyyyy jarr uz klope na dvereee upratovanieee sa chystaaa tak by som rada nieco nove vyskusala sice sa upratuje stale nielen na jaar😃

12. mar 2018

Som mamička dvoch krásnych synov, máme aj dvoch psíkov, ktorí nám robia radosť, čistota na prvom mieste, to si istotne viete predstaviť 😁 človek upratuje zrazu sa obzrie a zistí, e upratovať treba zas 😁 jediné čo nerada robím je čistenie sprchoveho kúta, lenže tomu sa žiaľ vyhnúť nedá. Veľmi rada by som vyskusala niečo nové z prípravkov, otestovala a snáď aj zlepšila výber 😊

12. mar 2018

Ja upratujem rada a najradšej keď vonku svieti slnko vidno všetok prach. Neznášam vysávač, radšej podlahy pred umyvanim prebehnem metlou alebo chumace prachu pozbieram utierkami na prach. S vysavanim mi teraz rad pomôže aj manžel keďže ja mám v brusku našu malú lásku. Teším sa na jarné umývanie okien, potom je radosť cez ne pozerať vonku keď su čisté a leskle. Do testovania sa zapájam po prvý krát tak snáď sa na mňa usmeje šťastie začiatočníka

12. mar 2018

Napíšte niečo o sebe 🙂 Som pracujúca mamina, kt. má doma 3 chlapov (tým bolo všetko dopovedané 🙂) Máme 2 domácnosti, byt vo veľkomeste (v ktorom trávime pracovné dni) a nový krásny domček na dedine (v ktorom trávime voľné dni a ktorý naplno nevyužívame, kvôli pohodliu "dochádzania za prácou a školou)...Upratujem teda neustále a všetko, periem a vešiam prádlo výhradne na čerstvom vzduchu na dedine 🙂..čiže vláčim jeden veľký kufor s prádlom piatok z bytu a v nedeľu ho tlačím späť 🙂 Ale to, že sa vonku na šnúrach krásne prevonia a na slniečku to všetko uschne raz - dva ..stojí za to "lopotenie" 🙂 A čo domácnosť...ešteže mám tých mojích 3 chlapov , všetkých ich zapájam a učím ich vlastne ako budú pomáhať svojím manželkám v budúcnosti a ako ma ony/moje nádejné nevesty/ na oplátku budú ospevovať potom 🙂 Ten môj muž života bol tak vychovaný a ešte mi aj varí cez víkend, aby som v rámci "fitnes" programu mohla rozhýbať svalstvo uležané cez týždeň na kancelárskej stoličke 🙂 Nemám obľúbené a neobľúbené domáce práce, urobím/e všetko čo treba, keď je treba..ale držíme sa hesla: Dom/byt má slúžiť nám, nie my jemu..Preto všetko s mierou, využívať voľný čas na trávenie s rodinou a tešenie sa životu! 👍🏡🚲😉

12. mar 2018

Juj,bolo by skvelé konečne vyhrať testovanie týchto skvelých výrobkov.

12. mar 2018

Toto testovanie by bolo balzamom na moju upratovanim posadnutu dusu 😀no darmo ja denne upratujem,, dve deti su dve deti 😉starsiu dcerku ale poctivo zapajam a bohu vdaka ju toto bavi!! 😇dufam,ze aj mladsi brat pojde v jej slapajach ;) este ked sa zehlit naucia,to mi bude hej!😎 nemozem tvrdit,ze niektoru cinnost vyslovene neznasam, hadam len to zehlenie hromady veci,,akoby sme mali deti desat a nie iba dve 😀zboznujem vonu cerstvo uprataneho bytu a tak nadalej beham svojim detom za zadkom a upratujem vsetko co, zaspinia,rozhadzu alebo len z nudy ocapkaju tymi malymi zaskodnickymi rucickami 😂 cim viac cistiacich prostriedkov,tym lepsie,...a tiesom z DM patria medzi nase top,! 😍😇

12. mar 2018

Milujem čistotu a poriadok, hlavne tu vôňu v celom dome. Nemám moc rada umývanie okien, takže sem-tam mi s tým pomôže úžasný manžel. Všetko musí byť tip-top vyleštené s výrobkami od DM. 😍 🌷 🌞

12. mar 2018

Moj vzťah k poriadku a čistote je asi u každej ženy - milujem vôňu čistoty a mám rada, keď je v domácnosti poriadok. Niekedy to síce preháňam - savujem špáry kachličiek zubnou kefkou 😂, ale niekedy sa musím stotožniť aj a ideou niekoh múdrejšieho - inteligent musí zvĺadnuť chaos, poriadok je pre hlupákov 😂😂😂
V súčasnosti - s dieťaťom na materskej ide skor o efektívne aj a skor rýchle upratovanie - voľný čas "zožerie" synček. V každom prípade je moj vzťah k upratovaniu pozitívny, veľmi rada kupujem čistiace prostriedky (radosti ženy v domácnosti). Najmenej rada mám žehlenie 😩 Kto to vymyslel?! 😉

12. mar 2018

postoj k upratovanie je celkom dobrý keďže mám dve deti a manžela takže po nich upratujem každý deň každý to pozná deti urobia neporiadok raz-dva.A nerada umývam riad keďže umývačku riadu som si ešte nezaoberala ale verím že raz si ju určite zadovazime😸

12. mar 2018

Ahojte,volam sa Henrieta a mam doma 2 sibalov. Mam rada velmi poriadok,ale pri malych detoch niekedy je to nemozne,aj ked ich ucim na to,aby vsetko vzdy upratali po sebe a snazim ich zapojit do domacich prac. A detska velmi radi pomahaju😊 spolocne robime vsetky velke upratovanie v kazdom rocnom obdobi. Urcite by nas potesili vyrobky na testovanie

12. mar 2018

Nemám nič proti upratovaniu, keď ma to chyti tak vyupratujem cely byt 😅 ale u nás sa musi pravidelne upratovat ked že máme mačku🐱pripravky použivam take aby vonali ked poupratujem🙂 neznašam umyvat okna😒

12. mar 2018

Ja milujem upratovanie teda okrem čistenia sporáku a rúry, ktoré bohužiaľ musím čistiť často, keďže môj manžel (nie moc veľký kuchár) vždy všetko zašpiní. Na okná nedám dopustiť, tie musím mať vždy ukážkovo čisté (už sa mi smejú že keď umyjem okná, akoby tam ani sklo nebolo) ... a najlepšie na celom upratovaní je, že v byte sa začne šíriť príjemná vôňa čistiacich prostriedkov (konečne sa vyrábajú voňavé) ... Do DM drogerie chodím pravidelne a vždy si niečo nové na skúšku prinesiem domov, preto by som sa veľmi potešila testovaniu spomenutých výrobkov 🙂

12. mar 2018

Veľmi by ma potešilo testovať čistiace prostriedky DM. Som mamička na materskej, a to vie asi každá mamička, aké je ťažké zlúčiť deti a poriadok 😁, ale takisto som poriadkumilovna a mám rada čisto upratané, takže sa snažím ako to ide. Najmenej rada umývam okná, pretože ich máme fakt veľa... 😕

12. mar 2018

Moj vztah k upratovaniu je velmi pozitivny a upratat domacnost v klude je pre mna najvacsia psychohygiena pri takmer dvojrocnom duracelkovi 😀 milujem pranie, zehlenie a skladanie pradla 😀 a neznasam drhnut kupelku..v DM som varena pecena a pouzivam vylucne dm drogeriu aj cistiace potreby..su jednoducho najlepsie, najviac mi sadli..😊

12. mar 2018

Ako pozeram, je veeeelmi mala pravdepodobnost, ze to budem prave ja, ktora by bola vybrata z tychto vsetkych zien, ale skusim to. A ak by som predsa bola, tak by som bola neskutocne stastna... 😉 Takze ... rada upratujem, ale popri dvoch detickoch je to nestihatelne a dokonca nekonecny kolobeh...upratat, poprat, pozehlit, varit...a stale takto dookola. Verim, ze DM produkty by mi to neskutocne ulahcili a ja by som sa rada s mojimi postrehmi podelila s Vami... A kedze ide Velka noc, tak to vidim ako velmi dobru prilezitost. Manzel ide mat 28. marca narodeniny, dcerka 30. marca 2 roky, takze u nas to bez velkeho upratovania a kopec navstev tieto sviatky nehrozi 😀 A preto by som bola velmi rada, keby som vsetky tieto vyrobky mohla otestovat a pochvalit sa pred vsetkymi nasimi navstevami, ktore cez sviatky k nam pridu gratulovat a samozrejme aj mamickami tu na Modrom koniku 😉

12. mar 2018

Keďže som momentálne tehotná, tak predtým ako pôjdem do pôrodnice, tak potrebujem poriadne všetko vyupratovat a spojím to už aj s veľkonočným upratovaním 😉 takže tieto výrobky sa mi momentálne zídu. A najneoblùbenejșou prácou je pre mňa umývanie okien 😀

12. mar 2018

Keď chcem mať poriadok musím upratovať, cez týždeň veľmi nestíham, ale cez víkend to musím dohnať. 🙂 Rada skúšam nové čistiace prostriedky, tak by ma to veľmi potešilo. Verím, že uvedené prostriedky z DM by mi uľahčili prácu pri upratovaní. Ďakujem 🙂

12. mar 2018

a nerada umývam okná 🙂

12. mar 2018

Som obycajna zena,ktora sa snazi zladit domacnost,dieta a manzela. Kym som sa nestala matkou, mala som na upratovanie kopec casu, co znamena, ze doma bol povacsine poriadok aj bez toho,aby som pouzivala nejake vychytavky. Odkedy mame synceka (aktualne 8m), poriadok v byte nie je podla mojich predstav. Tip top vycistenu kuchynu, ci dokonalo umyte okna som mala naposledy este ako tehulka. Preto by som sa rada zucastnila testovania a vyskusala produkty, ktore mi pomozu ulahcia jarne upratovanie. Najradsej periem, cistim kupelnu a vysavam a zmyvam podlahu - mam rada vonu avivaze a cistiaceho prostriedku na podlahy, najmenej rada umyvam okna, pretoze sa mi tam furt objavi nejaka smuha a z toho ma ide porazit 😂

12. mar 2018

Som mama dvoch deti a som,,zavisla,, na poriadku. Tato moja zavislost sa prejavila uz v mladosti, ked som v detskej izbe mala vzdy vsetko poupratovane (narozdiel od mojje sestry) Teraz je to trochu narocnejsie, pri dvoch detoch udrzat dom ako zo skatulky, ale kde je vola, tam je chut 🙂 A co robim z upratovania neraza? UMYVAM OKNA....a tych mame teraz na dome teda statocne :(

12. mar 2018

Sobotne doobbedie je moj cas upratovania,najradsej vsetko upratujem sama,lebo priznavam ak niekto iný utrie prach a neda na policku veci v takom poradi ako boli som jak Monk a musim ich poprekladat podla seba!😜 Niet nad vonu cerstvo umytej domacnosti! A este mojou uchylkou je dezinfekcnymi obruskami kazdy tyzden pretriet vsetky klucky na dverach a vypinace ☺

12. mar 2018

My sa drzime hesla...: Čistota pol života.....😉😉😉. Preto by som rada vyskusala aj tieto nove produkty z DM.Kedze je clovek v dnesnej dobe zaneprazdneny, urcite nechce travit cely vikend upratovanim, tak sa snazj pouzivat take produkty, co mu ulahcia pracu. Ja tiez milujem vonu cistoty v celom dome.

12. mar 2018

Nerada upratujem, ale zboznujem mat cisto a poriadok 🙂 no a vy date testovanie ked som si uz nakupila denk mit obrusky na podlahu, pouzivam uz dlho a su super. Aj univerzalne do kuchyne 🙂 za mna top pomocníci 🙂

12. mar 2018

Ahojte
Upratovanie velmi nemusim, kedze som aj pracovala pre pani ktora mala upratovaciu firmu ale teraz sa zomna stal v tom pedant..
U nas nieco take ake udrzat poriadok je aj dost tazke mame doma 6r. chlapca ktory stale nieco vystraja a je stale špinavy foodbalista + ešte dvoch chlpačov štenatko a zajaca, a ešte mame na ceste babetkk😁
Rada by som vyskusala vase vyrobky zatial som nesla znacku ktora by mi pomohla v prani a vsetko rozvoniala, aj podlaha je zvycajne hned flakata..

12. mar 2018

Zdravim ak hladate niekoho takeho tak to som urcite na. Kazdy druhy den upratujem a niekedy aj kazdy den som na rodicovskej a kedze mala je vo faze lozenia a papania spiniek take to aj Musim. DM vyrobky nemam vobec vyskusane. Momentalne hladam nejaky spolahlivy produkt na prach, ktory by ho aspon na dva dni odpudzoval z telky a podobne a na nerez by sa mi nieco velmi zislo Toto ma velmi trapi. Ak ma vyberiete mate spolahliveho "testovaca"

12. mar 2018

Ahojte. ☺️ Som slobodna mamicka 3-rocnej dcerky. V domacnosti zijeme len my dve. Na poriadok som bola zatazena vzdy, viedla ma k tomu moja maminka. A keby len na poriadok... 🙈🙈 U nas doma byva priam sterilne cisto, neznasam odtlacky ruk na nabytku, kvapky vody na umyvadle, poletujuce ciastocky prachu. Milujem vonu cistej bielizne, cerstvo vyumyvanej dlazky, vylestenych okien... Neporiadok a spina v dome ma znervoznuje a upratovanie je pre mna relax a svojim sposobom aj ocista duse. Na kazducku vec ci izbu v domacnosti mam zvlast cistiaci prostriedok, zvlast handricku, v dm drogerii som varena-pecena a velmi rada skusam rozne nove produkty. Tam nakupujeme casto a dlho. 😊 Uz to odo mna pochytila aj dcerka, v obchode sa pyta pani predavaciek, na co sluzia jednotlive cistiace prostriedky, vysvetlije im, co vsetko si kupi a co s tym bude robit. 😂😂 Dcerka ma aj svoju vlastnu sadu na upratovanie - svoj kutik s hrackami si cisti sama (samozrejme, pod mojim dohladom 😊). Upratovaniu a cisteniu sa venujem hlavne vecer, mnohokrat aj dlho do noci, kedze sa pocas dna venujem najma malej. Narodila sa predcasne, starostlivost o nu vyzadovala ovela viac casu a pozornosti, uzivala vela liekov, vsetky flasky, cumle som niekolkokrat denne sterilizovala, taktiez bielizen, oblecenie pre nu som prala zvlast opatrne, kedze bola nachylnejsia na infekcie. Teraz sme zasa vo faze, kedy intenzivne objavuje svet, zacina mi pomahat aj v kuchyni, pricom po sebe casto zanecha hotovu spust, velmi rada kresli (hlavne po stole, myslim, ze mi to robi naschval, lebo vidi, ze ma to hneva) pocas peknych dni sme dlho vonku v prirode, na detskych ihriskach, takze stale sa naperiem, nacistim viac ako dost. Myslim, ze sme idealne kandidatky na testovanie dm produktov, mame najvyssi cas pustit sa do jarneho upratovania, bo tento rok uz ocakavame aj zopar vaznych malych sibacov a treba byt ready. 😉😉

12. mar 2018

Ako pubertacka som nenavidela upratovanie. No mojimi rodicmi 💚💙som bola vzdy vedena k cistote a poriadku. Sama som sa stalo❤matkou ❤ upratovanie mam na dennom poriadku, kedze byvame na 🏠🏠dome je toho vela co upratovat sme vacsia rodinka👪👪. Upratovanie mam rada a v urcitych obdobiach to beriem ako relax , jedine co ma nebavi je umyvanie okien 😂😂.

12. mar 2018

Ja som asi od malička bola vedená k poriadku, a to nielen k čistote. Odkedy mám malé dieťa je to trošku náročnejšie, resp chcelo to len nájsť iný systém v upratovaní. Veľa produktov ktoré obsahuje testovací balíček poznám dlho a musím povedať že mi neuveriteľne šetria čas pri domácich prácach a keď je tam bonus v podobe príjemnej vône tak je "radosť upratovať". Samozrejme, že v balíčku sú produkty ktoré nepoznám a tieto by som rada spoznala a otestovala práve vďaka tomuto "projektu". A práce ktoré nerada robím? Umývanie okien, nakoľko tie naše majú veľkosť výkladu v obchode 😉, vždy pri nich strávim veľmi veľa času. Ďakujem za prečítanie a želám krásny deň, Jana

12. mar 2018

Upratovanie je pre mna relax. A s hudbou to ide este lepsie. Dm vyrobky su tie najlepsie. A najdu sa vsade. Ale najviac milujem univerzalne utierky nimi utriem vsetko. Ale je jedna vec ktoru nemusim a tym je zehlenie

12. mar 2018

Ako kazda zena rovnako aj ja mam rada cistotu 😊 v juni cakame prirastok, cize ako kazda buduca mamicka pripravujem prostredie na prichod potomka cize vsetko musi byt top 😍😍😍 tzv hniezdenie 😊 v dm nakupujem velmi rada a ich vyrobky vo vseobecnosti zboznujem 😊😊😊 asi najmenej rada zehlim popravde no zial aj to treba 😊😊😊

12. mar 2018

Som maminou 1,5 ročnej dcérky a vo všeobecnosti upratujem veľmi rada. Pod jednou podmienkou, že mám kľud. Preto vypakujem dcérku s manželom na prechádzku a upratovanie môže začať. Od utierania prachu, cez umývanie okien, po zmyvanie podláh...
Mám rada čistotu, ale nie vždy je to u nás ukážkové. Stačí, že naše malé tornádo prebehne s keksikom v ruke z kuchyne do obývačky a hneď by som mohla brať metlu do ruky.
Už teraz sa teším na slnečné dni, kedy zahájim jarné veľké upratovanie a práve slnečné počasie má k upratovaniu vie perfektne nakopnúť. No a keby mi príde ešte domov balík s týmito úžasnými prostriedkami, malú asi vysťahujem aspoň na týždeň k babke a upratovanie môže začať 😀

12. mar 2018

Ja upratovanie zbožňujem , mam strašne rada kee je všetko vyupratovane , keď sa všetko leskne a vonia , a teraz keď máme 11 mesačného spunta tak to začnem všetko umývať až večer keď zaspí lebo všetko chytá a cape takže cez deň to nemá význam, a takto koľkokrát upratujem až do polnoci 😁a v podstate nieje nič čo nerada robím , a momentálne som prvýkrát vyskúšala tieto obrúsky, a sú úžasné , kto nevyskúšal , odporúčam

12. mar 2018

ja mam rada upratane a vsetko na svojoom mieste...tento tyzden dokoncime prerabku kupelne tak sa do upratovania celeho domu na plno pustim.....

12. mar 2018

Velmi rada umyvam okna a kupelnu, je to pre mna oddych a ten pocit cistoty je na nezaplatenie.. Nerada vytieram podlahy, nastastie to robi s radostou manzel. 😉

12. mar 2018

Toto testovanie by ma velmi potesilo,mam rada poriadok a rada vyskusam nove veci. Mam sikovneho pomocnika,moj 4r syncek. Tiez velmi rad pomaha pri urpatovani.

12. mar 2018

Ja zboznujem cisto umyte okna,vyprate zaclony a sviezu vonu a neznasam vysavanie,uz som to delegovala na manzela,a zbieranie pavucin😁a odkedy mame malu blchu,tak zistujem,ze bezne ani detske prasky na skvrny nestacia😠uz ma to aj hneva,ze dam vyprat a vyberiem a flaky ostavaju..ach jaj

12. mar 2018

Poriadok a čistota u nás doma je alfou omegou. Milujem svieži pocit čistej domácnosti. Keďže mám dvoch synov a s veľkou obľubou využívajú priestor na hranie predovšetkým na zemi, tak tá je u nás umyvaná pravidelne, ak je treba aj viac krat za deň, ved co si budeme hovoriť, pri detičkách je to tak. Starší syn je alergik, tak samozrejme ani prach sa u nás dlho neudrží :D ved co by tu aj robil, no nie ? Ostatné domáce práce sú taktiež bežnou rutinou. Najviac milujem pranie no čo už nasleduje po ňom už ozaj nemám rada, žehlenie, to je pre mňa trest :D

12. mar 2018

velmi by nas potesilo vyskusat nove veci.mam skoro 4 rocnu pomocnicku ktora pri uparatovani velmi rada pomaha

12. mar 2018

Moje okná sa už nevedia dočkať jarného umytia 😂Po zime sú vždy špinavé a keďže bývame blízko cesty tak parapety sú čierne 🙈 a v zime ich umývať každý mesiac nemôžem. Kúpeľňa to je moja slabina. Vždy večer musím všetko vyumývať aby to bolo na ráno čisté,lebo deti ráno všetko opackajú 😀. Kuchyňa je kráľovstvo mojho manžela a ten dbá na to aby tam bol poriadok a keď má chuť,ide sa venovať remeslu a variť 😉. Obývačka,spoločný priestor,kde upratuje aj moja mala pomocníčka a rada utiera prach na spodných policiach ☺. Pri deťoch je občas neporiadok, občas poriadok ale zábava upratovať 😊👶👧👦👨👩

12. mar 2018

Jooooj, toto by bolo pre mna! Konkrétne tuto značku z DM som neskusala, pretože sa v tom moc nevyznám a poväčšine idem po overené, no mám rada nové vyzvy! A keďže na začiatku leta sa nám má narodiť maly poklad, na jar chystáme veľké upratovanie, teda.. už možno aj teraz 😄pretože keď vidím ako to slniečko krásne svieti tak mám chuť sa do toho pustit hneď ;) až má zo stoličky dvíha 😄😄

12. mar 2018

Tento tyzden sa uz chystam na jarne upratovanie. To zahrna upratovanie kazdeho kuta, suflika, policiek, skrin .. Rada umyvam okna, rada cistim kupelnu a som maniak na pranie-mam rada vooonave pradlo.nato si potrpim. A co nerobim rada v domacnosti? Uf tak asi nemam rada umyvanie riadu..za den ho umyyvam tolko vela.po dvoch detoch a po jednom bordelarovi muzovi mam co robit. Rada by som vyskusala tieto vase pripravky 😉

12. mar 2018

Samozrejme, ze chcem vyskúšať. ☺️
3 mesiace bývam s manželom a dcérou vo svojom, ale stále mam tyky, ze mamina po mne z druhej izby vykríkne, nech upracem. Asi sa to bude uz so mnou vliecť , tak upratujem snáď stále, lebo, ako ona vraví, čo ak príde “nečakane návšteva “ 😆

12. mar 2018

DM značku používam len nie všetky prípravky, tak by som vyskúšala aj iné. Prací prášok je super. U nás je dosť prašno tak by sa zišli aj iné prípravky na upratovanie. o kúpelke nehovoriac - každodenné umývanie, sprchovanie a ten vodný kameň.

12. mar 2018

Ja osobne už nejaký čas testujem prípravky z dm. Vždy si kúpim nieco nové čo som ešte nepoužívala a musím povedať že takto postupne prechádzam na výrobky z dm. Sú super. Kvalita je určite vyššia ako ich cena.
Milujem čistotu a poriadok a s výrobkami z dm to ide jedna radosť.

12. mar 2018

Upratujem prakticky stále a stále sa nájde nejaký neporiadok keďže mám ročnú dcérku. Ktorú bavi objavovať svet. Moja hlavná myšlienka mať čisté dlážky a umyvadlo. Najmenej rada práve tie dlážky umývam 😊

12. mar 2018

Mam rada poriadok,a preto by som rada vyskusala tieto vyrobky,po precitani prispevku chcem urcite vyskusat ako sa s nimi vycisti cely dom a budem mat viac casu na moju dceru,ktora mi rada pomaha pri upratovani.Nerada z domacich prac umyvam podlahu v dome,no robim to kazdy den,nakolko sme doma alergici.Tesime sa,ze nas vyberiete na testovanie DM vyrobkov👍

12. mar 2018

Ja upratujem stále...výrobky z DM by som rada sķùsila, nemãm odskùšané...hlavne na rúru , či by zabralo...teraz na jarnê upratovanie by som všetko rada skùsila. Periem skoro každý deň.Budem da tešiť ak ma vyberiete.🌼

12. mar 2018

Upratovanie? Najcastejsie sa sklonovane slovo v nasej domacnosti odkedy sa nam narodilo nase vytuzene babatko. Kedze mame dvoch psikov este k tomu, tak je na dennom poriadku neustale nieco upratovat. Velke upratovanie ( uplne vsetko a vsade) robim kazdy piatok, ked dieta spi. Od pondelka do stvrtku spi 2-3 hodiny denne v kociku na terase, v piatok max hodinu🙈 (murpyho zakony) cize uvitam vsetko co mi ulahci upratovanie.
A co najviac na svete nenavidim je zehlenie, ja sa na to chystam vzdy mesiace, ked uz manzel krici, kde mam vsetky tricka, sebe a drobcovi nezehlim pre istotu vobec, verim cedulkam nekrcive😂 prosim, poslite mi cokolvek co pomoze upratat, najlepsie aj s upratovackou 😂 a ked sa mi vyrobky osvedcia, pribudnu k zoznamu vyrobkov z dm, ktore pravidelne kazde 2 tyzdne kupujem pre drobca- na babylove neda dopustit😍

12. mar 2018

sme 4clenna rodina so 4chlpacmi, dalsi clen rodiny na ceste, takze je co upratovat a hlavne prat. Nerada umyvam podlahu, hoci neznasam ak su na nej flaky, prach a chlpy. Inak mi upratovanie nerobi problemy, ked mam na to dobrych pomocnikov a nemusim to drhnut pol hodiny 🙂

12. mar 2018

Jaj.. Ja upratujem každý deň, pri mojich štyroch chlapoch, niekedy si pripadám ako cvok 😂 dookola, umývať,vysávat.. DM výrobky proste milujem, väčšinou používam len tie, ale z ponuky testu som ešte neskúšala všetky.. Dúfam že sa konečne aj na mňa usmeje šťastie 😍

12. mar 2018

S upratovanim vseobecne kamaratka nie som pri dvoch detoch ale musim patri to k zivotu a na druhej strane mam rada ked je poriadok preto prijem akukolvek pomoc co mi pri upratovani pomoze skrati cas a vysledny efekt bude top okna a sporak su moja smrt 🙂

12. mar 2018

Rada upratujem, no už nemám toľko času na to od kedy som mamkou. Hľadám si všeliaké zlepšovaky. No milujem vôňu vypratej bielizne a aj umytej podlahy, preto rada striedam rôzne čistiace prostriedky. Výhra by na neskutočne potešila 🙂

12. mar 2018

Ahoj Koník 🙂 Rada by som sa zapojila do testovania DM a to už s viacerých dôvodov. 1. všeobecne výrobky DM Drogerie veľmi dobre poznám, mám ich rada a medzi testovanými je pre mňa množstvo noviniek. 2. upratovanie patrí (asi ako u každého) medzi moje každodenné činnosti. V máji k nám však pribudne nový člen rodiny, takže do vtedy musí byť u nás doma všetko tip-top vyupratované. 3. neznášam umývanie okien, no cca o 4-5 týždňov (keď sa oteplí) tak sa tomu nevyhnem, takže hneď by som mala super príležitosť k testovaniu. 4. úplne najradšej mám z domácich prác pranie, vyťahovanie čistého prádla z pračky, milujem, keď mi čerstvo opraté prádlo zavoní celý dom 🙂

12. mar 2018

Upratovanie je u nas na dennom poriadku, mam rada cistotu a poriadok. Kedze mam male babatko, vzdy musi byt u nas cisto. Niektore vyrobky znacky denk mit poznam a som s nimi velmi spokojna, tak by som rada otestovala aj dalsie vyrobky z tejto rady. Z domacich prac nemam rada zehlenie a umyvanie okien

12. mar 2018

Už dlho a rada sledujem testovanie s DM.Doteraz som ale nemala šťastie zúčastniť sa tejto úžesnej súťaže.Na niektoré veci z DM nedám dopustiť.Pomáhajú mi pri každodennej starostlivosti o domácnosť.Keďže ju ale v okolí nemáme,nemôžem v nej nakupovať stále...Čo sa týka prác v domácnosti,rada periem a žehlím.Naopak neznášam umývanie lustrov a zmývanie podlahy...Umývanie okien mám celkom rada...hneď ožije celá izba,keď sa umyjú okná a dajú čisté voňavé vypraté záclony...pre mňa najlepší pomocník v domácnosti je umývačka riadu...doteraz keď som ju nemala,trpeli hlavne moje ruky...desiatky vyskúšaných čistiacich prostriedkov sensitive a moje ruky celé boľavé,posiaté ekzémom...vtedy bolo umývanie riadov pre mňa za trest...vysávanie,túto činnosť u nás vykonávam ja alebo môj mužíček...

12. mar 2018

Tak vyskúšam aj ja stasticko 🙂 ja zbožňujem čisto. Základ pre mňa je čisté a voňavé WC a kúpeľňa, ale ta menej príjemná robota pre mňa je umývanie okien, nuž ale, aj to treba robiť 🙂 ale keďže u nás dosť často pomáha aj môj muž, iste by ho potešilo vyskúšať čosi z týchto výrobkov 🙂

12. mar 2018

Skúsim sa aj ja zapojiť 🙂 Keďže sa čoskoro budeme sťahovať do novej stavby bude tam veľa roboty a všetky čistiace prostriedky sa zídu 🙂 Či už na umývanie okien, alebo na čistenie kúpeľne. Niektoré produkty už používam teraz a som s nimi veľmi spokojná a rada vyskúšam aj niečo nové. Keďže som doma na materskej, upratujem každý deň a celkom ma to baví. Vyrastala som v domácnosti kde sa upratovalo každý deň a tak som naučená čistote 🙂 Rada by som sa zúčastnila testovania 🙂

12. mar 2018

Hlásim sa.👐

12. mar 2018

Dobry den. Milujem cistotu. Uz horsie je to s jej udrzanim u nas doma. Kedze mam 2male deti,z ktorych teraz jedno zacalo stvornozkovat, mam rada,ked kolienka na teplackoch nie su spinave a rucicky od prachu. :D :D kupelnu musim mat cistu,kupeme sa vsetci veeelmi radi a deti spliechaju vodu vsade. Ale to mi nevadi,lebo kupelna je proste moja top 🙂 kuchynu umyvame s detmi spolocne,starsie (2roky rado vari,tak musi aj upratovat), takze ako tak. Ale okna,tie su neni moja silna stranka. Do umyvania sa mi nechce ani pred sviatkami.. Takze tie len ked sa "musi" 2x do roka. Mozno,ked deti podrastu,budu to mat na starosti oni ;)
Rada by som vyskusala-otestovala vase pripravky. Ak by to urychlilo cas straveny upratovanim,urcite by som usetreny cas vedela vyuzit-s detmi,alebo spankom :D pekny den. Dakujem

12. mar 2018

Mam velmi rada dm produkty vzdy odchadzam s plnou igelitkou 🙂 som matka na materskej a zaroven pracujem a vaše vyrobky vyuzivame aj v praci/ v kancelarii.Doma pri dvoch dcerkach stále šurujem 😀 pretoze inak to ani nejde...veľmi rada by som sa zapojila do vasho testu a rozsirila si svoj obzor co sa týka vašich produktov.A priznám sa umývanie okien je moja slabá stránka. Mozno s vasim produktom to budem milovat 🙂 dakujem pekne, pekny den.

12. mar 2018

Boze ty si ma vypocul :D. Presne takyto balicek potrebujem 👍. Mam doma 5 chlapov a z toho 2 su psi :D...ALE jeden je extra chlpatyyy :(, po ktorom musim neustale upratovat, vysavat, prat... no proste ja niesom "dochodkyna" ale upratovacka :D. Neznasam to kazdodenne zametanie piesku z dvora po nich, odchlpacovavanie vsetkeho a ten smrad uff...ale ten ich pohlad.. ach jaj...je to nasa laska rozmaznana Maxik, ktory si vzdy vynuti byt vo vnutri inak by nam bol schopny dvere vyvalit a celu noc stekat :D

12. mar 2018

Môžem prihlásiť aj starého? On je môj najvýkonnejší pomocník v domácnosti, aj keď veľa žerie a je dosť hlučný. Ale čo sa týka upratovania, nemá vo svete páru 🙂 Aj ja totiž milujem čistotu, ale to upratovanie... Ešteže mám na riad umývačku, namiesto žehlenia sušičku a občas mi s umývaním podlahy pomôže pes... Len to nehovorte mojej mame 🙂 Ja mám teda rada všetky domáce práce, žiadnu neodmietnem prideliť mužovi alebo dieťaťu, hlavne, ak to spravia rýchlo a bez rečí. Ale úplne najhoršia činnosť, ktorú teda nedám nikomu v domácnosti robiť, pretože ich mám veľmi rada, je upratovanie šuflíkov so sladkosťami, je to robota strašne nevďačná 🙂 No dosť bolo pesimizmu, poďme testovať 🙂
PS Foto z netu neznamená, že tak nevyzerá aj môj starý ;)

12. mar 2018

Mám rada cistot

12. mar 2018

Rada pratam a mam co.kedze mam dcerku 14mes a cistota je potrebna pre nas aj pre malu najmenej rada upratujem sporak a ruru to fakt je pre mna najmenej lakave 😂 dakujem

12. mar 2018

Oknaaa 😵 pomooc....Rada ci nerada 🙈 ci chcem ci nie ako mamca 19 mesacneho celodenneho rozhadzovaca a neporiadkumilovnika mam o program postarane 😂 samozrejme.cisty domov je zaklad, rada u Vas nakupujem obzvlast zn.denkmit ktora mi pomaha vyprat oblecko, upratat kazdu miestnost, moje ,,oblubene,,okna a rychlo helfnut pri nehodach ( vlhceneutierky aj na nemozne ) takze testovacka Vasich produktov by nenormalne potesila 🤗🤗🤗😘

12. mar 2018

Ja a upratovanie???Snazim sa upratovat casto,kedze mam dve deti a tie robia neporiadok casto...Dbam nato,ze aj ked cosi z podlahy mensia dcera spapa tak viem,ze som pouzila kvalitne prostriedky... Vacsinou nakupujeme a pouzivame vyrobky od DM drogerie.Ci pre deti,kuchynu,kupelnu,drogeriu atd....

12. mar 2018

Milý koník, dostať takýto bohatý balík užitočných pomocníkov do domácnosti, by bolo niečo úžasné. Druhé Vianoce 😀 s manželom a dcérkou sme sa pred niekoľkými mesiacmi presťahovali do nového domčeka a nie je ľahké udržiavať čistotu v takom veľkom dome, ako to bolo v byte. Ja, ktorá som doslova nenávidela vysávanie a zmývanie podlahy, to teraz robím každý deň, pretože tie chumáče prachu a vlasov ma privádzajú do šialenstva. Vlhčené obrúsky na prach som ešte nemala a určite musia byť skvelým pomocníkom do domácnosti. Keďže periem každý deň, potešili by ma všetky produkty na pranie a aj čistiaci prostriedok na okná, ktorý používam na čistenie zrkadiel. Sprej na rúry a gril je naozaj skvelý. mám ho doma a je naozaj účinný 🙂 čo sa týka denkkmit produktov, určite odporúčam všetky. Sú nielen účinné, ale aj cenovo dostupné. Ja som sa zamilovala najmä do čistiaceho prostriedku na kúpeľne s rozprašovačom, ktorý dokáže odstrániť vodný kameň. Ako jediný dokáže nielen odstrániť kameň, ale aj rozžiariť armatúry, čo ma veľmi potešilo, keďže v našom novom bydlisku máme extrémne tvrdú vodu

12. mar 2018

Poriadok...po...riadok... Niečo mi to hovorí, tuším to máme doma občas, len teraz neviem, je sa to s kečupom?či?
Ale nie, no, čo si budeme... máme tri deti, 14 rokov, 2,5 roka a 8,5 mesiaca. dôverne poznám neporiadok a chaoz a hračky všade. Práčka je moja najlepšia kamarátka, vždy sa môžem spoľahnúť, že do nej budem mať čo vložiť, či čo z nej vytiahnuť. Rovnako umývačka, sme skrátka taká nerozlučná trojka, no stále nestačíme na presilu mojich 4-och chlapov, ktorí podľa mňa po nociach chodia k susedom a nosia od nich špinavý riad, veci, a za odmenu im tam nechajú vždy jednu ponožku (vysvetlilo by to hneď niekoľko záhad v našej domácnosti). Podlahu zmývam veľmi rada, problém je, že kým ju pozmývam, treba ju pozametať/povysávať a aby som sa dostala k tomu, musím vrátiť na miesto všetky hračky i nehračky, ktoré moji neposedníci s toľkou eufóriou roznášajú po byte. Milujem, keď vonia bytom čerstvo pozmývaná podlaha a opraté prádlo ♥ a postupne sa zamilovavávam aj do DM produktov, preto by som bola veľmi, veľmi rada, ak by sa na mňa šťastie usmialo, a mohla by som ich otestovať hneď niekoľko a prevoňať si tak tento náš holubník 😂 Poriadok milujem a verím, že raz sa dostane na popredné priečky môjho hodnotového rebríčka (zatiaľ stále prevažuje starostlivosť o deti, ale ktovie, možno sa do Vašich výrobkov tak zbláznim, že deti odnesiem v noci k susedom a vyzdvihnem si všetky chýbajúce ponožky a budem celé dni len upratovať 😉😈 )

12. mar 2018

Na jarne upratovanie sa velmi netesim, i ked viem, ze ma coskoro caka. Upratat velky dom, kde sa prehana 26 kilovy psik, jasi sa male dieta a pelesi sa aj manzel domaci majster nie je ziadna pohoda 🙂 Ale co uz. Hlavne, ak samotna svokra chodi upratovat domacnosti inych a pri ziadnej navsteve nezabude podotknut, co a kde by sme este mali vytriet. Tak pred kazdou jej navstevou beham a upratujem co sa da. Co robim najneradsej? umyvam podlahu, kedze o chvilu uz vidim opat otlacky labiek nasho psa na podlahe 🙂

12. mar 2018

Wau tento testovací balík by sa nám skutočne zišiel 👌🏼 čoskoro sa sťahujeme do nového postaveného domčeka kde bude upratovania v predprípravnej fáze vyše hlavy.. Určite by sme otestovali poctivo všetko, musím sa priznať u nás neupratujem len ja, ale spolu s manželom. Vyslovene najneradšej umývam okná, avšak manžel ich rád umýva dokonca sám od seba bez pripomienok.

12. mar 2018

tak to už áno, jednoducho, ako som na materskej s druhým dieťaťom, moja pedantnosť sa zdokonalila........môj muž už sa zo mňa smeje...všade v jednom kuse vidím smietky, a tak lietam nielen okolo detí, ale aj v dome...ja musím mať poriadok a to podľa svojich predstáv..veď predsa sama viem, že ako to má byť všetko upratané. ale najviac čo nemám rada, je utieranie prachu, to je pre mňa trest, ale na čo sa momentálne najviac teším je umývanie okien, aby nám slniečko čo najkrajšie presvitalo cez naše okná..........

12. mar 2018

Upratovanie nepatri medzi moju zavislost ,nie zeby som bola spindur 🙂 Uprednostnujem rychle a pohodlne prostriedky, vlhcene utierky ,pracie kapsule 🙂 takzv. hod a bez aby nas domov bol hygienicky " bezpecny" pre moju 3 rocnu dcerku a zaroven aby som upratovanim nestravila cely den.

12. mar 2018

Volam za Zuzana, mam 31rokov a
upratovanie je moja choroba...ci je piatok a ci sviatok...neznasam ťapky na podlahe, na nabytku a zboznujem vonu cistoty...hadam to moje deti zdedia po mne ;) moja zaluba v upratovani raz mojho muza privedie do sialenstva ;)...rada zehlim no neznasam rozlozenie dosky a nachystanie zehlicky...

12. mar 2018

Ja milujem upratovat a uprarujem kazdy den. Z domu neodidem aby nebolo vsetko tak ako ma byt. A co nerada robim? Take asi ani neexistuje😁

12. mar 2018

Od mala som vedena k upratovaniu a vediem k nemu aj svoje dve deti.Snazime sa mat doma poriadok stale a citime sa tak najlepsie.S pracami mi pomahaju deti ale najma manzel.Este pred odchodom z domu ulozim drobnosti😆.Mam rada ked citim vonu cisteho domova,vonu cistej postelnej bielizne,vyumyvanej kupelky..proste upratany vonavy a cisty domov.A co nemam rada?Asi len cistnie odtoku v sprche😆😉

12. mar 2018

Ahoj mam tri deti, rodinny dom takze o pracu a upratovanie mam postarane. Vyrobky by som rada vyskusala nakolko robim profesionalne upratovanie, takze uz viem co zabera co nie
Doma upratujem rada, jasne ze aj deti maju podelene, lebo to by sa mamina zblaznila. Najradsej umyvam okna 😂, pride mi to najrychlejsie a naefektivnejsie. Kuchynu a sporak 🙄😏 najmenej. Pekny vecer Katka 🌃

12. mar 2018

Ja osobne veľmi rada používam pripravky denkmit, takže by ma testovanie nových prípravkov potešilo, možno by som si našla ešte niečo nové, čo nepoznám. Nakoľko mám dve malé deti, ktoré si vyžadujú vačšinu mojej pozornosti upratovanie je vedľajšej kolaji. 🙂 pri nich sa jednoducho neda 😀 ale nebojte sa doma máme poriadok i keď nie až taký aký by som chcela, možno práve vaše prípravky mi pomozu aby to bolo dokonalejsie. A čo robím nerada? Cistenie kuchyne - mam totiž vrubkovanú profil a to je des čistiť ☹.

12. mar 2018

Niekedy na mna pride chvilka, kedy si pri upratovani odyychnem 😂 najma psychicky. Ale naozaj zo vsetkeho najmenej mam rada umyvanie kupelne. Umyjem ju a o hodinku su vsade opat viditelne kvapky vody, na bateriach, na umyvadle. Ale kedze chcem mat doma cisto, tak to umyvam den co den 😊

12. mar 2018

Ahojte tak toto by bolo niečo pre mňa. Samozrejme najradšej by som neupratovala...nech zodvihne ruku ten čo áno🙂 Preto sa snažím upratovať pravidelne aby nikde nevznikol "nenormálny" neporiadok a tým pádom mi to upratovanie nezaberie až tak veľa času. Momentálne sa vytešujem z novej kuchyne, snažím sa ju udržať v primeranom poriadku, ale jedno čo ma naozaj nebaví, je čistenie plynovej varnej dosky. To je katastrofa. No a prať by som najradšej neprala. Pračka ide u nás doslova každý deň, kedže doma mám troch "špinďúrov" 🙂 A keď nejde práčka, tak ide sušička. A takto to ide u nás dookola. Ale kde sa žije, tam sa špiní, varí, upratuje, občas aj neupratuje, neperie a len tak oddychuje 🙂 Budem netrpezlivo čakať na výsledky testovania a verím, že budem patriť medzi vybraných. Testovanie výrobkov DM by mi spríjemnilo tohtoročné jarné upratovanie.

12. mar 2018

Ahoj som uz asi tisica v komentari no rada sa zapojim do testovania cistacich pomocnikov dm 😉😉 aj ked mam rada cistoto vela raz nestiham radsej sa po praci venujem mojej 4r.zabke❤ ktora neporiadku narobi pozehnane😂😂😂 ine mi neostava len zobrat do ruk mop handricku a ide sa nato hor sa upratovat naposledy sme umyvali skrinky lebo milost pani nema doma papier bolo treba kreslit😢☺😂😘

12. mar 2018

Rada by som sa zapojila do tohto čistiaceho testovania a keďže mám aj pomocníčku, ktorá veľmi rada upratuje ( tiež by jej to vydržalo čo najdlhšie ☺), išlo by nám to jedna radosť. Jar sa nezadržateľne blíži a ja mám chuť prevrátiť byt hore nohami a všetko dôkladne vyluxovať. Je to relax. No najmenej rada mám utieranie prachu z poličiek, práve pre ten obsah čo je na nich. Keď všetko treba odložiť, utreť a dať naspäť.
Táto sada by ma určite potešila a sama som zvedavá na kvalitu výrobkov, keďže v DM zvyknem nakupovať.

12. mar 2018

Ja už neviem ani ako to nazvať ? Lebo pol hodinu po uprataní,u nás už "spadne mína" a koho to má baviť stále dokola?Mám dcery 15,a 11 ročné,a "maleho veľkáča" ktorý ma práve dnes 6 rokov....clovek by povedal,ze ma veľke deti však upracu oni....ale omyl! To musim ziapať aby ma počuli susedia, ked od nich chcem aby si poriadili izbu....takže stale dokola,a každý den klasika,riady, postlať smaozrejmosť,práčka ide dakedy aj na 3x (a moja suseda to nemoze prežiť ze ako je možne ze 5 sme doma,a mame vždy preplatok ) 😂 nevie si vyratať asi ze ona plati za jendu osobu,a my za 5...ale nie o tom som chcela,dlážku umyjem len ked sa mi chce ,vysavame každý den a nenavidim upratovať kupelku to je moja nočná mora,ked vidím na kachličkách ten biely povlak po vodnom kameni ....tak tam to tak často neni ,ale každu sobotu určite no s veľkou nechuťou ....zase to nepreháňam,ved ako sa vraví dom má služiť nám,nie my domu....čiii?

12. mar 2018

ahojte... ja mám veľmi rada poriadok, ale pri mojich troch chlapoch sa toho moc nedá... mám pocit, že keď vyupratujem úplne celý dom, tak na druhý deň môžem začať odznova 🙂 ale moji dvaja krpci sa mi snažia veľmi pomáhať, i keď potom aj ten čas strávený pri upratovaní je oveľa, oveľa dlhší... a čo nemám príliš rada je umývanie sprchového kútu, hl. tých dverí, kde strašne vidno stekajúce kvapky a vodný kameň už po pár sprchovaniach :/ takže keby v tomto smere nájdem nejaký "zlepšovák", tak by som bola veľmi šťastná 🙂

12. mar 2018

Dobrý večer
to by bola paráda pre náš poschodový dom 🏡 , kde je stále čo upratovať... A ešte keď sú tam dve malé deti 👶👶 a štyria dospelý tak každý deň behám s handrou 😉
A chystám sa na predveľkonočné upratovanie tak by som to všetko rada otestovala 🙏
Tak šťastnú ruku prajem
S pozdravom
Rodinka Tomová

12. mar 2018

@macik525 ocot vyskusaj 😉

12. mar 2018

Upratovanie ma baví, nerada čistím napr. rúru. Menej ma baví to, že výsledky po mojom upratovaní nie sú extra trvácne, vďaka 2 psíkom a 2 malým deťom 😀 Rada si uľahčím upratovanie účinnými čistiacimi prostriedkami a testovanie by ma veľmi potešilo 😉

12. mar 2018

Zdravím 🙂 veľmi rada by som sa zapojila do testovania. Som čerstvá mamina takže je momentálne pre mňa poriadok veľmi dôležitý hlavne kvôli drobcovi ale i prítomnosti nášho ďalšieho člena domácnosti, avšak tentoraz štvornohého. S DM výrobkami mám niekoľko ročné, pozitívne skúsenosti. Veľmi mi uľahčujú každý deň, či už ide o obrúsky do prania, alebo utieranie prachu 🙂 Tak ako každá žienka v domácnosti nájdu využitie v každej časti nášho domčeka. Takže by som sa veľmi potešila ak by sa tentoraz usmialo i na mňa šťastie 🙂 😊

12. mar 2018

Poriadok musí byť. Aj keď niekedy len taký akože. Keďže nemám veľa času tak používam overené a kvalitné prostriedky nech je všetko šup hotové. Blíži sa jar a dnes pri prvých poriadnych slnečných lúčoch som zbadala,že znova sa treba pustiť do okien. No a o chvíľu nám budú klopať sviatky na dvere takže bude treba pomôcť aj mamke aj svokre s upratovaním. Niečo na testovanie by sa veru zišlo. A čo naozaj nemám rada z domácich prác tak je umývanie podláh. Buď sú šmuhy alebo sa mi po uschnutí šmýka. Proste vždy sa nájde niečo prečo ja nie a spraví to manžel.

12. mar 2018

Bohužiaľ, ja upratujem veľmi nerada. Nemala som rada soboty, pretože sobota je ten deň, kedy sa asi v každej domácnosti robia veľké poriadky. Odkedy som sa vydala, zariadila som si svoju domácnosť po svojom a soboty si užívame rodina spolu, no nie upratovaním. Samozrejme upratujem, bez toho by to nešlo 😉 Ale upratujem vtedy, keď mám na to náladu a čas. Keďže som mamička na rodičovskej dovolenke, viem si to zariadiť najčastejšie cez týždeň doobedu. Nerada upratujem ale zato veľmi rada periem a žehlím. Milujem keď môžem potriediť prádlo, vybrať si aviváž podľa nálady 😝 (mám vždy na výber aspoň 3-4 druhy) 🙂 Milujem vešanie prádla a tú vôňu, ktorá sa uvoľňuje pri sušení. V zime veľmi nežehlím, urobí to za mňa sušička 😝 ale žehleniu sa nebránim. Čo neznášam je umývanie okien ( máme ich v dome 12 ! ). Mám rada, ak mám poriadok v domácnosti, ale myslím si, že nič netreba preháňať. Aj tak je najdôležitejší čas strávený s rodinou 😘

12. mar 2018

Poriadok mam rada, nie je nad to ked je vsade cisto 🙂 Pri detoch vsak nie je vzdy vsetko tak ako by som chcela, plany su velke ale nakoniec stihnem len mozno polovicu :( ale nevadi, hlavne, ze su deti spokojne 🙂 Preto sa teraz tesim do noveho bytu, kde bude vsetko nove, ciste, vonave a bude uz len na mne, aby som to udrziavala. Produkty DM by som teraz vyskusala u rodicov a na byte by som uz vedela co mi vyhovuje a to by som si kupila 🙂 Pri upratovani nemam vyslovene neoblubenu cinnost, ak uz sa do upratovania pustim, je mi jedno co robim, hlavne, ze vysledok je vidiet 🙂 Najhorsie je ZACAT, potom uz to ide lahko. Co ale doma robim malo, je umyvanie plavacky, asi neviem poriadne pritlacit na mop, preto ma toto na starosti moj manzel 🙂

13. mar 2018

Teraz som práve v upratovacom amoku že všetko musí byť vyglancované keďže zachvíľku príde bábätko medzi nás 🙂 Najväčšiu výhodu má aj to že čistučko zbožňuje aj môj manžel, ten má ešte aj pasiu keď môže ovoniavať všelijaké čističe a potom sa rozplýva ako ten byt krásne vonia 😀

13. mar 2018

Ahojte 🙂 My sme sa prestahovali do noveho a preto upratovanie sa stalo moje nove zamestnanie 🙂 upratujem rada, mam rada vonu cisteho, prave uprataneho domu.Po dobre vykonanej praci si sadnem s kavickou v ruke a dycham tu cistotu.Nerada upratujem kupelnu, je velka a ostavaju smuhy na sprchaci 😕 rada by som testovala vas balik konecne uz vo svojom dome 🙂

13. mar 2018

Dobry den. Ja rada pratujem a pouzivam pri tom prave vyrobky znacky dm. No je ich tu dost, ktore som este neskusala. Aktualne som v 38tt tehotenstva a pochytil a "syndrom hniezdenia", takze toto testovanie je pre mna ako stvorene. Mame velky poschodovy domcek kde je vzdy o upratovat.

13. mar 2018

Upratovanie vo vseobecnosti nemam rada no kedysi som zila v anglicku a pracovala v housekeepingu, upratovali sme izby.Odvtedy musim vsetko stale upravovat, odkladat, tak aby nebolo vsade vela veci, priestor bol cisty, vzdusny.Mam rada poriadok.Teraz mam trochu zlozite obdobie co sa tyka financii, tak upratujem s pripravkami, ktore mam k dispozicii.Hned by som vyskusala tie vase.Uz som pozerala aj novy eshop dm.Urcite v buducnosti kupim nieco aj z tychto pripravkov.Milujem vonu cistoty, vonaveho pradla... stale po upratovani mam taky zvyk, zapalit si vonnu sviecku, nech ten cisty bytik prevonia a k tomu kavicku.Je to super pocit, ked je uz vsetko upratane.

13. mar 2018
Komentár bol odstránený

Dobry den, na upratovany mam najradsej sviezost a krasnu vonu, ktoru je citit po byte. Nemam moc rada umyvanie kupelky, ale o to viac sa snazim aby bola tip top. Momentalne pri synovi a druhom tehotenstve je dost narocne mat stale upratany byt a preto by som velmi rada vyskusala a otestovala vase produkty, ktore by mi pomohli pri udrziavany cistoti. S vasou znackou vela skusenosti nemam a preto by som bola velmi rada ak by som ich mohla vyskusat priamo v akcii.👍🙂

13. mar 2018

ahojte.. no pri dvoch detoch sa musm dost obracat aby nasa domacnost bola pekna a ciista... kedze mala este stvornozkuje tak zem sa u nas umyva nonstop..aj dva krat denne..to nehovorim o wc, lebo ked malu bambulu neustrihnem uz sa v nom hrabe, tak aj dezinfecia u nas frci na litre..dm drogeriu mlujem a chodim tam na oddych..kupuujem tam vsetko od plenok, mlieka, cistacch, pracich prostriedkov..je to taka moja chvilka oddychu 😉 preto by som rada odtestovala vase produkty, mooooooooc bzy ste ma potesiili keby ste ma vybrali. dakujem moc

13. mar 2018

V novom dome, nové zvyky. Ja ešte upracem...len už nevládzem (malá tu bude každú chvíľu). Žezlo upratovania nechávam na mužovi a jemu to chcem uľahčiť. Aspoň sa ma nebude každých 5 min pýtať, čo má použiť :D Jednoducho Denkmitl

13. mar 2018

Dobrý deň, netvrdím o sebe, že som puntičkárka, ale upratujem takmer každý deň. Záležať si dávam hlavne na čistej podlahe a voňavom prádle. Pri dvoch malých deťoch periem každý deň a vône čistého prádla sa neviem nabažiť. Keďže kuchyňa je stredom vesmíru mojej rodiny, musí byť vždy čistá. S umývaním riadu sa moc nekamarátim, preto bola umývačka riadu prvý elektrospotrebič, ktorý som si kýpila 🙂))) Denkmint Multi POwer 4 je môj osvedčený pomocník na kúpelňu, dokonca aj môj manžel si ho pochvaľuje 😎

13. mar 2018

Ahoj DM test 🤩 môj prístup k upratovaniu je kladný 😊 držím sa motta:” čistota pól života “ ale nepreháňam to ,keď upratujem sporadicky tak toho nie je veľa (sanitárne 2x do roka pred veľkou novou a vianocami) pri dvoch deťoch a manželovi kucharovy 👨‍🍳,ktorí koľkokrát v kuchyňi po sebe zanechá totálnu spúšť aj 1 hodinu sa ju pokúšam dostať do stavu čistoty 😂 ale keď mám k dispozícii super čistiace prostriedky ide to upratovanie jedna radosť a potom ta vôňa čistoty 👍 rada by som teda aj ja otestovala tieto Vaše produkty DM, ktoré by mi super pomohli pri prvom tohtoročnom sanitarnom upratovani pred veľkou nocou “Jarné upratovanie “ je tu 🤗

13. mar 2018

Som mamicka dvoch krasnych deti a to tretie dieta je manzel 😂, vzdy je co to upratovat pri detoch a moj postoj k upratovaniu je velmi kladny, kedze musi byt vzdy vsetko ciste uz len kvoli tomu ze deti sa hraju vsade, ci je to na gauci, na zemi, pozeraju z okna ked okolo prechadzaju traktory ci kombajny a samozrejme mi v tom vyrobky od denkmit velmi pomahaju. Samozrejme som este nevyskusala vsetky, ale tie zopar co pouzivam su urcite na odporucenie dalej. Bola by som rada, keby mozem otestovat aj ostatne vyrobky, ku ktorym som sa zatial nedostala, pekny den vsetkym 😘

13. mar 2018

fijha,tolko komentarov?,zrejme nemam sancu,nikdy som este nic nevyhrala,ale skusim🙂,doma pouzivam vyrobky z DM,upratujem denne,potesilo by...🙂

13. mar 2018

Deti nemáme, ale čo musí byť vždy "ťip ťop", tak to manželove pracovné oblečenie. A keďže tých pracovných vecí nemá na rozdaj, treba prať často ☹ Na upratovanie som lenivá, o to viac mám rada praktické veci typu sprej, kde netreba vynaložiť toľko námahy. Len nastriekam, nechám chvíľu "odpočívať" 😀 a zotriem. Nepoužívam veľa rôznych čističov, skôr sa snažím mať tých fliaš co najmenej a zvládnuť s jednou fľašou toho viac 🙂

13. mar 2018

dobry den,tak upratujem v ramci moznosti,co dieta dovoli,ale.snazim.sa tu mat stale.poriadok ;) no co sa tyka okien,tak tie ciste nemam,jedna z najhorsich prac spoku s umyvani sprchacu :D pouzivam uz par vyrobkov z DM a som.spokojna,no.etse nemam vela vyskusanych a rada by som skusila nieco nove ;)

13. mar 2018

Upratujem rada, vzdy mam prijemny pocit ked je vsetko okolo mna vyupratovane, vonave. Nerada umyvam okna, to ma bavi asi najmenej. Ale ked uz sa pustim do okien, musim vyumyvat vsetky naraz a vsetko dokladne poupratovat. Rada by som sa zapojila do testovania vyrobkov denkmit.

13. mar 2018

Dobrý deň, som 27 ročná mamička 6 mesačného synčeka. Minulý rok sme kúpili a nasťahovali sme do novostavby rodinného domu. Upratovanie pre mňa nie je len povinnosť, ale dovolím si tvrdiť, že aj záľuba. Milujem ten pocit, voňavého domu 🙂 DM-ka je moja obľúbená drogéria a tiež značka Denk-Mit ma už dávnejšie oslovila 🙂 Jar sa nám blíži a najbližšie sa chystám na veľké umývanie okien. Medzi moje obľúbené domáce práce patrí vysávanie, umývanie parkiet a dlažby, ale taktiež aj vešanie voňavého prádla cez leto a jar na terasu. V zime využívam sušičku prádla. Medzi moje neobľúbené činnosti patrí umývanie riadu, ale aj to treba :D Mám úžasného priateľa ktorý mi rád s upratovaním pomáha, takže do recenzie môžem priniesť aj pohľad muža 🙂

Do DM drogérie rada chodím,
okolo regálov pozorne snorím.
Upratovanie mám veľmi rada,
testovanie nebude námaha.

S názorom sa rada podelím,
povinnosti si ľahko zadelím.
Testovanie bude zábava,
doma spokojná rodina.

+ sa chcem podeliť s výrobkami ktoré pravidelne kupujeme.

S pozdravom, Katulincová

13. mar 2018

Mila DM. ❤️ upratovanie mam rada hlavne ked vsetko pekne vonia. Dokonca aj moja dcerka je poriadku milovna 🙂 pomaha mi. No a co nemam rada asi zehlenie... a co sa tyka dm vyrobkou su ozaj super. A rada by som ich testovala a vyskusala nove prostriedky. Dakujeeem ❤️😘

13. mar 2018

Upratujem a periem často, niekoľkokrát za týždeň, okná umývam podľa potreby ale minimálne 6x za rok. Mám rada vôňu čistého prádla ako aj vôňu čistých podláh ktoré prevoňajú celý byt. No a rada nemám keď na druhý deň po upratovaní môžem začať akoby odznova 🙂

13. mar 2018

Ja upratujem denne ...doma mi vravia ze som chora na poriadok🙂cistiace prostriedky tejto znacky by som velmi rada vyskusala

13. mar 2018

Som maminka 2 certikov a upratovať vždy treba aj keď sa priznám že sa musím nútiť do upratovania .... 😐☺ Veľmi by ma potešilo vyskúšať tieto produkty pár už mám z DM a nemôžem dopustiť na práci prach pre mňa sú top iné ani nekupujem a skúsiť niečo nove od vás by ma veľmi potešilo a o to radšej by som asi aj upratovala keby som ich testovala 😂 ...... No to by bolo asi všetko a držím palce každej jednej z zas pekný dník 😘

13. mar 2018

Milujem upratovanie, lepšie povedané, milujem dokonalý poriadok a tip top upratanu domácnosť ☺️keď si tak vylozim nohy po dvoch hodinkách glancovania celého domu a len sa kocham tým poriadkom 😍😍veľmi rada by som vyskúšala značku Denkmit, keďže z tejto značky skúsenosť iba so soľou do umývačky 😀

13. mar 2018

Tak tento upratovací balíček je stvorený pre mňa 😍
Posadnutá upratovaním, práve dokončujeme dom a bábätko na ceste, takže všetko musí byť čisté, voňavé, dezinfikované. Myslím si, že práve u nás by balíček prešiel tou najlepšou skúškou 😉
A čo ma najviac nebaví? Asi umývanie okien, no pár krát v roku sa to dá zvládnuť, hlavne ak máme na to to správe "náčinie" 😉

13. mar 2018

Som matka 2 malych deti ,ktore neustale robia neporiadok. Kedze nemam rada prach na nabytku a omrvinky na zemi...upratujem kazdy den ked mi deti spia. Vemi by ma potesila vasa testovacka...kedze cistiacich prostriedkov v domacnosti nikdy nie je dost. Co sa tyka Denkmit vyrobkov nemam vsetky vyskusane ale postupne kupujem a skusam .najnovsie som spokojna s cistiacim prostriedkom na keramicke platne. Iz som bola bezradna az som sa docitala ze vela mamiciek odporuca teno 3v1 vid.foto

13. mar 2018

Ahojte. Ja takisto upratujem a periem každý deň. Pri dvoch chalanoch to ani nieje možné neupratovať. A ešte keď príde manžel domov (mam v podstate 3 deti 🙈) 😁 Prať bez utierok Denkmit na zachytavanie farieb si ja už neviem ani predstaviť. Čochvila nas caka velke upratovanie, vratanie umyvanie okien. Co nepatri medzi moje oblubene cinnosti, kedze byvame na 3.poschodi a ten prach z ciest je hned vidiet 😩
Rada by som vyskúšala aj ine výrobky, co verím ze budú urcite🔝...

13. mar 2018

Ahojte moje upratovanie vyzerá tak že mám dve detičky takže keď upratujem ani to vydno není ale muž má vždy podporí a povie mi zlatino ja taký šťastný že ťa mám bez teba by som to nezvladol . U nás je to samozrejme vysávanie umývanie podláh a bežní kolotoč riadi a podobne a rada skúšam výrobky ktoré mi vedia uľahčia prácu v domácnosti budem rada ak budem mať možnosť testovať výrobky

13. mar 2018
Komentár bol odstránený

Upratovanie patrí k súčasti každého môjho dňa, a celkom ma bavi. Keďže som matka 3 deti upratovať každý deň je potrebné. Samozrejme neupratujem každý deň celý dom 😊 to by som sa zbláznila 😃.
Každý deň mám vyhradený na jednu miestnosť ktorú vyupratujem na 100% + podlahy utieram každý deň v celom dome. Keď si takto kazdy deň vyriadim jednu miestnosť tak sa mi nestane že sa mi to všetko nazbiera naraz a nevedela by som co skôr😃. Co sa týka domácich prác ktoré nemám rada je žehlenie ktorému patria sobotné večere.
Bola by som veľmi šťastná keby som mala moznost testovať výrobky denk mit. Zatiaľ som túto značku este neskusala

13. mar 2018

ooooo ano. tak toto je nieco pre mna. ja nenavidim upratovanie. neznasam ho a priam nim opovrhujem. ale uprimne kto to ma rad ? ruku na srdce a uprimne - kto radsej upratuje ako travi cas s rodinou, kavou, knizkou, s dobrym filmom alebo len tak lenosenim ? ved preto mame roboticky vysavac, automatcike pracky, umyvacky riadov a dokonca nahrada zehlenia susicka !!!! oooo ano. nasi verni pomocnici zial nie dokonali :-/ este stale ostavaju cinnosti na ktore treba ludsky faktor ako na utieranie prachu z policiek, vylestenie nabytku, utretie detskej stolicky po tom co nase zlaticko tak chutne a roztomilo papa same, umytie okien ci nahananie pavucin v rohoch. upratovanie neznasam no je potrebne kedze nechceme byvat v spine a neporiadku. a koniec koncov cerstvo vyvetrany dom, vonave periny a cista dlazka z ktorej dcerka moze zjest spadnutu piskotu je viac ako nechut k tejto cinnosti. preto ma viac nez potesia cistiace prostriedky ktore mi tuto cinnost ulahcia, ktore umyju, operu, prevonaju hned na prvy krat a nemusim opakovane drhnut podlahu lebo smuhy nejdu dole, vodny kamen drzi ako kliest a okna a zrkadla sa mi smeju smuhami ktore nezisli. a co viac detske body s flakmi ktore sa nevyprali. nic mi tak nevie pokazit naladu ako pradlo ktore vytiahnem z pracky a aj napriek odstranovacu skvrn tie potvory nezmizli a ostali na detskom obleceni. Toto testovanie by bolo pre mna viac nez vhodne uz len preto ze sa mi dobrovolne neche do jarneho upratovania, no s tymto vyberom vyrobkov by som sa priam musela do toho pustit.

13. mar 2018
Komentár bol odstránený

U nas doma,, to funguje trosku opacne - upratovanie ako konicek je manzelova parketa. No jasne, nevyhnem sa tomu ani ja. Testovanie tychto vyrobkov by som mu s radostou prenechala ( ako narodeninovy darcek ) ,🙂 urcite by sa potesil a, vzniklo by vela zaujimavych fotiek chlapa upratovaca 🙂

13. mar 2018

Pripájam sa aj do testovania 😉u nás to je už rituál keď každú sobotu doobeda robíme veľké upratovanie a to všetci spolu😉radi by sme vyskúšali Denk mit pomocníkov-aj keď už niektorých používame a maximálna spokojnosť

13. mar 2018

Rada by som sa aj ja zapojila do testovania, bolo by to moje prvé testovanie a moc by ma to potešilo 🙂
Upravujeme takmer dennodenne a rada skúšam nové prostriedky 😉👌 Dent mit používam pri prani a určite rada skúsim aj iné produkty 🙏🙂

13. mar 2018

Upratovanie som nikdy nemala v laske, ale v poslednej dobe sa mi paci, ked mame upratany dom. Ked je citit cistotu vo vzduchu. Najmenej rada mam velke upratovania, kedy odtahujeme postele, pracku ci chladnicku. Pranie uz nevnimam ako zataz, je to kazdodenna povinnost, a som rada, ze je taka rychla🙂

13. mar 2018

Ja mam rada cistotu a poriadok ale pri mojich detoch vydrzi len par minut,takze upratujem aj3krat za den keby nas nahodou necakane prekvapila navsteva🙂preto by sa mi velmi hodili novy pomocníci do domácnosti. Najradšej periem a umývam riad to je pre mna relax ale na utieranie uz potrebujem pomoc😉

13. mar 2018

Mám veľmi rada poriadok, a postupne si začínam zvykať, že pri malom to tip-top už nebude. Môj muž nie je veľmi poriadkumilovný, ale je rád keď máme doma upratané. A kto urobí ten poriadok? No predsa len ja. 🙂 Nerada vysávam, to často prenechám svojmu mužovi. V tomto období materskej som začala skúšať značku Denkmit, zatiaľ mi vyhovuje aj finančne aj kvalitou. A rada by som otestovala aj ďalšie výrobky.

13. mar 2018

Mám rada chvíle keď moje upratovanie nikto neruší, deti sa spokojne vonku hrajú a ja si pustím muzičku a upratujem 😊

13. mar 2018

wau tak tento skvelý balík by sa mi na testovanie hodil ako soľ. Možno ešte viac. Pretože momentálne prerábame kúpeľňu (lebo stará začala opadávať sama) a mam prach a neporiadok úplne všade. Budem musieť určite všetko prať, čistiť a tepovať. Určite by mi tieto veci veľmi pomohli hlavne pásiky na pranie tie sú u nás čislo jedna zo značky denkmit a aj všetko ostatné. Už dlho (zimné obdobie) má obchádzalo umývanie okien ale po tejto prerábke ma to už určite čaká. A moja kráásna obývačka tá je tiež pokrýta vrstvou prachu. Ale na to upratovanie sa aj teším, pretože už budem mať prerobené všetko podľa svojích predstáv. .. A čo nerada robím? Tak strašne nerada žehlím, že ukecám manžela aby kým dám deti spať požehlin on 🙂

13. mar 2018

@zuzanka2411 ďakujem,skúsim...

13. mar 2018

Ak by som mala mat nejaku superschopnost, tak by to bolo behom momentu mat upratany cely byt, oprate, pozehlene a k tomu aj navarene. Ako "moderna zena" som sa tomu dlho vyhybala a boli tieto prace nutnym zlom, odkedy som ale manzelkou, viem ze to robim nie len pre mna, ale aj pre nas spolocny domov a tak sa niekedy pristihnem, ze ma tieto prace aj bavia 🙂) Najviac ale nenavidim umyvanie okien, pri tom si spievat nikdy nebudem :D

13. mar 2018

Rada by som vyskusala produkty Denkmit, s niektorymi mam uz aj skusenosti, kedze v DM rada nakupujem. Mam rada vonavy, upratany domov, ked viem, ze je cisto. Najmenej rada umyvam okna, aj ked som si uz zakupila pomocnika na umyvanie - cistic okien :D

13. mar 2018

Dobrý deň mam obľúbené niektoré produkty Denkmint ktoré nesmú chýbať u nás, ale mnohé som ešte nevyskúšala. Mám rada čisto v byte aj keď nie som otrokom bytu. Nerada utieram prach vždy to radšej nechám na dcérku. Budeme sa určite tešiť ak ich budeme môcť vyskúšať.

13. mar 2018

dobry den upratujem ako každa ina žienka a rada by som skusila niečo nove

13. mar 2018

Pravdu? Upratujem lebo musim. No moj muz je na upratovanie chory...a to doslova. Chodi ma tyzdnovky a vzdy ked ma prist upratujem ako diva no aj tak potom frfle a celu sobotu travime upratovanim 😜😱. Dokonca pouziva na prach utierky nasho maleho.Myslim ze na testovanie je moj muz ako stvoreny 🤣

13. mar 2018

Som mamina 21 mesacnej dcerky a 5 mesacneho drobceka .... Malinky sice toho neporiadku este vela nenarobi no malinka je ako hurikan ved rozsypanie napriklad takej krupice po podlahe je neskutocna stranda... Takze u nas doma je ranny ritual vstat dat si ranajky a kazde rano popratat aby to tu nevyzeralo ako po 3.svetovej .... fakt ma to uz niekedy vobec nebavi no co uz s nou ked ju bavi hranie sa so vsetkym okrem hraciek v jej detskej izbe 😂 ale do upratovania sa aktivne zapaja aj ona ved porozhadzovat mame pozametanu kopku kym sa otoci je tiez celkom zabava 🤣pracka u nas funguje kazdy den niekedy aj 2x do dna.... snazime sa samy papat....takze cistiacich prostriedkov u nas nikdy nieje dost 😁 a nqjviac co na asi nebavy je zehlenie preto sa ho snazim co najviac minimalizovat😊

13. mar 2018

Ja rada upratujem ked som doma sama. Ziadna pomoc od nikoho ineho. Iba ja a cistiace prostriedky. Milujem DM kuchynske utierky ❤utieram s nimi asi vsetko a vsade 😊 naopak neznasam umyvanie okien a preto mi uz par rokou chodi okna umyvat mamina.

13. mar 2018

Dnes sa mi opäť potvrdilo, že upratovanie milujem 😃slniečko svietilo a ja som dostala takú chuť upratovať rýchlo.som uspala syna v kočíky a uz som.umyvala a viem, že by mi pri tom.pomohli vaše výrobky, kt. Sú super a rada by som sa zapojila do testovania

13. mar 2018

Neznasam upratovanie 😀 a uplne najviac nenavidim upratovat kupelnu,mame mega sprchac a cely zo skla 😔 myslim,ze vyrobky Dm mi to aspon sprijemnia ked uz to tak nerada robim 😂

13. mar 2018

Niektore dm vyrobky som uz vyskusala a su super. Mam rada poriadok no pri dvoch malych detoch 2.5 roka a 11 mesiacov poriadok trva len chvilku 😆. Ked ich vecer ulozim spat tak vsetko poupratjjem aby sme sa rano zobudili do cisteho vonaveho domceka ☺.

13. mar 2018

Som mlada mamicka na materskej ,ktora velmi casu vseobecne pri malom babatku nema a to aj na upratovanie, avsak uoratovat sa musi ci uz pre esteticky vzhlad alebo pokoj v dusi🙂pri upratovani mam najmenej rada umyvanie podlah:( ale aj to sa musi.bola by som rada keby si mozem vyskusat tieto super vyrobky a mat ciato a vonavo na jar v nasom domceku🙂kde je cisto je pokoj a kde je pokoj je aj laska🙂

13. mar 2018

Volám sa Zuzana, mám dve deti,presnejšie chlapcov. Mám rada poriadok okolo seba, no upratovať sa mi veľmi nechce. Na druhéj strane, keď to na mňa príde, tak behám po byte ako besná a všetko pucujem. Zo všetkého najviac neznášam žehlenie.

13. mar 2018

AHOJTE 🙂 asi Vas v prvom momente sklamem,ale ja som neznasala upratovanie 😂 priateľ je priam posadnuty čistotou ...a toto ja mam doma 😬😂 parapetne dosky utiera mokru handrou kazdy den ... dvere,digestor,poličky ...čo Vam poviem,no mam to tazke 😂 alebo lahke ?! Poviete si,ze je to sen kazdej ženy. Vlastne áno 😂 A ked prislo dieťa a neskôr dalsie.. utvrdila som sa v tom,ze poriadok je dolezity.Nemyslim tym upratane hracky,spinavy riad v obyvacke na stole....ale ten skutocny. Cista domacnost = polovica uspechu udrzat nase deti zdrave. Vyrobky z dm niektore poznam,ine nie..urcite by som rada vyskusala ... a rada zistim,ze ich pouzivanie mi ulahci a sprijemni vsetky domace prace 🙂

13. mar 2018

Veľmi rada by som testovala DM výrobky, nakoľko nie všetky mám odskúšané. Z upratovania nemám rada umývanie okien 🙈🙈a zas na druhej strane milujem čerstvo oprane záclony keď závesim ešte vlhké a vôňa levandule z nich je v celom byte 😍 a najradsej upratujem keď moje dve deti (dcérku a manžela 😂) a pes idú vonku a ja sa môžem realizovať 😊 dúfam že konečne sa na mňa usmeje šťastie a budem môcť testovať 👍

13. mar 2018

Momentálne dokončujeme náš nový domček a za cca mesiac sa sťahujeme.... poviem vám uoratovania je tam až až a prostriedky by boli fakt poriadne vytestované 🙂
Samozrejme upratujem pravidelne a najviac v sobotu doobeda... no v čase nášho sťahovania musíme dať do čistoty a poriadku náš nový dom ale aj miesto,kde bývame teraz... taķ ciatíme staré aj nové .... a samozrejme testovať by potešilo a za tú srandu by aj to dvojité upratovanie stálo :D tak držme si palce žienky domáce 😚

13. mar 2018

Keďže ide o testovanie DM a týka sa upratovania, zapájam sa aj ja po prvýkrát ☺️. Slovo upratovanie má pre mňa dva významy a to každodenné, ktorému sa nevyhnem pri dvoch malých deťoch a veľké (raz za 3 mesiace), kedy prejde mojimi rukami každý kútik v dome, každá polica, skriňa, okno...
Upratujem rada, pretože ten pocit a vôňa čistoty napĺňa mňa i môjho manžela (miluje poriadok a rád mi pomáha s vysavanim a umývaním podlahy - vysávač je asi jeho najlepší priateľ 😁, tuším si s ním rozumie lepšie ako so mnou 😋). Asi preto, že vysávanie nepatrí medzi moje obľúbené aktivity. Naopak ostatné činnosti mám rada, dokonca je to pre mňa relax popri každodennom programe s deťmi. A vlhčené obrúsky na čistenie (hlavne vôňu granátové jablko) poznajú aj moje dcérky (1 a 3 ročne), veľmi rady minú celý balík na umývanie terasovych okien 😱😱😱 kým navarim obed 😂...no hlavne že majú poriadok v génoch 😂...Aj keď veľa prostriedkov Denkmit poznáme a používame, stále máme mnoho neodskušanych a preto by som rada uspela v testovaní ☺️

13. mar 2018

Môj muž je na dlhšej PN,myslíte, že by sa so mnou rozviedol kebyz ze mu dopracemj takýto balik čistiacich prostriedkov a poviem mu že ich musí všetky vyskúšať, pokiaľ budem v práci?😂

13. mar 2018

Máv tzv.upratovacie zápaly, kedy by som najradšej vyglancovala všetko, všetko poodťahovala, povymetala každú škáru.. To je väčšinou práve v tomto období, keď začína svietiť slniečko, vo vzduchu cítiť jar. Ale práve kvôli tomuto počasiu sa teším, na prvé vešanie opratého prádla vonku. Vôňa čerstvo vypratého oblečenia a vôňa jari je to najkrajšie. Pri domácich prácach mi vždy pomáha moja 2.5 ročná dcérka Hanka, ktorá najradšej leští zrkadlá a vysáva.. Žijeme spolu iba my dve, takže si poriadok vieme relatívne ukočírovať, aj keď.. Sú dni, kedy mi nevadia kocky lega na kuchynskej linke a kuchynské náčinie na gauči 😁 veď predsa som len mama a mám iba jedny nervy. Preto by som rada vyskúšala testovať vaše produkty... Možno by mi ušetrili ďalšiu kôpku nervov na "dôležitejšie" veci 😛

Katarína

13. mar 2018

Velmi rada by som výrobky vyskúšala, keďže som velmi alergicka na neporiadok, stale beham s handrou, v tehotenstve to je už trošku horsie a tazsie 🙂 a je nás doma dost, takže stale je pokom upratovat a prostriedky sa rychlo minaju 🙂 najviac neznasam umyvanie riadu ale to sme uz vyriešili umývačkou riadu.

14. mar 2018

No musím sa priznat, že ja nerada upratuj em a to z dôvodu, že mám dve malé deti 8 a 2r a poriadok nám nevydrží ani do večera 😁😁🤔
Volakedy som strašne často upratovala,možno každý den a preto sme sa aj často hádali s mužom, lebo som podla jeho slov vyvíjala tlak na neho a má deti kôli čistote 😂 potom som v Tom potlačila a okrem toho, že máme doma permanentný bordel, v zmysle omrvinky hračky a veci kade tade, zas máme tu aspoň hygienické cisto, s mužom sa už kôli tomu pár rokov nehadame a sme vlastne spokojná a šťastná rodinka.

14. mar 2018

Nám už jarne upratovanie treba ako soľ, avšak pri 2 prácach a drobcovi to akosi vždy odsúvam a robím len tie najnevyhnutnejšie čistenie. No cez okna už pomaly nie je vidieť.. Chystala som sa na ne po práci tento týždeň, no drobuľo je choručký, takže zase nič. Ale raz to dám! 🙂 A verím, že s pomocou MK. Veľmi rada otestujem DM-prípravky. OXI na škvrny pred praním mi práve došiel, no jednoducho volám S.O.S. a verím, že ma vypočujete a pomôžete zvládnuť jarné upratovanie najedničku. 🙂

14. mar 2018

Medzi upratovaním som si našla čas napísať aspoň pár slov nakoľko by sa mi prostriedky zišli. Upratovanie je potrebné ale možno by ste U mňa našli niekde V kúte smietko. Od kedy mam malicku riadim sa heslom :možno nemám dokonale vyluxovany byt ale mám šťastné dieťa pretože s ním trávim čas radšej ako celý deň s mopom

14. mar 2018

Tak keďže mam doma ročného chlapčeka tak poriadok sa ťažko udrží u nás doma.. Však viete ako to je s malými detičkami stále niečo skúšajú snažia sa papať sami všetky hračky a najviac kuchynské naradie 😁 nosia hore dole v dome všetko pchaju do pusinky a tak čistota musí byť najme v tomto chripkovom období tak najradšej utieram prach a keď mam super pomocníka tak umývanie dlážky tiež rada robím. Na Veľkú noc sa stahujeme do nového domčeku tak by sa tam zišli tie prostriedky a lahko by som ich mohla ohodnotiť veď všetko bude nove tak do posledjen kachličky musím všetko poupratovať 😊 z DM mame pracie prostriedky ale rada by som vyskúšala aj všetky čistiace prostriedky 😊

14. mar 2018

Aj my by sme sa radi zapojili s mojou malou čoskoro 3 ročnou pomocnickou ktorá mi zo všetkým pomáha aj s tym co nemusí... nakoniec musím upratovat aj po jej upratovaní... A malinkemu bábätku by sme skúsili oprat vecičky ci mu zmiznú fliačky z neho... Prach musíme tiež často umývať lebo z krbu sa dosť práši... Najviac nemám rada umývanie riadu, ale odkedy mam umývačku je tento problém vyriešený 😀 skúsime sa teda zapojiť a uvidíme ci nás vyberiete 😉

14. mar 2018

Dobrý deň . Idem skúsiť šťastie a aj ja sa zapojiť do vašej súťaže. Veľmi rada by som vyhrala a veľmi by sa mi zišla takáto pomoc a najmä aj trosku finančne oslobodenie ,keďže aktuálne riešime kúpu nového domu ( aktuálne bývame u mojich rodičov ) a peniažkov nie je navyše . Mám dve malé deti ,čiže poriadok u nás nie vždy funguje ale myslím si ,že čisto máme . Každý deň sa snažím vysávať a patrí to k mojim najobľúbenejším činnostiam ,práve naopak čo nerada robím je utieranie prachu ,pretože je všade . Ráno ho utriem a večer už je tam znova ,úplne ma to demotivuje...
Prajem pekný deň 🙂

14. mar 2018

Poriadok mam velmi rada,hoci sa niekedy musim krotiť,aby som nezabudla co sú priority,a to rodina,obcas musia znasat moju potrebu mat veci v poriadku :D Ale som toho nazoru,ze keď mam upratané vonku,tak potrebujem upratať aj vnutro,casto to je spojené,lebo upratovanie je pre mna psychohygiena ;) A priznam sa,ze nenavidim cistit gril, ta mastnota ma zabíja ;)

14. mar 2018

Môj vzťah k upratovaniu je veľmi kladný 🙂 Na upratovaní najviac milujem výsledný efekt, ktorý po mne ostane, kedže ešte nemáme detičky tak si momentálne pocit čistoty vieme udržať dlhšiu dobu 🙂 Čo sa týka produktov na upratovanie, viac krát sa mi osvedčilo, že práve tie z DM boli vhodnou voľbou v pomere cena vs.kvalita. Osobne najmenej rada mám upratovanie kúpelne a wc :D ale čo už aj to sa musí a preto je toto upratovanie presne ako prvé ktorým začínam môj sobotný rituál. Veľmi sa poteším ak budem vybratá medzi tie, ktoré budú testovať nové produkty. Budem mať aspoň ďalšiu motiváciu pred veľkonočným upratovanim 🙂

14. mar 2018

Ja upratujem celkom rada, až na to, že pri dvoch deťoch treba upratovať takmer Non stop 😀🤦 Teším sa na moment kedy upracem, a poriadok vydrží aspoň 24 hod. 🙏 A čo robím nerada?? 🤔 Asi sem zaradím žehlenie, neustále mám kopu aspoň meter vysokú 😀🤷

14. mar 2018

ja tiež nerada upratujem, ale necítim sa dobre, keď upratané nemám, tak to proste robím 🙂 pri 2 deťoch, manželovi a psovi mám pocit, že to je "zbytočné" lebo to nemá aspoň chvíľku trvajúci efekt, ale mám rada ten pocit, keď je všetko upratané a voňavé, takže to vlastne v konečnom dôsledku robím kvôli sebe, že 😀

14. mar 2018

Ja milujem poriadok a keď je čisto, no priznám sa, že upratovanie nemám veľmi v láske. Hlavne odkedy sme traja, keďže naša dcérka je jeden malý, veľký neporiadok sama o sebe 🙂 Najmenej rada umývam okná.

14. mar 2018

este som sa nezapojila do ziadneho testovania,ale teraz nastava spravna chvila,toto je ako stvorene pre mna.upratujem denne v ramci rannej rozcvicky a bez upratania ani neopustam dom-milujem navrat do cisteho,vonaveho domova 🤗 ked viem,ze doobeda nebudem stihat,nevaham upratat aj vecer o 22.00 ...popri troch detoch,dvoch psoch a macke mam veru stale co robit,ale neberiem to ako nieco co musim-ale ako hobby.rada otestujem nove pripravky,mam svoje overene-ale nikdy nie je neskoro na zmenu ..

14. mar 2018

Ahojte.. Bývame v rodinnom dome.. Jedno naše poschodie ma 120m2 a mame ich 3 🙂 .. Keďže ja som na rodičovskej.. A moji rodiča chodia do prace snažím sa s upratovaním výpomôct aj im.. Takže čistiacich prostriedkov sa tu spotrebuje až až 🙂 nočná mora je pre mňa umývanie okien.. Keďže ich mame 19 + vchodové dvere.. Na druhej strane zasa zbožňujem pranie a vešanie toho voňavého prádla 🙂 a umývanie podláh.. A je tu teda co umývať, keďže koberce nemáme 🙂 veľmi rada by som vyskúšala ďalšie nové čistiace prostriedky 🙂 bola by som veľmi vďačná

14. mar 2018

S dvomi malými deťmi 3 a pol ročným a 3 a pol mesačným sa poriadok udržiava veľmi ťažko. Keď skončím, možem začať znova. 😅 Vždy som upratovanie neznášala a snažila som si to všemožne zjednodušiť. Vysávanie je ok, ale všetko ostatné musím pretrpieť. Napr. také utieranie prachu z početnej zbierky anjelikov a víl alebo umývanie okien, ktorých mám na byte toľko, že ich ani nechcem počítať.... Umývanie riadu sme vyriešili umývačkou. Najhorší moment v upratovaní bol, keď som sa z mojho dievčenského bytu o rozlohe 53 m2 presťahovala s mužom do veľkého bytu 3+1. Prvé dva roky som myslela, že ten veľký priestor nedokážem upratať tak, aby to aspoň deň vydržalo čisté a upratovanie mi zakaždým trvalo večnosť. A tí, čo majú malé deti okolo 1-2 rokov vedia, aké to je, keď sú niekoľko krát za deň vyhádzané veci zo šuflíkov a skriniek. Teraz, keď má dcérka už 3 a pol, pomáha mi zametať a napodobňuje, čo robím ja. No a keď pozerá rozprávku a vyrušuje ju vysavač, tak mi ho jednoducho vypne. 😀

14. mar 2018

Pri prerabke domu by nam padlo ako uliate, a pri 2 detoch ani nehovorim 😊

14. mar 2018

Pozdravujem...kto by nemal rád poriadok a DM 😂....chcem byť ako moja mamka....voláme ju majster proper...upratovanie je jej hobby....zubná kefka čistiaci prostriedok a ide sa.....dnes sme začali s oknami....do sviatkov musí byť všetko tip top....
Z domácich prác , tak žehlenie....to nemusím....
Mám dve dievčatká...5rocnu a 2 mesačnee bábätko..testovací balíček by nás veľmi potešil..pekný deň prajeme

14. mar 2018
nesvadbovo
AMBASÁDORKA

No, tych dovodov je viac, ale teda v tejto testovacke som sa nasla 🙂 odkedy sme mali dvojtyzdnove domace vazenie kvoli chorobe, su vsetky okna opackame, kedze M. robila susedom stavebny dozor a pritom o ne obtierala vsetko, co mala na rukach. Lebo vzdy, ked mam pocit, ze je to u nas ako z katalogu ma jej teplaky presvedcia o opaku, lebo vyzeraju ako keby sa prave vratila z bane. Lebo mi pred par tyzdnami zaplesnel satnik a vsetky veci v nom a nech robim co robim, neviem z veci dostat tu zatuchlinu. Lebo M. musi pri jedeni tlieskat rukami a rozhadzovat nimi, a tak mam stol a jej stolicku vecne flakatu. Lebo peciem denne a hoci marketing firiem tvrdi nieco ine, pyroliza nie je vseliek pre cistu ruru. Lebo obcas pride svokra na necakanu navstevu a hoci je mi druhou mamou, zvyknem sa cervenat az za usami, ked ide do kuchyne a chyti sa uchytky, ktora je zamastena, lebo som aktualne nemala cas vytiahnut sprej a vycistit ju. Lebo mam ledva rocny dom a obcas to tu vyzera tak, ako keby sme si ho nevazili. Lebo som vyskusala uz tri rozne odstranovace skrvn a napriek tomu kazdy tyzden putuje jedno bodycko do kosa. A preto, ze dostanete ferovu recenziu, ak nieco bude super, budete to vediet. Ale ak nie, nebudem pred tym zakryvat oci 🙂

14. mar 2018

Ja na cistotu nedam dopustit, pracovala som aj ako chyzna v 4* hoteli v Alpach a bavilo ma to 🙂 Doma sme potom tiez mali cisto a upratane ako v hoteli dokedy sa nam nenarodili dvojicky a bolo pre mna tazke zmierit sa s tym, ze najblizsie roky to u nas tip top nebude, ale snazim sa, bojujem 😀 Nemam rada iba umyvanie riady, preto plánujeme kupit umyvacku😉

14. mar 2018

Ja som nikdy netrpela prílišnou poriadkumilovnosťou. Všetko sa zmenilo v momente, ako som začala bývať s priateľom. Prísť do bytu, kde niekoľko mesiacov žil iba chlap, je pre každú ženu výzva. Však vám to asi nemusím popisovať. Viete si predstaviť, ako vyzerá domácnosť muža. Niečo ako odstraňovač vodného kameňa alebo WC čistič nehrozí, môžete byť šťastné, ak vôbec nájdete handru a (čistú) hubku na riad. 🙂 Byt sme s priateľom dali do obývateľného stavu a od tej doby som aj ja príkladná gazdinka. Teraz ma však čaká rovnaký kolotoč v byte jeho otca i brata, pri ktorého upratovaní chcem pomôcť. Tentokrát ide o byt, ktorý ženskú ruku nevidel 5 rokov. Už som sa v ňom bola pozrieť a tipujem, že na jeho vygruntovanie budem potrebovať kamión čistiacich prostriedkov. 😉 Čoho sa najviac bojím, je ten mastný sporák s pripáleným jedlom, hrnce, prach (mám naň kontaktnú alergiu) a kúpeľňa, kde je vodný kameň na každom centimetri. Z duše neznášam mastnotu, nánosy prachu a nutnosť niečo silno drhnúť od odolnej špiny. Chcem však napriek všetkému pomôcť a preto sa ochotne hlásim i na testovanie. Čističe z DM sú najlepšie. 🙂 Sama by som si ani jeden nekúpila inde.

14. mar 2018

veľmi rada používam výrobky na čistenie z DM, ale mnoho výrobkov, ktoré sú v tomto článku spomenuté, ešte nemám otestované 🙂 najmenej rada utieram prach ☹

14. mar 2018
Komentár bol odstránený

Mám rada keď mame v byte čistúčko, potrpím si na to, rovnako ako i môj manžel, ktorý je na poriadok zaťažený viac ako ja. Neznamená to však, že celý deň doma len čistíme a praceme. Z detstva mám zafixované, že sa u nás v sobotu robilo "veľké upratovanie", a to znamenalo, celý deň podľa príkazov maminky umývať, leštiť, čistiť... bola to nuda, tomuto sa chcem vo svojej rodine vyhnúť za každú cenu a preto upratujeme podľa potreby. nemáme na to určené dni, upratujeme priebežne, keď je to nutné, keď je nálada či chuť. Do upratovania sa zapájajú aj deti a robia to radi (zatiaľ), čo je pre mňa znamením, že aj z upratovania sa dá vykúzliť zábava. Milujú leštiť zrkadlá, to by minuli aj celý čistič na sklo, keby som ich nebrzdila. Rovnako milujú "mokré aktivity" a kedže mi je blízka Montessori pedagogika tak ich v tom podporujem, pretože viem, že toto je cesta k samostatnosti a sebavedomiu. Keď vidím akí sú hrdí, že mi pomohli, verím, žeby boli vhodnými adeptmi spolu s maminkou a tatinkom na testovanie DM vyrobkov na upratovanie v domácnosti 🙂

14. mar 2018

❗Život nieje len o upratovaní, preto hľadáme spoľahlivé a kvalitné výrobky akým ten čas pre rodinku predĺžiť..a rada by som testovala či práve DM výrobky budú medzi moje Top patriť 🤓

14. mar 2018

Rada upratujem. Este radsej upratuje moj manzel. Blizia sa jeho narodeniny tak by bolo mile keby dostal balicek DM.

14. mar 2018

Aj ja milujem čistú, voňavú domacnosť, velmi by ma potesilo, keby som mohla takymto uzitocnym sposobom otestovat DM vyrobky 😊😉

14. mar 2018

😍 jej, sem sa musím zapojiť 😀 ja rada upratujem, keď mám na to čas a priestor 😊 milujem, keď som sama doma, alebo keď malý spinká a ja si môžem nerušene upratať a urobiť, čo potrebujem. Keď synček nespi, tak mi asistuje 😀 miluje vysávač a handričky a vodu 🤷 dúfam, že bude pomáhať aj keď bude starší, lebo teraz mi jedine tak zavadzia a robí neplechu, ale čo už, beriem to s humorom ☺️ veľmi rada by som vyskúšala tieto produkty, priznám sa, tuto značku som ešte nemala, ani jeden prostriedok, ale verím, že sú super, v skupinke DM drogerie som zahliadla pár recenzií, ale ešte som sa nedostal k tomu, aby som niečo kúpila, vždy zabudnem 🙈
No ešte j tomu upratovaniu, ja rada vysávam, umývam podlahy, utieram prach, umývam kúpeľňu a WC, riady - všetko, čo je spojené s vodou mi nevadí. Rada čistom vlhčenymi utierkami kuch. linku, čo je dosť často, keďže je bledá 😀 vlhčené utierky mi veľmi pomáhajú pri upratovaní, s tým je raz dva dobre utrety napr. Aj záchod 😃
A čo nemám rada je vešanie mokrého prádla, následne skladanie a upratovanie do skríň, bráni sa tomu ako viem. Väčšinou to robí muž, ale niekedy musím aj ja. Co je prekvapivé, ukladanie veci môjho syna mi nevadí. Jeho skrinka je poukladana a uhladena narozdiel od mojej. To je moja zla vlastnosť, večne rozhádzana skriňa. 🤔🤔🤔
To je asi všetko, čo som chcela napísať, bola by som rada, ak by ste ma vybrali. Ďakujem za možnú st zapojiť sa. ♥️

14. mar 2018

Volám sa Veronika a a v domácnosti sa snažím udržiavať čisto.Aj keď to pri dvoch menšich deťoch nieje vždy 100% Upratovanie je prena relax.
Najmenej čo rada robím je utieranie prachu..Niekedy zapájam aj synov a oni s velkym nadšením pomôžu.DM nemáme moc blízko a tak by nás balík veľmi potešil aby sme si s blížiacou jarou prevonali a vyčistili byt s uvádzanymi výrobkami

14. mar 2018

Preco prave ja?no blizi sa velka noc a kazda chveme mat doma cisto s kvalitnymi prostriedkami na upratovanie.cakaju ma este napriklad okna co priznavsm ze umyje tentokrat partner,dalej povymienat zaclony co spravi tiez on.a preco prave on?no z jednoducheho dovodu nohu mam v sadre uz mesiac a kvoli tazkemu urazu este take2minimalne bude.no a kedze som teraz taky polovicny invalid kvalitme cistiace prostriedky mi urcite pomozu vsetko rychlejsie a lepsie poupratovat vycistit.obaja s partnerom mams radi poriadok co sa neda na100%pri dietati dodrziavat no aspon taku zakladnu hygienu a sanitu doma by sme mali kazda z nas dodrziavat a to nielen pred velkymi sviatkami.tak sa budem tesit a dufat ci vyhram.no a co najviac neznasam na upratovani?umyvanie riadu mam pocit ze cim viac umyvam tym ho umyvam castejsie 😀joj no a rada zehlim a vysavam 😊tak snad je to v skratke vsetko 🤔😁

14. mar 2018

Upratovanie si celkom užívam , mám rada keď dom vonia čistotou , keď sú okná čisté a dnu prúdi dobrá energia , čerstvo opraté záclony ,keď veci sú na svojom mieste ...ale zasa nie na úkor rodiny. Domácnosť má slúžiť nám,nie my jej. Objavila som už pomôcky na upratovanie zn. Denkmit a sú našou súčasťou , nedám na ne dopustiť. Jediné čo z domácich prác nemám rada, je žehlenie , no snažím sa nájsť si aj k nemu cestu :D zatiaľ márne :D

14. mar 2018

Ahojte, volám sa Monika, som mamou dvoch deti (Filipko 6 rokov, Natálka 2 roky), bývame v 2 a pol izbovom byte s predzahradkou. Upratujem celkom rada, mám rada čisté prostredie, ale nie napriklad na úkor rodiny. Snažím sa upratovať rýchlo a účelne. Nemám rada umývanie našich veľkých francúzskych okien, ktoré sú stále zaprašene 😉😁

14. mar 2018

Ahojte. Rada by som otestovala balícek nakoľko máme veľký poschodový dom a je v ňom čo upratovať . Mám 4 mesačnú princeznú a pri nej je to niekedy nárocne ale stále sa snažíme mať pekne a vonavo.

15. mar 2018

Jeeeeej tak tato testovačka by ma náramne potešila..😉 DM ku a výrobky Denkmit pouzivame a sú skvelé ale niektoré kúsky z testovačky sme neskusili...tak skúsime šťastie ..možno sa nam podarí veľké veľkonočné upratovanie s Denkmit 😉

15. mar 2018

Upratovanie mam rada hlavne vtedy ked som sama a mozem si vsetko upratat v klude...kedze maly vkuse po dome lieta,tak prach sa nazbiera raz dva...velmi rada by som otestovala Vaše výrobky v mojej domacnosti. a co robím nerada...no je to asi umývanie okien...🙂

15. mar 2018

Po narodeni syna som objavila v upratovani uplne novy rozmer, kedze vsetko si dava do pusy. Tiez mame doma psa, takze chlpy su vsade, tak upratujeme kazdy den. Je to narocne, ale co narobime ;)
Urcite by mi upratovanie ulahcili vyrobky Denk mit ;)

15. mar 2018

Ahojte☺ja neznášam upratovanie,ale zároveň chcem,aby bolo u nás doma vždy čisto a voňavo.Takže sa musím sem tam prinútiť upratovať.Samozrejme vždy po predchádzajucej hadke zapojím celú rodinu,veď v tom obrovskom dome nežijem sama....Zakaždým vidím v ich očiach a pohyboch obrovské nadšenie....Ak by som dostala tú možnosť testovať výrobky Denk Mit, tak by som sa určite veľmi potešila, a nielen ja,ale aj ostatní nedobrovoľne upratujúci členovia mojej rodiny 😁

15. mar 2018

Od detstva ma babička učila nielen pečeniu, ale aj ručným prácam, estetike, starostlivosti o dom a záhradu, byť dobrá gazdiná a ja to mám stále na pamäti, milujem upratovanie!
kedysi som sa v tejto akoby povedal môj muž "chorej záľube" 😅
priam vyžívala, savo, dezinfekt to je moje.
Ale čím viac to sledujem okolo seba tak to je jeden kolotoč.
U nás neporiadok je ako "daňe a smrť" tiež sa s nimi nedá bojovať (joke)😂
Ale stále ma táto snaha o čistý domov a zabíjanie baktérii neopustila a stále chcem mať krásny, čistý, voňavý domov. Takže začnem ráno cez deň medzipauza :D a večer keď deti idú do "ríše snov" pokračujem...
DM je moja srdcovečka, veľmi rada využívam veci odtiaľ, testovačka by ma veľmi potešila 🙂

15. mar 2018

Ahojte. Som mamina dvoch chlapcov, ktorí sa zatiaľ radi zapájajú do domácich prác ako je vysávanie, umývanie nerozbitných riadov, občas umyjú stôl, zrkadlo a pri utieraní prachu nikdy nevydržia dlho, keďže ich vždy niečo zaujme čo odpúta ich pozornosť. Podľa nálady sa k nášmu upratovaniu pridá aj tatík.
Mám rada čistotu a poriadok, aj keď náš byt nebudí dojem sterilného prostredia, udržujeme poriadok tak, aby sme sa doma cítili dobre a deti sú od mala vedené k tomu, aby pomáhali pri domácich prácach, čím viac pomôžu, tým viac času môžeme tráviť spolu.
Keď kúpime nejaký nový výrobok, chcú vedieť na čo slúži, ako vonia, ako vyzerá. Okrem týchto pomocníkov, ktorých už doma máme, by sme radi privítali aj nových pomocníkov, ktorých ponúkate a radi by sme ich spoločne otestovali, aby sme premenili náš príbytok na čistý, útulný a prevoňaný poriadkom aj radosťou so spoločnej práce.
A čo robím z domácich prác s najmenším nadšením? Je to umývanie okien, do toho sa vždy musím premôcť a potom sa teším, že je to konečne za mnou. Je super, že v predpovedi počasia hlásia na najbližšie dni mráz, aspoň môžem túto činnosť znova odložiť na neurčito 🙂

15. mar 2018

Ja by som sa rada zapojila mám rada poriadok a rada by som vyskúšala aj nové produkty značky na ktorú počujem len chválu. Už sa teším na jarné upratovanie kedy celý dom prevonia a nakoľko nás čakajú potom oslavy a príchod bábätka tak by nás to aj potešilo 😉 ďakujem

15. mar 2018

Poriadok musí byť, mám rada keď v dome je čisto a voňavo. O to viac sa snažím udržiavať ho, keďže máme doma bábätko. Rada by som sa vášho testovania zúčastnila, nakoľko mám rada nové inovatívne riešenia a zmien sa nebojím, práve naopak som im otvorená.

15. mar 2018

Zatiaľ som sa ešte nikdy nezapojila do testovania,ale toto ma natoľko zaujalo,že by som to veľmi rada vyskúšala. Ja upratujem každý deň,stále je čo...ale také veľké upratovanie je u nás vždy vraz za týždeň. Poslednú dobu stále skúšam nové a nové prostriedky,ale zatiaľ som nie úplne spokojná a stále som nenašla niečo čomu by som ostala verná... Takže toto by bola pre mňa ideálna príležitosť... 😉

15. mar 2018

Ja by som všetky tieto veci použila v prvom rade na vyškolenie mojej svokry u ktorej momentálne žijeme. Máme 8 mesačné bábo takže každodenné upratovanie domu je samozerejmosťou ale bohužiaľ ona je stará škola a ide si svoje "overené" veci v upratovaní, ocot pridáva hádam ešte aj do prania 😅🙈 takže s výhrou by som sa s ňou podelila a ukázala jej že veci v domácnosti idú urobiť aj inak ako pred xy rokmi 😂

15. mar 2018

Ja milujem čisto 👌Necítim sa dobre keď mám doma neporiadok.A vediem k poriadku a čistote aj svoje deti.No a ako vidíte podľa fotky,vaše výrobky sú na čistenie,pranie a udržovanie domácnosti u nás na vrchole rebríčka obľúbenosti 👍To ako teraz keď ma nevyberiete do testovania,tak už neviem 😂😂😂

15. mar 2018

Jéééééminenku.... Tak to by bola pomoc 👍👍👍 Milujem, keď je doma čističko a voňavučko... 😍 A o pár dní ma čaká jarné upratovanie.... Veľmi rada vyskúšam každého pomocníka, ktorý mi pri tomto pomôže...💖 😉😊😉💖

15. mar 2018

Ahojte. Takéto testovanie by bolo pre nás teraz veľmi prínosné. Bývame v dome, takmer všetky čistiace prostriedky musím mať dvojmo,aby som zakaždým nemusela behať hore dole po schodoch,a aby som mala všetko po ruke. Mám dve deti a tretie na ceste, momentálne som už doma a snažím sa postupne poriadne generálne upratať celý dom,kým mám ešte čas 😉 . Pri deťoch sa poriadok udržuje ťažšie,no o to častejšie všetky treba robiť. Nerada umývam okná, no terasové dvere,ktoré mi stále otlapkaju deti,alebo oslinta 🐕 z vonkajšej strany,musím pretierat aspoň každý druhý deň,nemám rada,keď je to zapatlane. záleží mi čistote toalety a kúpeľne, umývadlo umývam /lestim každý deň, pri umývaní zubov deti vždy poriadne zašpinia umývadlo a zaschnutá pasta je hrozná 😊 . Učím staršiu dcérku k poriadku (aj mladšiu samozrejme) ale staršia si už v izbičke krásne utrieť prach,na to kupujeme vlhčené obrúsky na nábytok. Snažím sa ich zapájať. Pri deťoch perieme často,rada by som vyskúšala vonné perličky, a niečo na škvrny,pri deťoch ich nikdy nie je málo 😂. A teraz,keď za chvíľu budeme chystať a prať všetky vecičky pre bábätko a znova začnú príkrmy,budem rada,ak nájdem prostriedok,ktorý to zvládne. A budeme znovu viac dbať na ničenie baktérií. A keďže začína jar , tak sa teším sa na prvé grilovačky na terase 😉 no s tým sa spája moje neobľúbené umývanie grilu.
Veľmi rada by som sa zúčastnila testovania 😊

15. mar 2018

Strašne rada pratám,umývam a celkovo milujem poriadok,zbozňujem vôňu vypratého prádla,umytej podlahy a na záver tejto "očisty" domova zapálim sviečku.
Takže týmto sa zapájam do testovania a veľkého jarného upratovania.

15. mar 2018

Ahoj, tak toto testovanie by bolo v našej domácnosti super. Možno by som konečne nahovorila aj sestru na upratovanie 🙂 ja osobne zbožňujem upratovanie, vlastne je to moja obľúbená činnosť, kt. vykonávam v dome. Radšej budem upratovať, než by som mala variť alebo robiť nejaké práce v záhrade :D mam rada poriadok a vôňu čistého bytu a najmä ten pocit, keď je už všetko hotové a ja si spokojne vyložím nohy a som spokojná s výsledkom. Asi najviac ma baví upratovanie kúpeľne :D to je môj úkol od detstva :D a co najmenej? Neznášam žehlenie a skladanie šiat. Pre mňa je to hotová pohroma.

15. mar 2018

Ahojte 🙂 tak ja ako mlada mamicka si dovolim povedat ze upratovanie nieje pre mna veru ziadna vyhra, a vsak kedze ja sama skusam rada nove veci a do dm chodim prave tieto prostriedky nakupovat milujem ten pocit ked mate krasny vonavy upratany byt...a najviac zo vsetkeho nenavidim zehlenie ale vzdy to musim nejak zvladnut ;)....rada by sa som preto zapojila do testovania tychto dM vyrobkov, pretoze mi to samozrejme aj celej domacnosti velmi pomoze a staviam na kvalitu cize viem ze ma tieto veci nesklamu, prave naopak rada ich budem dalej reprezentovat ako skvele a cenovo dostupne vyrobky pre kazdu zienku 🙂 a mozno ze si nimi oblubia upratovanie aj chlapi no clovek nikdy nevie ;)

15. mar 2018

takže ja nerada upratujem a domacnost udrzujem v takom chode- žijeme no upracem ked už velmi treba. Preto rada pouzivam kvalitne veci, ktore mi to ulahcuje. Aj ked upracem moje deti daju domacnost za 2 hodiny zase do bordeloveho rezimu 🙂. Velmi rada by som otestovala vyrobky- niektore poznam a niektore aj pouzivam. Nerada upratujem kupelnu, to mam za trest a najradsej umyvam okna- lebo ich netreba casto- 2x do roka uplne staci.

15. mar 2018

Niekedy sa my chce niekedy nie. Inokedy mám pomocníkov (deti).

15. mar 2018

Konečne niečo,čo by som aktívne využila. Mám rada vôňu uprataneho bytu ( čo však pri mojich deťoch dlho nevydrží),čistej bielizne a veľmi rada vysavam. Čo však robím nerada je utieranie prachu,preto hľadám spôsoby,ako si to uľahčiť a zapájam do upratovania aj deti. Veľmi rada by som otestovala výrobky v nasom jarnom upratovaní.

15. mar 2018

No niesom ja veľká puntičkárka ale keď treba tak sa do toho pustím a nedám si pokoj kým nieje byt tip top. Pri troch deťoch (4 te na ceste ) je to nutnosť. Nieje nič čo upratujem rada 🤣 Hocijako ss zamýšľam. Ale rada by som otestovala nové výrobky nakoľko sa tesne pred pôrodom budeme sťahovať tak možno budú práve tie ktoré mi uľahčia upratovanie 🙂

15. mar 2018

A konecne sa objavilo nieco aj pre mna. Varenie ani ostatne testovania neboli urcene mne ale toto uz ano. Kedze mam doma synceka s leukemiou, ma velmi oslabenu imunitu a upratovanie a dezinfikovanie bytu patri u mna k velmi castym cinnostiam. Denne musim drzat vsetko v uplnej cistote. Vela prostriedkov znacky Denkmit uz doma pouzivam, hlavne dezinfekcnych, ale rada by som vyskusala aj kapsule na pranie, avivaz a vonne perlicky. Urcite by tento balik veelmi potesil.

15. mar 2018

Tak toto by som chcela testovať !upratujem skoro denne ale stale mam pocit ze je vsade bordel a to co so pred 5minutami umyla je zas zacapkane , zrkadlo na skrini uz je asi alergicke na clin kedze vylestene vydrzi dve minuty , a kedze sa chystame na jarne malovanie ,a velke upratovanie tak toto by bolo skvele hned otestovat.ale najviac by som sa asi potesila vyrobkom k praniu ,pretoze denne tocim tri pracky ,naozaj nesrandujem ,dvaja maly chlapcuri co vydrzia cisty 5 minut ,a chlap ktory trenuje fudbal ,tak si viete predstavit ako chodi :D drzim si palce aby ste nas vybrali. Balicek stvoreny ako pre nas !

15. mar 2018

Cistota pol zivota a spina cely...u nas neplati.
Aj pri 3 detoch sa da udrzat poriadok ak ich nepustim do domu🙂
Ale vazne, rada mam cisto hoci je to pri malych detoch narocnejsie,lebo vecne nieco pospinia,vyleju,obchytaju,atd.cize upratovanie je nekonecny kolotoc.
Celkom rada vysavam a zmyvam podlahu, hoci ostane cista len do prichodu detil🙂 ale umyvat okna ma nebavi.
Potesilo by ma ziskat moznost otestovat jednotlive vyrobky Denk mit,lebo nie vsetky poznam a bola by to super vyzva ako privitat jar v nasej domacnosti🙂

15. mar 2018

Ja milujem poriadok a zbožňujem mať všetko čisté a vyglancované aby sa všetko lesklo.velmi by ma potešilo takéto testovanie nakoľko míňam nie malé peniaze hlavne na čistiace prostriedky.nerada síce umývam okná,ale veľmi by ma balíček potešil🙂

15. mar 2018

Odkedy mam svojho muza neznasam upratovanie vseobecne :D ale rada by som vyskusala tento mega balik ...zboznujem DM drogeriu..certvo vyputzovany a vonavucky domov 🙂

15. mar 2018

Nuz ako to povedat...milujem tu vonu, ked je byt cerstvo upratany, skoda len ze ten pocit stastia trva len par hodin 😀 nalodia sa domov vsetky 3 detvaky, nedavno nam pribudla macicka a vsetko je opat vsade inde len nie na svojom mieste....udrzat ciste okna ci zrkadla? Mission impossible-ti 2 pubertaci nic ine nerobia len sa obtrcaju pred zrkadlom, najmladsia je poctivo nalepena spolu s mackou na okne. Potom prichadza na rad kuchyna, nevadi ze som do noci robila poriadok, po ranajkovom nalete sme zase na tom istom a hor sa do kupelne, zubna pasta prischnuta v umyvadle, vlasy vo vani....myslim ze u nas by sa uzivili aj 2 upratovacky ale spat do reality, ano zapajam aj deti ale vsetky vieme, ze to musime nakoniec dotiahnut same a bola by som velmi rada keby som v ramci tohto denneho kolotoca mohla vyskusat nove pripravky. DM produkty su u nas oblubene, niektore veci z tohto balika pouzivame pravidelne a teda ak aj nebudem moct testovat cez konika urcite som rada, ze ste nam ukazali produkty, ktore som este nevyskusala a urcite ich vyhladam 🙂

15. mar 2018

Jeeej testovanie DM čistiacich výrobkov? Tak to by ma veeeľmi potešilo 😍 Milujem keď je doma čisto a poriadok. S upratovaním mi začína pomáhať aj nás ročný syn, rád utiera prach, spolu zapíname práčku a snaží sa vyberať riad z umývačky. Ale keď zametám, musím byť rýchla, inak všetko naspäť roznesie 😊 Nemám rada umývanie okien, ale našťastie to vždy zmákne môj skvelý manžel ❤️ DM výrobky zbožňujem, odporúčam ich všetkým gazdinkám a mamičkám, tak rada odporučím aj ďalšie, ktoré ešte zatiaľ nepoznám 😉

15. mar 2018

Velmi rada by som vyskusala a otestovala vyrobky tejto znacky. Dost ludi v mojom okoli si ich pochvaluje, ale ja som taka ze sa potrebujem presvedcit sama o tom 🙂.
Upratovanie je pre mna isty sposob relaxu popri dietati.

15. mar 2018

Dobrý deň ...Vždy som nenávidela keď ma mama naháňala do upratovania hrozne mi to liezlo na nervy ale div sa svetu som celá mama asi preto že o chvíľu budem dvojnasobna mama 😁 najviac z upratovania nemusím asi umývanie a leštenie kachliciek v kúpeľni ale zato rada umývam sporák 😁 budem rada keď budem môcť otestovať nejaké výrobky od DM 😍

15. mar 2018

Keďže vidím kolo je tu komentár a testuje 10 žien čo každá upratuje pretože to sa nedá žiť bez toho aby bolo čisto...máme dve deti takže sa u nás upratuje stále..testovanie by potešilo🙂

16. mar 2018

Upratovanie je v každej domácnosti nevyhnutné. Ja osobne si však túto "povinnosť" spríjemňujem myšlienkou, že okrem čistého domu zároveň robím aj niečo pre svoju postavu 🙂
Výrobky testovania by ma samozrejme veľmi potešili!! 🙂

16. mar 2018

Toto testovanie by ma velmi potesilo 🙂 mam rada poriadok, je nevyhnutny v kazdej domacnosti 🙂 najmenej rada umyvam okna. Rada by som vyskusaa vyrobky tejto znacky 😉

16. mar 2018

Dobrý deň milé DM i Modrý koník ... Som mamou 2 a 3,5 ročnych dievčat. Začnem však od úplného začiatku, vyrastala som v domácnosti totálneho detailistu a milovníka čistoty v podobe mojej mami. Z duše som to neznášala, všetko muselo byť "tip-top). Keď sme mali svoju domácnosť zaprisahal som sa, že ja taká nebudem 😂 myslite však že nie? 😂 25 rokov pod jej vedením sa na mne podpísalo 😊 okná umývam aj 5krat do roka, a tie terasové aj častejšie 😂 jediné čo fakt z duše neznášam je umývanie podlahy a pritom tak neznášam keď je špinava 🙃😶 tak si sami urobte obraz o našej domácnosti, o mojom vzťahu k poriadku ... Veľmi rada vyskúšam nové veci, ktoré mi prácu uľahčia a ostane viac času na hry ♥️

16. mar 2018

DM prostriedky mam velmi rada pouzivam ich nielen na pranie a umyvanie ale samozrejme aj moja dcerka 18 mesacna si tam najde rozne dobrotky ktore lubi. Nakupujeme tam casto. A upratovanie mame v podstate kazdodenne kedze mam rada poriadok a cisto v dome a pomaha mi pri tom aj moja dcera vsetko po mne opakuje. Velmi by sme sa testovaniu potesili😊

16. mar 2018

Pri dvoch drobcoch toto je zhruba nasa 2-tyzdenna spotreba cistiacich prostriedkov😅 Vela z nich uz aj mame doma a ulahcuju nam zivot, ale niektore vyzeraju ako prijemne novinky, ktore rada pretestujem🍀

16. mar 2018

Upratovanie-varenie to su u nas kazdodenne cinosti. To je asi u kazeho takto :D Nestazujem sa :D Mam dvoch pomocnikov - dve Misicky moje deticky Miska a Misku a ono s ku mne radi pridavaju. Samozrejme, ze len s papierovymi utierkami upratuju ale aj to potesi, ked poutieraju prach. Rada by som testovala vyrobky znacky dm. Detske prikrmy, kozmetiku, plienky DM-BABYLOVE uz mame potestovane par rokov :D

16. mar 2018

ahojte volám sa Janka a mám dve detičky 5 a 8 ročné Sebastiána a Sofiu. čo sa týka upratovania detičky mi pomáhajú, hlavne Sebi veľmi rád utiera prach a Sofia umýva riad. Veľmi rada by som testovala výrobky z DMky.

16. mar 2018

Ja upratujem každý deň a keďže mám doma dvoch chlapcov, tak ta moja snaha udržať poriadok je nereálna🙄😋 najhoršia domáca práca pre mňa je umývanie okien 😱

16. mar 2018

Dobry, onedlho k nam pribudne 6 baby, takze cistiace prostriedky u nas idu na litre....aj ked sa snazim aj eko bio, chemia je zarucena dezinfekcia!!

16. mar 2018

Neznášam upratovať, ale keď chcem čisto mať, treba sa dotoho s Denkmit dať👌🏻🌸

16. mar 2018

🌞Ja milujem upratovanie je to pre mna taky relax. Jedine, co ma nebavi je riad, takze uz len umyvacka nama chyba. Ale milujem pocit cerstvo umyteja podlahy,, utrety prach., vydrhnutaže kupelna a čisté vonave postele oprate. Ďakujem mamine, že ma naucila poriadku🙏💜🍀

16. mar 2018

och, pri tolkych komentaroch je asi nulova sanca na vyber pre testovnaie, ale rada by som to vyskusala, kedze upratovanie je nevyhnutne, najviac neznasam utierat prach, ale ked sa do toho vsetkeho pustim, ostane cistucko, ale kedze mame len podlahy, tak vysavanie a zmyvanie podlahy je na dennom poriadku, cakame babo a chcem predist necistote a rada by som zapojila aj manzela, takze by som mu dopriala vyskusat si aj prat, utierat prach, umyvat podlahu, umyt kupelnu a postarat sa o cely byt, nech si to vyskusa aj on, ake to je :D

16. mar 2018

Ja rada upratujem ale len ked mam nove cistiacie prostriedky . A najma vonave umna nemoze chybat sanytol na dezinfikovanie . Osviezovac vduchu avivaz a najma rada utieram podlahu natom som maniak 😂

16. mar 2018

Nerada upratujem a v poslednom case uz vobec kedze cakam.nasho prvorodeneho 😍 no blizi sa velka noc a upratat treba 💪 doma.mame maleho operenca a preto stale lietam s vlhcenymi utierkami a roznymi prostriedkami lebo on vie spravit bordel vsade...kedse byvame.v novom byte len dva rokystale hladam rpostriedky ktore by mi vyhovovali a dm je moja top drogeria ale co sa tyka upratovania este som noc.neskusala odtial tak by som rada.🙂 a maminu mam maniacku na poriafok tak by som.jej aspon odporucila nieco overene valstnou skusenostou 🙂

16. mar 2018

Ja mam upratovanie veľmi rada 🙂 vždy sa tešim na vysledok..
Z detstva mam odpor voči sobotnajšiemu upratovaniu, už od rana sa pralo, vysavalo, prezliekali sa postele.
Odkedy mam vlastnú domacnosť tak si tuto povinnosť splnim vždy vo štvrtok aby sme vikend mali kľudný a travili ho prijemnejšími činnosťami.
Nakoľko som prehnaný puntičkár potrpím si na detaily a dokonalú čistotu, preto vždy rada skúšam nové produkty.
Najmenej rada čistím toaletu ale to často preberie zamňa partner s tym že už mi so zbytkom bytu nemusí pomáhať a aby mi doma nezavadzal odchádza si vždy upratať auto kde tiež rád používa produkty Denk mit - sprej na plasty, okena, a osviezovač textilii dava na sedadla 🙂

16. mar 2018

Upratovanie beriem ako beznu vec, s pomocnikmi mi to ide este lahsie. z detstva som nemala rada sobotnajsie upratovacie maratony, teraz sa snazim pomalicky a postupne spravit kazdy den trosku a ked pride vikend, mame cela rodina volno a mozeme ist na vylet. trebars v pondelok periem a zehlim (zehlenie zboznujem, mam velmi rada krasne obelcko vyzehlene, vonave, rovnucke, a este okna rada umyvam), v utorok kupelnu drhnem, v stredu nic, vo stvrtok prebehnem izby, piatok sa vysava a umyvaju podlahy a napacujem maso. a v sobotu hura: dva dni volna. najmenej rada chodim vysypat smeti.

16. mar 2018

Dobrý deň,upratovanie beriem ako niečo čo dotvára atmosféru pohody v rodine,priznávam,že s pribudajucimi rokmi už nie som až taká precízna ako keď mi bolo 20😊 a teda keď nestíham pomôžu dcérky....a čo z domácich prác veľmi nemusím?asi čistenie elektrickej rúry😥

16. mar 2018

Jeeeeeej. To je super 😘 veľmi rada používam prípravky z DM. Keďže mám toho strašne veľa, upratovanie je pre mňa relaxom. Najčastejšie som doteraz upratovala bez malej, ale už mi pomáha aj moja malá Rebecka. Tak noveee testovanie, by bolo pre nás ako vyšité,nie len pre mňa ako relax a oddych, ale zároveň aj miesto pre spoločnú zábavu ♥️😍😍😍😍

16. mar 2018

Konecne testovacka pre mna, ja som posadnuta upratovanim a keby balik prisiel, tak mozem muzovi ukazat, ze som uplne normalna, ze upratuju vsetci a este som aj vyvolena pre upratovanie 😂😂😂😂😂

16. mar 2018

Mam dve deti,periem aj dvakrat za den, stale skusam rozne prasky, kapsule, avivaze ktore najlepsie vyperu vsetky skvrny. Deti sa radi zapajaju do upratovanie, vezmu si utierky na prah a vsetko vyupratuju. Snazim sa byt udrziavat stale v cistote hlavne koli nim. Okrem klasickych prostriedkov pouzivam aj tie co zabijaju bakterie. Co nerada upratujem....okna ale to je len raz do roka a potom riad lebo to je aj 100x za den. ALE CISTOTA MUSI BYT!!!!!!

17. mar 2018

Dobry den. Upratujem skoro stale 😉 niekedy ma to aj bavi a odreagujem sa pri tom, niekedy sa musim donutit 😉 Neznasam prach, ktory je vsade a stale, ked mam taku upratovaciu maniu, tak ma vie poriadne vytocit ked po hodine vidim opat prach na mieste kde som ho utrela 😀 mam troch synov a starsi dvaja uz aj co to pomozu. Najstarsi syn (11) je dost vyberavy aj na to aku avivaz pouzivam a cim umyvam podlahu. Niektore pripravky mu smrdia.

17. mar 2018

Upratujem stale dokola,kym upracem jednu miestnost,mojepotechy rozhadzu inde.Najhorsie je pre mna udrzat sporak,hlavne kycance,capance🙂.Testovat vyrobky chcem,ako snimi upracem🙂

17. mar 2018

Tak teraz uz musim testovat aj ja!🙂 velmi rada upratujem, milujem vonu cistiacich prostriedkov v dome... rada pouzivam prostriedky DenkMit, lebo su ucinne, ale nie su predrazene. Teraz ako som zacala minimalizovat veci v dome (a s tym aj v mojom zivote), stale sa objavuju nove miesta, kutiky, prazdne sufliky a skatulky, ktore treba vycistit, tak by mi tie cistiace prostriedky velmi pomohli. Vysledok testovania by som uverejnila aj na svojom blogu;)

17. mar 2018

Ahojte, keďže moja práca je byť mamina na plný úväzok, 24 hodín denne❤😍👶takze upratujem nonstop, pri malom špuntovi ako je moja 14-mesačná dcérka musí byt všetko tip-top, začala prednedávnom chodit všade vojde a samozrejme všetko strka do úst. Všetko musí byt cistulinke😂😂😂takze stále behám po dome s čistiacimi prostriedkami alebo vysávačom. A najmenej preferujem čistiť kuchyňu, ta je najviac nevďačná, lebo vždy niečo nájdem co sa mi ešte nezdá🙁😢

17. mar 2018

Ahojte! Upratovanie bolo mojím koníčkom kým som nemala deti.Vždy som si kľudne sadla a tešila sa z poriadku. Mala som dušu na mieste. Teraz keď mám dvoch synov (4,5 ročného a 7,5 mesačného) tak sa my zdá, že nikdy nemám čisto. Vždy niekde sa nájdu odtlačky prstov na nábytku, alebo lepkavé miesta na podlahe od rozliateho džúsu atď by som ešte mohla ďalej vymenovať. Čisté okná to je moja srdcovka, umývam ich každé tri mesiace niekedy aj skôr podľa potreby. Žehlenie neznášam, ale žehlím lebo musím. Mám nejaké osvedčené čistiace prostriedky, ale možno by som objavila aj lepšie a účinnejšie keby som sa mohla zúčastniť v testovaní. Uvidíme držím si palce. Z DM značky som veľmi spokojná so soľou na Fľaky, od toho účinnejšie som ešte nenašla a už som skúšala všeličo.😅😀

17. mar 2018

Ahojte, rada skúšam a testujem. Veľmi rada upratujem a najradšej s prípravkami s ktorými to ide jednoducho. Vyskúšala som viaceré prípravky , ale najradšej mám tie z DM. Sú za rozumnú cenu a vynikajúcu kvalitu. Čaká ma jarné upratovanie, tak testovanie by sa mi zišlo.

17. mar 2018

Ahojte. Tak podelím sa aj s Vami. Tí čo má poznajú tak vedia, že som zaťažená na poriadok. Všetko musí byť čisté a mat svoje miesto ešte aj psa som to naučila. Moja srdcovka je wc. Cístim ho každý deň.nam tam farebnú gulicku, gélovy a ešte gélovu pecatku 3 voňky . Áno v záchode z každej strany mám vysokú spotrebu pripravkou do záchodu. Ďalší naj kamoš je dezinfekčný prípravok všetko co sa dá sa čistí z dezinfekčným zásoba na litre. Prach utieram z detskými utierkami na zadok. Naučila som to aj svojho múza do kamiónu si ich nosí. Neznášam vysavat preto som si kúpila robotický vysávač a druhou kamoškou je moja myčka ktorá tak isto potrebuje papať. Možno je to prehnane, ale mne to takto vyhovujeve. A všade čisté zrkadlá a sklo na stolíku pri tom dostávam infarkt. Neviem ako si raz zvyknem keď budem mať deti a začne my capkat po skle 😂. Moja úchylka upratovanie 🤗🤗🤗 pri tomto ja oddychujem a po skončení odmena pohár vinka a vôňa cistoty

17. mar 2018

Milujem keď prídem domov a byt rozvoniava čistotou.
U mňa musí byť v prvom rade čistá kúpeľňa o ostatných miestnostiach ani nehovorím 😂
Inu značku ako DM u nás nenájdete.
Veľmi by ma potešilo keby ste ma vybrali hlavne teraz keď sa blíži jar 😍

17. mar 2018

keďže mám rada čisto a poriadok upratovanie beriem ako súčasť života.mam rada pripravky ktoré mi to uľahčujú a su aj cenovo dostupné, preto patri drogeria dm a jej vyrobky u mna do kategórie TOP. Upratovanie baví aj moje 19mesacne sidielko a radi by sme sa spolu zapojili do testovnia🙂

17. mar 2018

Pekný deň, veľmi rada by som sa zapojila do testovania, síce upratovanie nepatrí medzi moje obľúbené činnosti ale poriadok mám rada, popri deťoch, ktoré sa to len učia je to niekedy ťažké, ale tá vôňa čistoty, vôňa niektorých čistiacich prostriedkov, no proste to zbožňujem, Toto je výzva pre mňa. Toto testovanie by ma veľmi potešilo.

18. mar 2018

Dobrý den, takýto set by nás domácnosť veľmi potešil,zvlášť mna, pri troch deťoch a chlapovi je upratovanie na dennom poriadku,niekedy i viackrát denne. A keďže by som nechcela cely den zabiť len upratovaním ocenila by som balík pomôcok na všetko🙂 u mna je Dm všeobecne top ,verím,že by nesklamala ani tentokrát. Pekný den

18. mar 2018

Pekný deň 😊
Pri uvidení tohto príspevku som si ako prvé povedala - " jej,tak toto by sa nám akurát teraz veľmi hodilo 🙂"
Nedávno sme sa presťahovali z bytu do domu a odvtedy len manžel niečo prerába ,no a ja potom musím upratovať 😁a nielen po prerábaní,ale vždy sa niečo nájde,čo treba poriadiť aj po pôvodných majiteľoch , keďže vraj nemali čas dať dom do poriadku.. 🤔 a je toho naozaj dosť..
S mužom si potrpíme na poriadok a tak to u nás väčšinou aj vyzerá 😁 áno, nenapísala som vždy, keďže niekedy pri malých deťoch a iných povinnostiach sa proste nedá udržať dom úplne vyblízkaný 🙂 je pravda,že niekedy vysávame aj 3x do dňa,lebo neradi vidíme omrvinky, či umývam stále dookola podlahu, lebo náš mladší syn sa vždy rád postará o to ,aby sme sa nenudili. Či už urobí neporiadok,alebo niečo , či aj seba rád zašpiní 😊 takže mám na dennom poriadku (okrem iných povinností v domácnosti) upratovať, utierať neustále prach, prať,či niečo umývať. Ale ja mám poriadok rada, takže niekedy naozaj pri upratovaní aj relaxujem( a jasné,dá sa to.. teda ,aspoň u mňa to platí ,no nie je to tak vždy samozrejme 😉 )No a preto mám po svojom boku,okrem môjho muža a dvoch krásnych synov, často aj svoju kamarátku handru a nejaký ten prípravok na čistenie. Nesmejte sa , proste je to tak 😁
K poriadku sa snažíme viesť aj našich chlapcov,teda aspoň toho staršieho, keďže mladší to ešte moc nechápe a tak ho zapájame do týchto aktivít 🙂 vždy sa teší,keď ho pochválime ako si pekne upratal, či nám s niečím pomohol a preto by sa do tohoto testovanie určite aj on rád pridal.
Mohla by som písať takto ešte veľmi dlho,no skrátim to.. Boli by sme naozaj radi,ak by sme mohli testovať tieto produkty, v našom novom dome je dosť roboty, veľa upratovania a myslím,že by sme túto príležitosť skvelo využili a aj rýchlo všetko minuli 😁😊😉
Ďakujem a želám pekný deň 🙂

18. mar 2018

dobry den, vseobecne nenam rada upratovanie, pretoze staci ked sa po dome prehnaju dvaja tajfuni (syncekovia),tak to je hned take iste ako to bolo pred upratovanim. kedze starsi syncek je po transplantacii,v nasej domacnosti je zvysena hygiena,nakupujem len v DM a myslim,ze su najkvalitnejsie a za rozumnu cenu. v lete k nam pribudne dalsi clen rodiny,takze prania a uprarovania bude pozehnane,ale s DM vyrobkami to zvladnem lavou,zadnou. rada sa zucastnim testovania💕

18. mar 2018

Ci mam rada upratovanie? No NIE! Jasné, ze mam radšej posedenie pri dobrej kavičke alebo lenošenie s rodinkou. No ale jasne, ze mam rada "vyglancovaný" dom a radosť z čistoty, a preto sa snažím robiť veci čo najjednoduchsie a najefektivnejsie. Úuuuuuuplne najviac milujem ked po dome rozvoniava prave oprate pradlo. Ako sa blizi jar prave zistujem, ze to nie je zimnym pochmurnym pocasim ale zeby to moje 4 metrove okno v obyvacke uz potrebovalo "ocistnú kúru" po zime a vnieslo tak do nasho domova viac svetla a tepla 😆😆😆. No a co z duse nenávidím je utieranie prachu.... takze hor sa do jarneho upratovania prelestime tie nase domovy nech sa aj im lepsie a lahsie dýcha. UPRATOVANIU ZDAR! A vychutnajte si pri tom aj chvilku pre seba pri dobrej kavicke. Ved nezijeme len preto aby sme upratovali ale upratujeme preto aby sme krajsie žili 😘😘😘☕☕☕

18. mar 2018

Rada by som vyskúšala tieto výrobky keďže ešte ,atial z nimi nemám žiadnu skúsenosť a nikdy som ešte ešte nič netestovala,ja mám poriadok veľmi rada a upratujem stále ale pri deťoch po mne to moc nevidno jedno skončím a druhé môžem začať aj tých čistiacich prostriedkov mám veru veľa doma ale denkmint žiadny rada umývam podlahy a nerada umýval okna

18. mar 2018

Zdravím keďže sme práve do upratoval tak parada😊šikovný pomocníci sa vždy zidu....upratuje mé samozrejme každú sobotu😊pomáha mi manžel a syn ...Je to super spoločne ....A malý sa aspoň učí navykom.je zapájať aspoň dúfam že raz bude aspoň on pomáhať svojej žienky aspoň jo ten moj😊😍

18. mar 2018

Krásny deň prajem 🙂 ☀ pamätám si ako dnes keď ma mamina doma naháňala do upratovania,a z mojej strany sa to neobišlo bez frflania 😁 postupom času ako som spoločne začala bývať s priateľom bola to tá najlepšia vec ku ktorej ma viedla 🙂 sú veci, ktoré moc nemusím a odkladam ich, na posledne miesto ako je umývanie podlahy a vesanie zaclon :D a čo zbožňujem je umývanie okien a pranie 🙂 keďže sa blíži jar balíček s produktami by bol najlepší pomocník ;) pretože pár produktov na pranie z tejto značky mám a som im aj verna 🙂 ale rada by som vyskúšala aj produkty na iné činnosti ;) ďakujem 🌸😍🌼pekný deň 😊

18. mar 2018

Jedno ráno zobudím sa,
poštár veľkú krabicu do bytu tíska. Čo to? Stále len sen?
Nie. Dm výrobky idem testovať ver.

So mnou býva syn aj dcéra,
určite budú chcieť zúčasniť sa diela.
Poďme na to spolu hneď,
na fľak dáme Denkmit Oxi Power sprej.

Práčka bubón otvára,
a vonné perličky si žiada.
Syn má farieb preveľa,
utierky na zachytávanie farieb - vec skvelá.
K tomu dáme kapsulu aj aviváže trošičku.
S tou už máme skúsenosti a poznáme jej prednosti.
A aké vyšlo prádielko?
To vám povieme za krátko.

Zrkadlo sa chce lesknúť
a ja čistým oknom blysnúť.
Skúsim teda Denkmit nastriekať
a handrou okná utierať.

Na komode zas prach leží,
dcerá s jednorázovou utierkou už beží.
Ľahko to vraj upratuje,
aj nábytok ošetruje,
no veď hádam uvidíme.

Dezinfekčným sprejom striekam drez
a kuchynskú dosku samozrejme tiež.
Pevne pri tom dúfame,
že mikróby tým zničíme.

V kúpelni kráľuje dcéra,
konečne pri jej umývaní usmieva sa.
Je v tom nový čistiaci kamarát,
referenciu ona rada dá.

Vonne bloky vyberám
a do wc ukladám.
Bude vôňa preveľká, aj dezinfekcia potrebná?
Neviem tiež, potom rada odpoviem.

Riady tie si myje synček
vyfasuje čistiaci prostriedok Denkmit jeden liter.
"JAR" dnes končí moje zlato,
potrebujem referenciu nato.

Čistiť rúru to je des,
skúsim peostriedok Denkmit hneď.
Moja túžba veľká je,
nech už konečne úplne čistá je
a nech sa aj ligoce.

Na stole je zase fľak,
už ma netriafa z toho šľak.
V zásuvke utierka jemná
a plocha na stole zas čistá.

Všetko je už umyté, opraté a vyčistené,
voňavé a vyleštené.
Kto by nechcel, ja chcem ver,
nech šetrí to čas a peňaženku tiež.

Už len čakať do utorka,
či sa zjaví správa dobrá.
Modrý koník oznamuje,
že výrobky DM testovať budem.

Vďaka modrý koník tebe
a referencie poctivo písať budeme.

18. mar 2018

Osobne zboznujem poriadok. Vsetko ma svoje miesto a mam to tak rada. Tieto produkty by som vyuzila pri beznom upratovani bytu, ale aj a NAJMÄ (😁) u kamarata na byte, ktory ma spolubyvajuceho velkeho bolderala. V tomto byte by tieto prostriedky isto presli narocnou skuskou 😁 foto pred a po by boil toho dokazom.

18. mar 2018

Dobrý deň, rada by som sa zapojila do možnosti testovania tohot super DM denkmit mega bomba balíčka prvej pomoci v domácnosti. Volám sa Katka, mám krátko po 30 a ako posilu ďaľšie tri pracovné sily v zostave manžel, syn (4) a dcérka (2). Ja som sa už narodila s poriadkumilovnosťou v krvi. som v znamení Panny, o ktorých sa hovorí, že sú detailistky a majú radi poriadok. Potvrdzujem, ale našťastie je to u mňa len v úrovni povahovej črty a nie obsedantno-kompulzívnej poruchy ;) Poriadok a systém to je moje, jedoducho všetko má mať svoje miesto a snažím sa to nielen dodržiavať, ale to aj naučiť naše dietky. O poriadok sa staráme všetci. nedá sa povedať, že by kaťdý mal svoje úlohy, alebo činnosti, jednoducho keď sa upratuje každý pridá ruku k dielu (aj keď mnohokrát veľmi svojským spôsobom 🙂 ). milujem čistotou kúpeľne a vôňu čerstvo opratého prádla. A čo rozhodne nerobím rada? Jasnou odpoveďou je umývanie riadu, ale našťastie niekto vynašiel umývačku riadu a tým pádom..."problem solved". Taktiež nie som fanúšikom umývania okien, ale láska je silná a pomáhajú mi obaja moji chlapi. A že tých okien máme veľa a sú veľké, to uznáte aj samy. Z balíčka ponúkaných produktov, už mnohé poznám a majú stabilné miesto v mojich skrinkách, ale o niektorých som doteraz vôbec nevedela a rada by som ich vyskúšala. Vidím, že žienok je prihlásených viac ako dosť, preto verím, že sa cez to množstvo komentov, prečítate aj k tomu môjmu a hádam vás niečím aj zaujme a snáď sa na mňa usmeje kúsok šťastia. Ďakujem za možnosť a pekný deň želám

18. mar 2018

Ahojte;). Myslím že by som mala vyhrať preto, lebo mi manžel stále tvrdí že to upratovanie "moc žeriem" a že mu s tým leziem na nervy (zákon schválnosti je, že potrebuje ísť práve tam, kde som zrovna čerstvo doumývala zem). A keďže ma upratovanie baví asi tak, ako provokovanie manžela a testovanie vzoriek a noviniek, rada by som to posunula o "level vyššie". Pekný deň 🙂

18. mar 2018

Ja sa posledné roky jarnému nárazovému a predveľkonočnému upratovaniu akosi vyhýbam. Posledné 2 roky sme trávili veľkú noc na chate s kamarátmi, takže to, či som upratala pred veľkou nocou alebo po, ma nejak nestresovalo. Samozrejme MÁM RADA PORIADOK, milujem vôňu čistiacich prostriedkov, dezinfekcie a voňu prádla, ale snažím sa upratovaním nepokaziť každú sobotu. Radšej čas trávim s rodinou, výletmi a upratujem priebežne. Snažím sa užívať vymoženosti dnešnej doby, ako umývačka, lebo umývanie riadov veľmi nemusím,..... sušička, práčka a všetky čistiace prostriedky, ktoré akokoľvek uľahčia prácu, ale samozrejme s výborným výsledkom 👍 Výrobky DENKMIT používam a niektoré pravidelne nakupujem. Ešte som z tej širokej škály všetko nevyskúšala, takže by to bola super príležitosť.
Tento rok veľkú noc trávime doma. Sme akčná rodina, takže tento rok ešte na veľké predveľkonočné upratovanie nebol popri futbalových zápasoch, tanečných tréningoch, lyžovaniach, vyberania svadobných šiat pre staršiu sestru,............. čas, a teraz s týmto testovaním by PRIŠIEL TEN SPRÁVNY ČAS. Naozaj to v poslednej dobe len hasím, lebo sa snažím život užívať spolu s rodinou. ... Aj teraz sme sa vrátili z lyžovačky, preto píšem príspevok až dnes......A generálne upratovanie s DENKMIT na čele by ma nakoplo.... Pomaly a nenápadne zapájam do domácich prác aj 12-ročnú dcéru a 8-ročného syna. Takže rúk by bolo viac ... a tie moje ruky okrem upratovania 😉😉, by to všetko radi sfotodokumentovali 📷📷 a "naklepkali" všetky výhody, nevýhody, postrehy 💻💻💻 v podobe peknej recenzie.

19. mar 2018

Prečo práve ja ? Som 451.v poradí a asi aj posledná záujemkyňa o testovanie s DM 😀

19. mar 2018

Ahojte. Toto je oznam o ukončení výberu.

Ďakujeme za vaše komentáre a samozrejme za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol.

Ženy, ktoré sme vybrali na testovanie, sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár preto, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Nezabúdajte sa prihlasovať aj naďalej, už pripravujeme ďalšie testovačky.

Prajeme príjemný štart do nového týždňa.

konik_testuje

@ladylili, @tinesa, @jankatehulka, @zuzi55, @pozemka, @katusa16, @zuzka38, @77radka77, @patko33, @fowi, @dory123, @nikha2809, @barbora2907, @nicky3, @olinka201, @gabuska12, @olinka166, @bubka157, @vikimeny, @horalka901, @majka_3, @mirks32, @dindilla, @zuzka0605, @pimpulka, @hujiko, @evica30, @siska18, @tatkak, @janussa69, @vala24, @mamalucy, @doluska, @janasofi, @janicqa284, @tiszajickova, @slonicatko26, @medissi, @sisa233, @babulienka174, @zdenka523, @vendy1989, @bomovi, @iwiqu, @kacckaa, @catalina3, @kucerkaa, @anjelik2358, @marmes, @jajuska1411, @livinka1111, @katinka1980, @tatjana1980, @melisha, @lucik194, @58i68k78, @merickat, @svetlana35, @ferihegy, @stastnamamulka, @cupakabricka, @hlasnicka, @freeeya, @nikusiak9, @festina80, @eny1987, @ariana321, @dadda, @tanihy, @mrkvicka0xxx, @1kacena11, @elkakk, @laryska, @patka333, @a21, @nika.zwillinge, @adka6666, @ali2912, @lulik11, @johane92, @zuzana92521, @tinka2005, @dada888, @makanka, @janchi212, @nikka2889, @majka15majka, @ivkazba, @..., @hokejka111, @nesvadbovo, @karolinagabika, @seme3ka3, @pblajla, @zrzulka, @bambulka05, @simona0303, @kvadrinkaaa, @veron809, @lussy83, @mary_m, @moncicak28, @kikaa22, @e.vacka, @bodka1411, @aischa0805, @mamamoni, @chymenitta33, @kinelap, @stevka1711, @lussyita, @darymorka, @kacura24, @baraja, @vall1319, @nikuska265, @mamina2015, @emmulienocka, @kikales, @123andrea, @kvetka7, @kajkajanka, @lea162, @skipka2, @vladuska99, @fidorka221, @neila19, @evasustiakova, @alysea, @sandritas, @nebuska, @sofinka156, @lenulik0000, @daniela2303, @iwusik74, @lovetoken, @radinkaaa, @auxtacka, @majik66, @jaja2410, @luciahudecova, @maragn, @pepa_lite, @martinka28091985, @mimka124, @lkll, @lujza2111, @flofi, @marthuska, @777gretka, @trudy1717, @28tina, @wildcat, @majka54321, @mixi27, @christne24, @jasminnela, @mimibiga, @weba, @bubli1989, @lula121, @domini29, @karolin2, @vabejka, @pooppy142, @marikaheidi, @myska2233, @katkasofka, @ja_mi, @martinaa12345, @tanicka28, @terid, @katkaform, @kuukii, @matka1984

19. mar 2018

@konik_testuje Ja som sa bohuzial v zozname vobec nenasla, ani upozornenie mi neprislo, ani srdiecka :( Bola som teda zaradena vobec do vyberu? Dakujem za odpoved 🙂

19. mar 2018

@konik_testuje ďakujem veľmi za výber ♥️

19. mar 2018

@konik_testuje ja som sa rovnako ako @lucia646 v zozname nenasla. Ani srdiecka neprisli... Hmmm 😔

19. mar 2018

Ani ja som tam neni, ale nevadí, neprosím si❤ len si to skontrolujte 😉

19. mar 2018
19. mar 2018

@misinka0611 ja tiez nie

19. mar 2018

ani ja som sa nenašla v zozname :(

19. mar 2018
Komentár bol odstránený

@konik_testuje dobre ranko prajem. Dakujem velmi pekne za srdiecka a snad sa namna nabuduce usmeje stastie 🙂 ❤️
Prajem krasny den 🙂

20. mar 2018
20. mar 2018

@veronikazoja ani ja nie ;(

20. mar 2018

Ani mne neprišlo upozornenie.

20. mar 2018

Ďakujem

20. mar 2018

Ďakujem za srdiečka

20. mar 2018

@konik_testuje ani ja som sa nenašla v zozname, snáď nabudúce 🙂

21. mar 2018

Ani ja nie som v zozname, neviem či som vobec bola vo výbere 🙄 Vyhodnotenie som nasla az teraz, ked som sama začala pátrať, či už boli vybraté žienky na testovanie. Snáď nabudúce....
A výherkyniam gratulujem a prajem príjemné testovanie 🙂

27. mar 2018

Začni písať komentár...

Odošli