slintam uz teraz..mnam,,,prosim recept, nech mam zadok vacsi hihihi
vyzerajú užasne, aj ja si prosím recept 🙂
@ninusinka
@123kika
nech sa paci 🙂
Čokoládová piškótová hmota:
– 60 g mliečnej čokolády
– 20 g práškového cukru
– 60 g Helia (Hera)
– 3 vajíčka
– 80 g kryštáľového cukru
– 80 g polohrubej múky
Krém:
– 50 g Helia (Hera)
– 150 g kryštáľového cukru
– 80 g krémový prášok Zlatý klas
– 1 ks vanilkový puding
– 20 g vanilínový cukor
– 7 ks vajec
– 750 ml mlieka
Ostatné:
– detské piškóty
– smotana na šľahanie
– 250 g bieleho jogurtu
– 300 g ovocie rôzneho druhu
– 2 PL práškového cukru
– kakao
Postup:
Bielka a kryštáľový cukor vyšľaháme. Žĺtky vymiešame s práškovým cukrom. Čokoládu a heliu rozpustíme a pridáme bielkový sneh, žĺtkovú penu a polohrubú múku.
Rozotrieme na plech pokrytý papierom na pečenie a pečieme pri teplote 200°C približne 10 min.
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Z mlieka, cukru, vanilkového cukru, vanilkových práškov Zlatý klas a vanilkového pudingu uvaríme hustý puding, v ktorom roztopíme a rozmiešame Heliu. Do teplého pudingu vmiešame bielkový sneh a krém ihneď natrieme na cesto.
Na krém naukladáme detské piškóty a necháme stuhnúť v chladničke. Zo smotany vyšľaháme šľahačku a do nej vmiešame biely jogurt a práškový cukor. Na piškóty poukladáme ovocie a na ovocie natrieme pripravenú šľahačkovú hmotu. Necháme stuhnúť v chladničke a poprášime kakaom.
@justgabika uz je tu 🙂
@kikuska11111 Ďakujeeeeeem🙂
Dakujem mnam
@kikuska11111 Dakujem 🙂
ja taktiež ďakujem
Aj ja dakujem
Možem poprosiť recept?🙂