kidsworld
8. feb 2012

Čo je Snoozebaby?

Snoozebaby je moderná a inovatívna holandská značka, ktorá vyvíja textilné a plyšové hračky (nielen) pre najmenšie deti. Každá hračka obsahuje hneď niekoľko štítkov, ktoré bábätká veľmi rady preskúmajú. Hranie bábätká nielen upokojuje, ale aj stimuluje ich motorické zručnosti. 

Misiou Snoozebaby je ponúkať bezpečné a ekologicky šetrné výrobky podporujúce tvorivosť, ktoré deti a rodičia budú milovať. Všetky produkty Snoozebaby sú navrhované v Amsterdamskej centrále pre deti a s nimi. Vybraní distribútori poskytujú produkty Snoozebaby pre deti po celom svete. Na Slovensku je našim exkluzívnym partnerom detský svet Kidsworld. 
Sortiment Snoozebaby je veľmi pestrý. Jeho základ tvoria plyšové hračky na maznanie, ale obsahuje aj hracie a prebaľovacie deky, zavinovačky do autosedačiek a najnovšie štýlový košík na nosenie. Ponuka sa obmieňa pravidelne, minimálne 2 krát do roka.
Produkty Snoozebaby sú nielen módne, trendové a lákavé na pohľad, ale tiež jemne stimulujú detské motorické zručnosti. Významne podporujú rozvíjajúce sa zmysly - najmä hmat. Čo je však najpodstatnejšie, pôsobia na deti veľmi ukludňujúco. A preto sú spokojné nielen deti, ale aj ich rodičia. Vo vedeckom výskume zameranom na funkčnosť štítkov až 64% rodičov uviedlo, že s hračkami Snoozebaby sú ich deti kľudnejšie a spokojnejšie – dostatočne presvedčivo vedia nahradiť deťom pocit bezpečia.
Pestré úchytky sa líšia veľkosťou, farebnosťou aj použitými materiálmi. Využíva sa najmä satén, hodváb, menčester a šuštiace materiály. Väčšina produktov je vyrobená zo základných materiálov, ako sú velúr a česaná bavlna, ktoré pohlcujú prirodzenú vôňu dieťatka, pričom sú nádherne mäkučké. Deti ich preto milujú a stávajú sa ich nerozlučnými spoločníkmi, ktorí ich upokojujú a "pomáhajú" im zaspať. Je samozrejmosťou, že všetky materiály a výrobky sú dôkladne testované a sú certifikované podľa najprísnejších európskych štandardov.

Aktuálny prehľad všetkých predajní, kde môžete nakúpiť produkty Snoozebaby nájdete na stránkach Kidsworld.sk v sekcii Veľkoobchodní partneri.

Dôležité upozornenie: Bezpečnosť detí je pre absolútnou prioritou, preto sú všetky produkty vyrábané pri dodržaní tých najprísnejších noriem kvality. Naviac so snahou, aby robili bábätkám radosť skutočne dlho. Preto odporúčame pre istotu po každom praní skontrolovať upevnenie všetkých štítkov.

Začni písať komentár...

Odošli