Základný korpus zo 6 vajec
Upečený korpus prerezať na 2 diely.
Spodný potrieť džemom - dala som domáci jahodový.
Na to plnka tvarohová:
200g bielej čokolády rozpustíme nad parou a necháme vychladnúť, ale nesmie stuhnúť.
500g jemného ale tučného tvarohu zmiešame v miske s 250g mascarpone (alebo iný podobný syr) a 250ml šľahačkovej 33% smotany vyšľaháme do polotuha, prilejeme čokoládu a pridáme zrniečka z vanilkového lusku, alebo ja pridávam 1ČL vanilkovú pastu.
Krém natrieme na lekvár a priklopíme druhým korpusom. Vrch potrieme tvarohovou plnkou a necháme schladiť v chladničke.
Zvyšný tvarohový krém prifarbíme a tiež dáme zachladiť do chladničky. Po stuhnutí krému na korpuse natrieme zvyšok krému a dozdobíme