500g kuracie prsia (na fotke je bravčové karé, ale aj stehno je super) 100ml olej 1PL horčica 2PL kečup 1ČL worčestrová 2-3 strúčiky cesnak 1ČL TYMIÁN mleté čierne korenie
Mäsko pokrájame na rezance. V miske rozrobíme všetky prísady na nálev (aj celú dávku oleja) Zamiešame mäsko a necháme postáť minimálne 1 hodinu, alebo aj celú noc
Rozpálime wook alebo panvičku, zlejeme do nej olej z mäsa a zohrejeme. Pridáme mäso a necháme zatiahnúť. Prikryjeme, stiahneme plyn a dusíme pod pokrievkou. V prípade potreby podlejeme vriacou vodou a osolíme (zväčša netreba).
Ak vydusíme šťavu úplne, tak podávame so zemiakovou kašou.
500g kuracie prsia (na fotke je bravčové karé, ale aj stehno je super)
100ml olej
1PL horčica
2PL kečup
1ČL worčestrová
2-3 strúčiky cesnak
1ČL TYMIÁN
mleté čierne korenie
Mäsko pokrájame na rezance.
V miske rozrobíme všetky prísady na nálev (aj celú dávku oleja)
Zamiešame mäsko a necháme postáť minimálne 1 hodinu, alebo aj celú noc
Rozpálime wook alebo panvičku, zlejeme do nej olej z mäsa a zohrejeme.
Pridáme mäso a necháme zatiahnúť.
Prikryjeme, stiahneme plyn a dusíme pod pokrievkou.
V prípade potreby podlejeme vriacou vodou a osolíme (zväčša netreba).
Ak vydusíme šťavu úplne, tak podávame so zemiakovou kašou.