kesis
13. feb 2018
322 

Testovanie BIODERMA Atoderm Intensive Baume a Bioderma Atoderm Sprchový olej

Veľmi ma potešilo že som bola vybraná na testovanie produktov značky Bioderma. Pretože sama mám veľmi dobre skúsenosti s touto značkou. Do testovania som mohla zapojiť celú moju rodinku a sama mám alergiu na chlad. 
Táto alergia sa mi prejavuje suchými, červenímy fľakmi na rukách a nohách, no nič príjemné 😞 
A navyše, alergia sa začala prejavovať aj u staršieho synčeka. Samozrejme som sa chcela vyhnúť všelijakým antibiotickým krémom a podobne a až mi srdce podskočilo, keď koník zverejnil možnosť testovať BIODERMA Atoderm Intensive Baume.

Naozaj konzistecia mlieka sa dá prirovnať k balzamu, nelepivá.
Už po prvom natretí moje nutkanie na štrábanie si rúk a nôh ustúpilo. Začervenalá pokožka sa upokojila, sama som bola prekvapená účinkom, ktorý sa náhle dostavil. Natrela som i synčeka a červené fľaky po pár dnoch neboli viditeľné. Potom som si povedala že po tejto skúsenosti odložím aj detské mliečko (olejček) a po kúpaní som si i mladšieho synčeka natierala radšej týmto krémom. 
Do parády som si vzala i manželove ruky 🙂 

Po 4 dňoch som mu musela nachystať do práce, pretože sám videl zmenu v popraskanej pokožky. A ruky nemal také suché ako pred tým. A úprimne ? Pre mna veľká výhra, pretože dokopať ho k tomu aby si ruky krémoval bolo do vtedy pre mna nemožné. 
Ale naozaj, ak sa dostavia výsledky tak človek to podvedome začne robiť automaticky. 
🙂 Veľmi sa teším. 🙂 

Moja ruka po 2 dni. Po červených fľakoch skoro, už ani stopy. 🙂 

Taaaaaak a poďme k Bioderma Atoderm Sprchový olej 🙂 

A ako to hodnotím?
- prvá pre mňa veľmi pozitívna vec je, že tento olejček vôbec neštípe pri kúpaní v očiach
Čiže som bola veľmi rada keď sme prišli z vonku (zima okolo 0 st) v zime je pokožka sama o sebe suchá a dehydratovaná. Takže som detičky od hlavy po päty umyla s týmto sprchovým olejom. 
Deti mali pokožku jemnú, hebkú a hlavne sprchovanie prebehlo bez Riškového neustáleho sa vypytovania ,,Nebude to štípať?" Sám hneď pochopil že tento olejček je skvelý 🙂 
- žiadnu výhradu naozaj nemám k tomuto skvelému výrobku od Biodermy. Vlastne jedna by sa našla - Malé balenie 🙂 
Mamičky, ak máte akékoľvek problémy s pokožkou či Vy alebo vaše detičky vyskúšajte minimálne BIODERMA Atoderm Intensive Baume, verím že určite pomože 🙂 Koník_testuje ♥ Dakujem krásne že som mala znova možnosť testovať ♥ 
Vďaka tejto možnosti sme objavili produkty ktoré nám veľmi pomáhajú. 🙂

Začni písať komentár...

Odošli