760 / 1053
    moj dalsi jogurtovac...jeden nestacil robit
    kattija
    autor

    stal 6 eur odtialto z mk @belasy_motylik dakujem velmi pekne dorazil v poriadku az pred dvere 🙂

    3. mar 2015

    Wow, odkial tak lacno? Ja toez zhanam co najlacnejsie a moc sa mi nedari ☹

    3. mar 2015
    kattija
    autor

    @ivish ako pisem hore kuk

    3. mar 2015

    @kattija som veľmi rada, že dorazil v poriadku, nech dobre slúži 🙂

    3. mar 2015

    a ako robis aby bol husty? mamina dava susene mlieko ale to asi moc dietne nie je:D

    3. mar 2015
    kattija
    autor

    @minuskad ja ho mam stale husty nepridam nic take len mlieko z kravina a zvolensky jogurt kvoli tej kulture

    3. mar 2015

    @kattija vazne? lebo ja ked robim tak je taky tahavy, mama ma husty ze lyzicka v nom stoji a ked z neho vezmes tak ostane v nom diera. a mne sa tahavy hnusi :D

    3. mar 2015

    Ja robim bez jogurtovaca a tiez super

    3. mar 2015
    kattija
    autor

    @minuskad ja mam tiez taky obratim ho a ani sa nepohne a taktiez ked vezmem na lyzicku pekna jama ostane a ani netecie z lyzicky

    3. mar 2015

    @kattija prevaris mlieko, nechas vychladnut na cca 40 stupnov, nadavkujes jogurt, das mlieko, zamiesas a nechas v jogurtovaci? ci daco tam nerobim zle. aj ked mama skusala bez suseneho mlieka a mala na vrchu vodu potom.

    3. mar 2015
    kattija
    autor

    @minuskad jogurt davam skoro az ked je mlieko chladne a ako dlho ho mas v jogurtovaci?

    3. mar 2015

    @kattija skusala som 6 ako pise v navode. potom 8 a aj 12 a vysledok bol rovnaky. aj activiu som davala aj zvolensky. mlieko ale nie kravske z automatu ale take v sacku.

    3. mar 2015
    kattija
    autor

    @minuskad ja necham 12 hodin v jogurtovaci a potom este 3 vonku kym sa ochladia az potom davam do chladnicky a na druhy den je perfektny

    3. mar 2015

    @kattija musim skusit tak. vacsinou som ho zacala robit rano aby bol na druhy den rano a v chladnicke dotuhol, ale nedotuhol:D

    3. mar 2015
    kattija
    autor

    @minuskad ja robim vecer okolo osmej necham cez noc a o osmej vypinam

    3. mar 2015

    @bietka a ako prosim? lebo ja sa stale neviem rozhodnut, ci mam kupit jogurtovac 🙂

    3. mar 2015

    Ja zohrejem mlieko na sporaku na 40 stupnov odstavim a pridam jeden obycajnu jogurt zo živou kulturou metlickou a dam do poharikov a zavriem. Potom dam bud pod perinu, do teplej nie horucej rury alebo na radiator na cca 8 hodin a potom hotove do chladnicky. Daj si do you tube domaci jogurt. Tam som to nasla.
    @martina2804

    3. mar 2015

    @bietka dakujem krasne, pozriem a vyskusam 🙂

    3. mar 2015

    Za malicko. My uz nekupujeme 😀

    3. mar 2015

    @kattija Ahoj. Prosim Ta napises sem navod ako Ty robis jogurt?

    3. mar 2015
    kattija
    autor

    @lucianka222 900 ml mlieka do toho jogurt zvolensky 12 hodin jogurtovac potom 3 kym vychladne hotovo

    3. mar 2015

    Babnky super . Najblizsej dobe sa aj ja odhodlam robit domaci. Lebo doteraz som sa bala ze nez kogurtovaca to nepojde. ☺

    3. mar 2015

    @bietka Mlieko je jedno ake? Lebo ja nemam pristup k automatu,ani ku kravinu🙂 dakujem

    11. mar 2015

    @lanczi ja davam hocijake sackove alebo vo flasi len nie trvanlive. Moze byt pasterizovane

    11. mar 2015

    @bietka Dakujem za navod,podaril sa extrahusty,ušetrila ste mi lowky za jogurtovač🙂

    20. mar 2015

    @lanczi tesim sa s vami

    20. mar 2015