nepripaluje sa ti to cesto v tom toustery? Ja som este nic okrem zapekaneho tousta v nom neskusala robit. Ja mam taky obycajny, i ked vyzera povrchovo ako ten tvoj. Potieras ho asi olejom pred tym, ze?
Pomooc moja,som skúsila tvoj recept,vznikla mi dosť hustá hmota.dala som viacej vody,sup do toustera,a taká gumena palacinka,natahovala sa jak zuvacka,splasla a nič z toho.aké ma byť to cesto nez dám do do toastera?ako kasa hustá,či?dakujem
@janci27 @78katja sem tam potriem cesto ma mat kinzistenciu ako normal palacibkove alebo lievancove musi to byt poriadne rozhorucene a neotvorit skor ako cca 8 min podla toustera
@kattija mne uz po minúte išiel dym z toustera.skúsim znova,nevzdam to.aj ked som musela fakt vela vody pridať aby to cesto bolo ako palacinkove.myslíš žeby mohla byť chyba aj v toustovaci?mám iný typ ako ty,taky chlebovy vzor zvnútra.
nepripaluje sa ti to cesto v tom toustery? Ja som este nic okrem zapekaneho tousta v nom neskusala robit. Ja mam taky obycajny, i ked vyzera povrchovo ako ten tvoj. Potieras ho asi olejom pred tym, ze?