321 / 1053
    celozrnno-spaldove zemle so semiackami

    A recept? Mozem?

    15. jan 2015

    Tieto si aj ja poprosim recept 🙂

    15. jan 2015

    A ja by som poprosila o recept 🙂

    15. jan 2015

    Prosim ta oznac aj mna ked budes pisat recept. Dakujem 😉

    15. jan 2015

    Aj mňa....ďakujem

    15. jan 2015
    kattija
    autor

    325 ml vody
    150 ml biely jogurt
    2 pl olivovy olej
    1 pl medu
    1 pl soli
    2 caj.l. rasce
    300 g žitna celozrnna muka
    150 g špaldova muka
    150 g hladka muka
    1,5 cl susene drozdie alebo stvrtka cerstveho cca 15g
    od oka semiacka lanove slnecnicove tekvicove

    @petrasalajova
    @katka_1983
    @mariavargova
    @dibik
    @18j88 nech sa paci pred pecenim nechat vykysnut na plechu uz ako bochnicky a potriet vodou a pecie sa to 5 minut na 200 potom stiahnut na 180 a este 15 min

    15. jan 2015

    Neskutočne výborné , odporúčam urobiť, chutnala som 🙂

    15. jan 2015
    kattija
    autor

    @endycko som rada ze chutilo 🙂

    15. jan 2015

    @kattija musím napísať že dnes som spravila tieto žemle a síce nie sú také pekné formované ako tvoje ale sú vynikajúce 🙂 doteraz nalepšie čo sa my podarilo so špaldovej a celozrnnej múky 🙂 dakujem za receptík

    17. jan 2015
    kattija
    autor

    @mariavargova tesim sa ze chutilo 😉

    17. jan 2015

    Kati je to tento recept ?

    20. jan 2015
    kattija
    autor

    @1mirka1 ano mirusik a dala som suseny cesnak a sezam este

    20. jan 2015

    @kattija napeciem ich aj ja ,dakujem 🙂

    20. jan 2015

    @kattija Ak nemám žitnú múku, môžem to vymeniť za ražno-pšeničnú?

    23. feb 2015
    kattija
    autor

    @tararovicova kludne

    23. feb 2015

    @kattija A ešte: z jednej dávky cesta asi koľko žemličiek urobíš? Aby som vedela, aké asi veľké majú byť.. 🙂

    23. feb 2015
    kattija
    autor

    @tararovicova tolko kolko vidis na fotke ale boli velike

    23. feb 2015

    @kattija Super, pre každého jedna 😀

    23. feb 2015

    @kattija A ešte jedna otázka.... Kedy ich nadrežeš? Po vykysnutí? Tesne pred pečením?

    23. feb 2015

    v sobotu som ich spravila pre seba a sestru a su vynikajuce.

    29. jún 2015