Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Nezáleží na tom či je vonku krásne slniečko alebo prší, môj štvornohý miláčik Esli ma vytiahne na vychádzku do každého počasia a inak tomu nebude ani tento víkend. 🙂 Chystáme sa aj s kamarátmi na výlet do lesa a ak bude pekne spojíme to aj s opekačkou. Čo plánujete vy?

    Vedeli ste, že opaľovacia kozmetika EQUILIBRIA je hypoalergénna a obsahuje okrem panthenolu aj extrakt z riasy Laminaria ochroleuca, vitamín E a bambucké maslo, ktoré chránia bunky pred poškodením? Už ste EQUILIBRIU vyskúšali?

    Chudnutie do plaviek je v plnom prúde aj v lekárňach Dr.Max. Ja som si na svoje narodeniny stihla zabehnúť svoj prvý polmaratón, na ktorý som sa veru krvopotne pripravovala. 🙂 Čo robíte pre zlepšenie svojej kondície vy?

    Hnačka u malých detí môže byť veľmi nebezpečná. Niekedy je ťažké odhadnúť, kedy to ešte zvládnete alebo kedy už treba vyhľadať lekára. Viete, ako jej predísť alebo si s ňou poradiť, keď už prišla? https://www.drmax.sk/poradna/starostlivost-o-de...

    Potrebujete sa poradiť v oblasti výberu správneho lieku, výživového doplnku, dermokozmetiky alebo zdravotníckej pomôcky? Vyskúšajte bezplatnú službu Virtuálny lekárnik, ktorá je dostupná po registrácii na www.drmax.sk – poradím vám tam aj ja. 🙂