1 / 1

    Hokajdo? Mozem poprosit receptik prooooosiiiim

    20. aug 2016

    aj jaaa 🙂

    20. aug 2016

    Krasny je😉

    20. aug 2016

    Robila si ho podla kuchyna lidla?

    20. aug 2016

    @lulili10 od krásneho ma ďaleko ale ďakujem.prvy krát som ho skúšala ozdobiť a moc mi to nešlo 😉

    20. aug 2016

    @lienkatt áno inšpirovala som sa tým receptom ale skôr so improvizovala podla seba

    20. aug 2016

    @katka708 aj ozdobeny je krasne...a dakujem ti...zajtra ho veru urobim... take chute si mi narobila

    20. aug 2016

    @tomika
    @lienkatt Baby kľudne ho môžete robiť podľa Kuchyne lidla - nájdete na nete ale ja som si ho pozmenila podľa aktuálneho stavu chladničky.
    nedala som jogurt, mascarpone som mala len 250g tak som dala 300g jemného tvarohu a vajcia len 2 lebo keby som dala ešte 2 žltky tak zas neviem čo s bielkami a vyhadzovať sa mi to nechce. cukor trstinový od oka a aj tú tekvicu som len tak odhadla, asi jej bolo aj viac ako 300g

    20. aug 2016

    @katka708 aj ja sa chystam si trocha recept pomenit...dufam ze sa mi zajtra vydari

    20. aug 2016

    @lienkatt ja ho robím aj 4x do roka odkedy uverejnili ten recept. Tekvíc mám plnú záhradu a na to krásne miniem pol tekvice. a chutí..... občas mi pripomína gaštanový zákusok ale to bude asi aj tou škoricou

    20. aug 2016

    @katka708 nepoznam take pocity, krajala by som horuci 😀

    20. aug 2016

    @domak2 nedá sa.cheesecake sa mi vždy rozpadne keď ho krajam horuci.ale ostatne koláče jem ešte horúce z plechu 😅. Za čo mi vždy môj žalúdok podakuje

    20. aug 2016

    @katka708 podla mna su to babske povedacky, ze sa kolac nema jest horuci haha 😀 Ale ak sa rozteka, mozno...mozno by som aj ja pockala 😀

    20. aug 2016

    @domak2 no keby sa ti jeden nakomplet rozpadne kvôli tvojej pažravosti, tak by si to už nabudúce vydržala 🙂 neviem či sú to len povedačky ale ak si dám teplé kysnuté cesto, nasledujúce 2 dni zomieram. ale aj tak ma to na ďalší krát neodradí 😀

    20. aug 2016