39 / 150

    AHOJ, PROSIM TA AKO SA TI PODARIL TAKY PEKNY HLADKY ROVNY VRCH??? DAKUJEM PEKNE

    12. apr 2015

    @monicca00 technikou ganache. To si nalejes coko(400 gr coko na varenie, naj z lidlu a jedna smotana 33%. To nechas roztopit v tej smotane, nechas vychladnut na izbovu teplotu.) no a potom si das papir na pecenie, na to nalejes tu coko cca ako je priemer torty. Naplnenu a vychladenu tortu tam prekotis hore dnom. Trosku coko sa vytlaci a tu povytahujes po bokoch. Zvysnou cokinou ohadzes bok tortu a potom to nejakym hladitkom, najlepsie pravouhlym stiahnes, vyhladis. To pravitko vlastne otacas okolo torty. Najlepsie je to vidiet, ale na.yutube je k tomu kopec videi. Neviem, ci som to napisala zrozumitelne, kludne sa pytaj. No a potom to das aspon na tri hodky poriadne vychladnut. Ked je to vychladnute, zasa otocis tortu ako bola povodne na podlozke. Navrchu ti ostane prilepeny ten papier na torte. Ten opatrne das dole a hotovka

    12. apr 2015

    Ďakujem pekne určite to skúsim len práve robím tortu 32x32 takze to nebudem vediet pretočiť . Ale pri menšej skúsim . 😜

    13. apr 2015