Pridávam recept , ešte to nemám vyskúšané hlavne sa mi páči ten nový dizajn s mandľou a orieščami , detom sa to určite bude páčit a podla mna ceszo môže byt aj perníkové alebo už Vami overené .
Recept : Medveďku daj labku . Už ste skúšali?
receptík na cesto: linecké cesto (300g hladká múka, 200g palmarin, 100g práškový cukor, 10g vanilkový cukor, trošku citrónovej kôry a jeden žltok). Vypracujeme si zo surovín tuhé cesto, ktoré zabalíme do potravinárskej fólie a necháme cez noc v chladničke. Cesto vyvaľkáme na cca 3-5 mm.
ja som toto robila tieto vianoce 🙂 kludne na to moze byt pouzite klasicke linecke cesto a pouzili sme vykrajovatko panacika, kedze medvedika som nezohnala ☹ robili sme to s mandlami a bolo ozaj velmi zaujimave aj na oko aj na chut 🙂
Pridávam recept , ešte to nemám vyskúšané hlavne sa mi páči ten nový dizajn s mandľou a orieščami , detom sa to určite bude páčit a podla mna ceszo môže byt aj perníkové alebo už Vami overené .
Recept :
Medveďku daj labku . Už ste skúšali?
receptík na cesto: linecké cesto (300g hladká múka, 200g palmarin, 100g práškový cukor, 10g vanilkový cukor, trošku citrónovej kôry a jeden žltok). Vypracujeme si zo surovín tuhé cesto, ktoré zabalíme do potravinárskej fólie a necháme cez noc v chladničke. Cesto vyvaľkáme na cca 3-5 mm.