Vajíčka rozdelíme. Žĺtka vymiešame s cukrom do peny. Bielka vyšľaháme na sneh. Do žĺtkov pridáme kakao, bielka a dáme na plech . Plech vyložíme papierom na pečenie a dáme si vyhriať rúru na 190°C. Hotovú masu vylejeme na plech a pečieme asi 10´minút. Medzi tým si vyšľaháme šľahačku. Vychladené cesto natrieme šľahačkou a necháme schladiť . Nezabudnite ze vlastne mate 1/2 mnozstvo nakolko plat prezerete na poly naplnite a prikryjete druhou polkou . Je super a zdravý ja som ho robila aj detom do školky .
Recept :
POTREBNÉ PRÍSADY