13 / 28

1 vanilkový cukor
1 vanilkový puding
150 ml mlieko

Postup prípravy receptu

Tvarohová náplň:Vymiešame tvaroh,žĺtko,cukor,vanilkový cukor,puding a mlieko.

Cesto:Cukor a vajcia vyšľahať a pridať ostatné suroviny.

Formu na bábovku vytreme olejom a vysypeme hrubou múkou.Vlejeme časť hnedého ceste potom tvaroh,znovu cesto,tvaroh a cesto.Takto navrstvenú bábovku dáme piecť do predhriatej rúry.

18. sep 2014

Takto som bábovku ešte nepiekla, určite vyskúšam. Ďakujem za tip.

autor

@kristina74 ved práve klasická bábovka je taká suchá a táto je štavnatá . Ešte do tvarohu nastuhaj poriadne umytú koru z citronu len tak za malú lyžičku , super chut a voňa . Dobrú chut .

26. sep 2014

Uz som ju robila dva krat.Povedz ty nemas to cesto take tuhe? Musim ho prstami roztahovat,nie je take vlacne,ako pri klasickej babovke...

autor

@katarinka289 ano je tuhsie ako pri tej klasickej mne ked sa zda tak tam pridam trosku mlieka ešte ale musi to byt mierne tuhšie koli tvarohu aby nepadol .

26. sep 2014

@kati99 ahoj, dakujem Ti za super receptik, dnes sme skusali, babovka je bombova, uz som si ju zapisala, urcite budem casto robievat☺

22. jan 2015
autor

@laurita86 som rada ze sa vydarila inak aj mi sme ju robili v nedelu . Mňam , mňam

23. jan 2015

juuuj fajnota ..musim vyskusat

autor

@lucinka144 a este pre priaznivcov tvarohu ja odporúčam od firmy KOLIBA 300 g , nieco fantasticke maju ho v JEDNOTE stoji okolo 1,69 € ale naozaj zatial nic lepsie som nejedla

27. máj 2015

@kati99 ja milujem ten zakusok-tvarohovy tunel.. 😀 uz som ho davno nemala veru, malokde ho maju. a toto sa mi velmi podoba. stavnaty,,,a fajny tvarohovy

@lucinka144 sme dve ,