1 / 1
    Dnes o 06:27
    Dnes o 06:27
    Dnes o 06:27

    @katarinaba aky zlaty, vyzera ako z mini listockov vyskladany 😀🥰

    Dnes o 06:52

    on je tak krasny a desivy zaroven 😉 mam rada tieto fotky od vas

    Dnes o 06:57

    🥰🥰

    Dnes o 07:03

    @jeennyv ano, su nadherne, su uplne ine ako supiny hadov co som mala doteraz. Dnes ho budem krmit a ked bude mat plnu pusu, tak sa ho chystam pohladkat, som velmi zvedava ake su na dotyk 🙂

    Dnes o 07:09

    @demografka dakujem, to ma moc tesi ❤

    Dnes o 07:09

    @katarinaba ja mam podvedomy strach z hadov, ale musim uznat, ze niektore (ako tento) su nadherne, ale dotyk by nehrozil 😀

    Dnes o 07:11

    @jeennyv inak, on ked sa nahneva, tak dokaze tie supinky aj trosku postavit. Hlavne na hlavicke - potom ich ma ako jezko pichliace 🙂 preto ho aj volaju zmija jezata 🙂 tak trochu sa "zjezi"

    Dnes o 07:11

    @demografka mna zas hady doslova fascinuju. Ked ich pozorujem ako sa hybu - ziadne ruky, ziadne nohy, ale je uchvatne ako im kazdy jeden sval na tele funguje, ako dokazdu jeden napnut a druhy zaroven uvolnit. Ako im staci malilinkaty hrbolcek na to, aby sa on zachytili, po akych milimetrovych vycnelkoch sa dokazu plazit. Ako sa splhaju v rohu terarka, ked sa striedavo zapru do inej strany iba jednym kuskom tela. Ja mam problem obcas ovladat jednu ruku bez toho aby som druhou necukla a oni kazdy sval samostatne. A ked sa vztycia do vysky bez opory aj viac ako polovicou tela. Je to zazitok.

    Dnes o 07:16

    @katarinaba ano, je to fascinujuce ako dokazu fungovat, ale stacia mi takto z dialky 😉

    Dnes o 07:23

    @katarinaba aký je už milučký🙂, parádne si to opísala, až som si to predstavovala a mám teraz aj iný pohľad na hada😍

    Dnes o 08:00

    Chovatelia jedovatých hadov sa rozdeľujú na tieto skupiny:
    1, živý chovateľ - tí čo prežili uhryznutie
    2, mŕtvy chovateľ - tí čo neprežili
    3, chovateľ junior - tí čo ich čaká rozdelenie na skupinu 1 alebo 2.
    Ale had je to krásny.🙂

    Dnes o 08:16

    @sagitta33 aka krasna pravda 🙂

    Dnes o 08:27

    @katarinaba je mysky a tak?? toto bysom jedine nedala, ale uz som videla, ze krmia hady surovym maskom

    Dnes o 08:50

    @jeennyv ano mysky. Tento konkretne len mrazene, kedze je malicky a zohnat zivu malicku mys je narocne, preto sa mrazia, aby boli dostupne. Inak ostatne moje hady zeru zivu potravu.
    Ano, dava sa aj kuracie masko, ale aky je rozdiel? Mys nie, ale kura ano? Aj to predsa predtym zilo? Nemusis davat zive, mozes kupit mrazene, ale ci by si zvladla mat v mrazaku mrtvu mys? Navyse ten had potrebuje aj kosti, chlpy, dlhodobo sa kuracim masom krmit neda. Kto nechce "obetovat" mys, nemoze chovat hady. Toto je to uplne prirodzeny prirodny kolobeh, nic zle na tom nie je. Proste sa treba odosobnit. Mala som potkany - niektore boli na mojkanie, ostatne na krmenie.
    A tiez je niekedy problem u samotneho hada - mne pytonka odmieta zrat potkany, musim jej davat dve mysi. A mrazene odmieta vsetko.

    Dnes o 09:03

    Ja neznala hadov.....čo teraz urobíš s tým zvlekom? Ak sa môžem opýtať

    Dnes o 09:57

    @blancheporte vyhodim. Kedysi som si ich odkladala, ale preslo ma to. Nie je to kde skladovat. Necham si jeden, dva, ked pojdem synovi do skoly na den: ukaz svoje zvieratko - aby deti videli, mohli chytit. Potom tiez vyhodim. Alebo, darujem, ak sa najde dieta, co by chcelo. Raz som tak darovala zvlecku z pavuka, chlapec sa tak tesil 🙂 Inak zvleky z pavukov mam, tie sa mi este zmestia na terarka, ale casom asi aj to budem musiet zredukovat.

    Dnes o 10:02

    Preco si ho este nehladkala? 😯

    Dnes o 10:03

    @iwesska mam ho kratko, ucim sa. Najskor som musela odsledovat ako sa sprava, aby to bolo co najbezpecnejsie, predsa len ide o jedovate zviera.

    Dnes o 10:05