1 / 1

    Je ta taka synteticka natahovacia vec, nie velmi hruba, skor image a rozoznanie si kufra. Myslim, keby sa ti rozpadne kufor, tak aj tento obal povoli. Inak to bolo dost otravne, vzdy ked som si spomenula, ze cosi musim vybrat/vlozit, toto davat dole ma.nebavilo. ale kufre sme si spoznali hned🤣 ja pouzivam na spevnenie tie hrube "opasky" na kufor, su nastavitelne, takze mi sedia na vsetky kufre. A tiez to ma funkciu spoznania si kufra, mam neonove farby. Kuk bezpecnostne popruhy na kufre.

    PS: uz si ok?

    2. júl 2024

    @ddaassuullaa dakujem velmi pekne, uz mi je dobre. Doktor ma "predavkoval" 😁 tri dni ma bolela hlava ako kona. Ale obvodna mi vcera znizila davku liekov, tak dnes uz je super. Crp kleslo z 219 na 55, takze vsetko ide ako ma 🙂

    2. júl 2024

    @katarinaba boze, ze 219🙈🥵 tak fakt rychle uzdravenie, nech si s detmi uzijes leto🍀✊️

    2. júl 2024

    @ddaassuullaa dakujem ❤️

    2. júl 2024

    Ja mám z Kauflandu (kupované pár rokov dozadu) a tiež je to taká elastická hrubšia látka. Ocenila som ich nielen ako ochranu pred poškriabaním a na identifikáciu, ale aj keď pršalo, tak som nemusela čistiť kufre - iba som hodila tie poťahy do práčky. A mám cez ne vždy aj ten opasok, zo zvyku.

    2. júl 2024