5 / 51
    Plnka: Falosny parizsky krem.

    Plnka:
    * Falošný parížsky krém *
    *350g kryštál cukru
    *250ml šľahačky
    *2 žĺtka
    *1 kakao (100g)
    *150g roztopeného tuku (Cera)
    *2 veľké kocky masla (500g)
    Postup : uvarím 350g kryštál cukru s 250ml šľahačky a 2 žĺtkami, ak to zovrie odstavím a vmiešam 1 kakao (100g) a pridám 150g roztopeného tuku (Cera)- treba dobre premiešať, nech sa tám masa spojí. Nechám do druhého dňa prechladnúť, aby to bolo úplne tuhé a potom vmiešam 2 veľké kocky masla (500g) a trocha rumu.
    ja som nakoniec tie 2 kocky masla nedala, ani ten rum.

    9. jan 2013