Plnka: * Falošný parížsky krém * *350g kryštál cukru *250ml šľahačky *2 žĺtka *1 kakao (100g) *150g roztopeného tuku (Cera) *2 veľké kocky masla (500g) Postup : uvarím 350g kryštál cukru s 250ml šľahačky a 2 žĺtkami, ak to zovrie odstavím a vmiešam 1 kakao (100g) a pridám 150g roztopeného tuku (Cera)- treba dobre premiešať, nech sa tám masa spojí. Nechám do druhého dňa prechladnúť, aby to bolo úplne tuhé a potom vmiešam 2 veľké kocky masla (500g) a trocha rumu. ja som nakoniec tie 2 kocky masla nedala, ani ten rum.
Plnka:
* Falošný parížsky krém *
*350g kryštál cukru
*250ml šľahačky
*2 žĺtka
*1 kakao (100g)
*150g roztopeného tuku (Cera)
*2 veľké kocky masla (500g)
Postup : uvarím 350g kryštál cukru s 250ml šľahačky a 2 žĺtkami, ak to zovrie odstavím a vmiešam 1 kakao (100g) a pridám 150g roztopeného tuku (Cera)- treba dobre premiešať, nech sa tám masa spojí. Nechám do druhého dňa prechladnúť, aby to bolo úplne tuhé a potom vmiešam 2 veľké kocky masla (500g) a trocha rumu.
ja som nakoniec tie 2 kocky masla nedala, ani ten rum.